Lördag=Mello!

Yeeeeeeey! Melodifestivalen ikväll!
Jag har precis lagt mig till rätta mätt (FÖR MÄTT) och belåten och jäääääääääääääkligt trött. Känns som att sömnen kommer komma strax...

Ja vad ska jag skriva. Blev jäkligt försenad med en kund idag pga hennes hår. Det var verkligen inte kul. Men jag jobbade in det mesta av tiden så jag blev klar strax efter 16 med min sista kund, vi stänger egentligen 16.

Yasmin på jobbet berättade att det hade vart skottlossning utanför Rå igårkväll. Tydligen nåt bråk. Läskigt iaf.

Nej jag är ledsen mina vänner men jag orkar inte skriva mer nu. Haaaaaaaa det!

En trött jäkel.

Jag sitter här och gäsp efter gäsp trillar in. Det är dags att sova nu.
Jag började nästan grina imorse när klockan ringde 6.00 på morgonen. Usch säger jag...
Men dt var bara att bita ihop och kliva upp (efter 2 snoozningar).

Men nu är det skönt att vara hemma och veta att jag kan sova ända till 8 imorn! Weeeej!
Imorn är det nästan helt fullbokat också. Det är roligt. 2 färgningar, det är bra så jag lär mig färgerna. Jobbigt dt där.
Just ja! Jag är kär! Totalt förälskad i Majiméches. Finns det nåt underbarare slingmedel? Nej jag tror inte det. Kjempeflott!

Jag sätter punkt här så länge. Höres!


Helg på ingång.

Förlåt kära läsare men jag orkade inte skriva någonting igår. Jag har var jättetrött.
Jag gick upp klockan 8, vilket iof inte var så tidigt, för att jag skulle hinna med banken innan jag började. Så nu har jag öppnat ett konto hos nordea. Får gå dit sen igen och öppna ett sparkonto.
Sen åkte jag till jobbet och handlade lite innan.
Jag gjorde alla fel man kan göra när jag skulle boka in en kund som ringde. Den jävla norskan och dom jävla datorerna. Det är tur att jag har så snälla kollegor som hjälper mig.

Jag slutade klockan 20.00 och styrde kosan direkt mot nya lägenheten. Mötte upp Rickard på Kirkeristen och åkte vidare mot St.Hanshauen. Där skrev vi kontrakt och pratade lite med mäklare.

Igår morse fick jag också reda på att dom skulle börja städa här efter branden. Så jag gick och lämnade nycklarna till dom så dom fick göra sitt. Fick tillbaks nycklarna på eftermiddagen och fick samtidigt veta att JAG skulle tömma ALLA skåp i lägenheten så dom kunde städa ordentligt. Dom ska nämlign fortsätta idag.

Jag kom hem klockan 22.00 och då hade jag fortfarande inte ätit så jag kan ju inte påstå att jag prioriterade skåptömmningen direkt. Jag värmde mat och slocknade i stort sett.
Jag gick upp tidigare idag för att duscha och tömma några skåp till. Mn långt ifrån alla för det tänker jag inte göra. Hur ska jag hinna det? Jag tänker inte gå upp 2 timmar tidigare för att tömma skåpen. Dom har ju ganska mkt i deras skåp. Så jag har iaf börjat med köket så dom får göra det dom kan helt enkelt.

Nu ska jag fixa håret och dra mig till jobbet!
Ha en fin dag!



Passar jag i glasögon?


Ett löfte är till för att brytas.

Jag hade verkligen lovat själv. Men som sagt, löften är till för att brytas.

Lön!

Jajjamensan! Idag är det lön och det innebär utgång i helgen.
Nu pratar jag såklart för dom som bor i Sverige och faktiskt får lön idag. Jag bor ju inte i Sverige och jag får absolut ingen lön idag. Däremot ska jag få produkter från Kérastase för jag var så duktig och va på kurs idag på morgonen. Nästan som lön!
Nej jag för mig blir det jobb i helgen. Får se om det blir nåt på Rå på lördagkväll annars kanske det styrs upp nåt annat?

Men det här med hår nu. Alla som känner mig vet att jag i stort sett minst en gång om året får tokspel på håret och byter färg. Jag är inne i den perioden nu. Jag önskar nästan att jag va brunett som på började en väg mot blondin till sommaren. Men jag är ju redan så blond som jag kan bli och jag tycker inte om det. Jag vill ha en mörkar blond. Champanje, honung med lite mörk/gyllenblonda slingor i. Och den slinga som nästan blev svart skulle jag vilja ha i en lite ljusare brun. Inte rödbrun utan bara liiite ljusare brun. Aja, vi får se vad som händer. Nåt kommer hända iaf när det är dags för att ta väck utväxten. Sjukt less på mitt hår... Jag hittar ingen bild för jag tror inte jag haft den färgen nån gång. Så det ska väl bli kul, ikke sant?

Aja, nu har jag inget mer att skriva än SNÄLLA TA MIG TILL THAILAND NU!



ser det inte så jävla skönt ut??!!

Dagen O.

Nu sitter jag här igen. Jag känner mig frustrerad över att jag inte har några pengar så jag kan köpa ett gymkort. Jag vill verkligem börja träna och gymmet ligger så nära jobbet.

Jag har i alla fall handlat idag efter jobbet. Skulle egentligen åkt till Kiwi men så traskade jag förbi ICA på väg tull bussen och såg att det var massa tillbud. Då måste man passa på! Kom undan hyffsat billigt i alla fall!

Imorn ska vi äntligen träffa mäklare. Jag vet inte vad jag tycker om henne. Hon verkar jättesjysst och så men hon blir skummare för varje gång tycker jag... Aja vi får se hur det går. Dyrt blir det i alla fall det är en sak som är säker.

Nu ska jag röja undan lite här och lägga mig på spikmattan en stund, när jag har blivit varm!

Haaaaaaa de!


Fettisdag!

God kväll kära vänner!
Nu sitter jag här efter en måltid bestående av linse, kidneybönor och tonfisk o tomatsås med vitlök i. Helt okej! Jag har matlåda till imorn i alla fall!

Imorgon ska jag på kurs på morgonen. Det är behövligt för jag kan ingenting om Kerastas, nada!

Jag är så sjukt sugen på nåt just nu. En frukt eller nåt sånt men jag har ingenting och jag orkar inte springa iväg nu innan det stänger. Jag får köpa lite frukt imorn efter jobbet.
Apropå jobbet. Nästa fredag ska vi åka till Henriettes (salongsledaren) stuga i fjällen och vara där hela helgen. Alla på Salongen ska med så det ska bli jätteroligt. Lära känna dom andra lite bättre också.

Hade fått mejl av Leandro imorse såg jag. Han var visst i Münish och det var jättekallt. Men Pablo var inte med, fatta inte varför. Men jag hade också hellre stannat på Phi Phi om jag fick välja, och det fick ju tydligen han.

Vad ska jag skriva nu då tycker ni. Jag saknar några stycken just nu, det är lite ensam här i lägenheten och nu när Lula inte ens är här. Men nästa lördag kommer ju Johan och Liz hem, fast då är ju inte jag hemma!

Aja nu blir det inte mkt mer. Jag är så trött, är ju inte van att gå upp tidigt nu!

Haaaaaaaaa de!


Första dagen är över!

Idag började jag som sagt på På Håret och det har gott jättebra. Det känns hur bra som helst och jag tror jag kommer utvecklas jättemycket under min tid där. Kan fortfarande inte fatta att jag fick jobbet!

Det är mycket nytt att ta in och produkter att lära sig. Men på onsdag morgon ska jag på produkt kurs med Kerastas och nästa onsdag och torsdag ska jag och Yasmine på färgkurs. Det är loreal vi använder.
Jag har tagit med en fet pärm hem nu som jag ska läsa igenom och underteckna och lite produkinformation. Så det ska jag börja med snart!

Imorgon ska en tidning komma och fota oss så jag måste in i duschen och upp tidigt imorgon och göra mig representabel.
Jag har föresten tagit lite bilder av salongen idag som jag tänkte lägga upp om ni är intresserade av att se hur det ser ut.



Det här är ena delen. Det finns en till likadan på andra sidan.



Produkthylllor



Produkthyllor och väntplats



Shamponeringar. Det finns 4 stycken och dom är i ett enskilt run mitt i lokalen där det är dämpad beslysning och tända ljus. Där utför man även hårbottenmassage.


Ja så ser det ut där jag jobbar nu. Jag tycker det är jättefint.

Annars tror jag inte att jag har något mer att skriva om idag. I så fall kommer det väl upp ett till inlägg innan somning.
Må bra!


Back on Track.

Nu är jag tillbaks i Oslot igen. Börjar min första dag på På Håret imorgon. NERVÖS! Eller nej... Som jag sa till adde innan så när jag satt på bussen nu ikväll så överöstes jag av upphetsning till att få börja klippa och grejja med andras hår igen. Så det ska bli jätteroligt!

Sen är det ju en liten detalj som själviska jag har glömt att berätta för er mina älskade läsare.
Min käre storebror Peter har gått och blivit pappa för andra gången vilket innebär att jag har blivit faster för femte gången!
Det blev en liten bejbiarvid och vi väntar nu med spänning om även han blir en Norlin-kopia.

Jag har inte så mycket mer att tillägga. Jag har fixat batterier (dyra jäklar) till min kamera så förhoppningsvis får jag tummer ur och knäpper lite kort så ni får se hur jag har det! Är ni nyfikna? Klart ni är, det är ju mig det handlar om!
Skämt o sido... Dags att sova efter en middag bestående av snabbnudlar. Har lite mat men inga pengar, än. Men det kommer det kommer. Tills dess får man ta vad man haver så att säga.

Godnatt!



Bild från Falkenbrg i somras.

Aj aj aj, det bultar och det bankar.

Det kan jag säga att det gjorde i min näsa för några timmar sen. Jag åt sushi och lassade på jorden klutt med wasabi. Näsan brände, huvudet bultade och tårarna rann. Det kom som en våg över mig. En upplevelse må jag säga.

Ikväll är det i alla fall mello och ÄNTLIGEN ska jag titta!
Första omgången somnade jag, (pinsamt jag vet), andra omgången jobbade jag. Men nu, tredje gången gillt!
Jag vet inte om jag har skrivit det här innan men om så är fallet så får ni stå ut med om ni fick läsa det 2 gånger.

Jag har vart och handlat på mig konserver och nudlar och soppor på påse idag. Så jag har om det krisar. Det är ju som bekant väldigt dyrt i grannlandet.

Jag har faktiskt inget mer att skriva nu. Återkommer förmodligen senare!


Friheten är Mitt vackra namn.

Ja man skulle nästan kunna säga så. Jag känner mig jävligt fri måste jag säga. Och jag är ju det också. Jag kan göra precis vad jag vill i hela världen. Allt kanske inte alltid går så bra men det värsta som kan hända är att man misslyckas och då är det bara att börja om igen.

Idag har vi sagt upp mitt abonnemang och gjort om det till ett kontantkort. Och jag är pankare än pank nu.
120kr, ungefär, har jag kvar på mina konton, sammanlagt. Tur att jag har så jättesnälla föräldrar som lånar mig pengar annars skulle jag fått slicka saltet på gatorna dom kommande veckorna.

Jag tänkte fatta mig ganska kort och bjuda på en låt som jag hade på huvudet under hela thailands resan och som fortfarande sitter. Ska väl tillägga att det var Jossa, min ex sambo, som introducerade denna låten för mig. Varken jag elr Lisa trodde att det fanns en låt som gick så när hon började tralla. Men här kommer den i alla fall!

X Models - Två av oss






Kära blogg!

Idag är det fredag men det känns som lördag. Igår var det torsdag men det kändes som söndag. Solen står som spön i backen och himlen är klart blå. Jag tror jag ska gå ner en sväng till vattnet innan vi drar in till stan och ta lite kort så ni får se hur fint det är här borta i Fågelsudd.

Har natten varit god mot er? Det har den mot mig. I min underbara, jättesköna säng. Helt jäkla underbar är den.

I alla fall. När det är såhär fint väder ute så blir jag så glad i hjärtat. Jag blir på så bra humör och jag blir så insprirerad av att göra massa saker, vilket jag förmodligen inte kommer göra men tanken räknas den också!

Längtar som sagt tillbaks till Thailandet ohyggligt mycket i den här kylan. Visst att det är fint och så vidare men om jag inte ens får åka skidor så kan det nästan va.


Jag hade en dröm...

Måste bara lägga upp dessa videos. Adde visade mig orginalet och jag blev så glad i hjärtat av den så jag tittade vidare på andra klipp där dom härmar just den här scenen från Step Brothers.

Jag bara älskar dom skäggiga killarna där bak. Sköna!

Orginalet först sedan parodin!


Jag är tillbaks!

Hej alla glada entusiaster. Har ni saknat mig? Klart ni har!
Förlåt för dålig uppdatering nu några dagar men jag har helt enkelt haft annat för mig!

Jag har haft 4 jättehärliga dagar. Synd att det har gått så himla fort. Visst då älskling?

Nu är jag i Kalmar. Har krånglat med pengar på morgonen och ska fortsätta krångla imorgon. Alltid detta krångel. Men jag hoppas det ska gå bättre imorn.

Annars då? Jag börjar jobba på måndag. Jag är ganska nervös måste jag säga men jag kan inte vara någon annan än mig själv. Det kommer säkert gå bra!
Jag har ju lite att stå i när jag kommer tillbaks till det norska landet. Jag fick mitt skattekort i söndags så jag måste på nåt sätt ta mig till postbanken och öppna ett konto och få ett personnummer. Sen måste jag tvätta mina kläder (!). Kallvattnet har ju vart ur funktion så vi har inte kunnat tvättat. Sen är det dags att börja flytta. Får lägenheten imorn, därav pengakrånglet. Så kanske jag ska jobba på onsdag med på Rå beroende på hur jag kommer jobba på salongen.

Ska i alla fall ner på stan imorn och gå bankärenden, igen, och fixa brev och köpa batterier och mat (konserver och nudlar, mmm gott).

Ja just ja! Jag och Adde bakade ju bullar häromdan. Jättefina, jättegoda och JÄTTESTORA. Kanelbullar blev det. Jag blev inspirerad av Frida förra veckan. Jag har bara bild på modilen så ni hungriga själar där ute som vill se får vänta tills jag är i oslo igen!

Nu ska jag och pappa snart åka och hämta mamma som har varit och festat på Ålandskryssning. Vardagslyx sånt där.

Ni är underbara!

Som en boll.

Idag vaknade jag 12.45!!!!!!!!
Kan ni tänka er? Hela dagen är puts väck. Inte nog med det. Jag har sovit nu på eftermiddagen också. Jag som skulle duscha och städa och packa. Jag får göra det nu på kvällen istället. Helt deg hela dagen. Det känns nästan som att jag är bakis fast jag inte är det. Eller kan man vara det av kyla?

I alla fall... Jag går så jävla mkt back nu ska ni veta. Bra att jag ska komma hem o få lite mat och så nu innan jag börjar det verkliga livet. Spar in lite i alla fall.
Men imorn åker jag som sagt hem. Eller till Växjö först sen hem. Men Jairo, om du läser detta, säg inget till Alex! Tänkte överaska lite faktiskt :)

Men nu ska jag duscha. Jag bjuder på en bild från Sahara Hotnights konserten hösten 2007.



Jag och Jossa <3

Århundradets kallaste jävla natt.

Äntligen hemma efter jobbet på Rå. Aldrig mer säger jag. Aldrig mer stå i kön och ta betalt när det är -15 ute. Jag trodde ärligt att mina tår och mina fossingar skull trilla av. Jag kunde knappt röra fingrarna, bara tappade pengarna som jag skulle ge tillbaks till folk. Sjukt.

Men iaf... Alla hjärtans dag var det ja. Jag har vart snäll hela dagen (som att inte jag är det annars då?). Imorgon ska jag soooooooova och vara under täcket i värmen heeeeeeeeela dagen. För det är jag värd efter en kall kväll som denna. Dom ville att jag skulle jobba nästa onsdag också. Fast i garderoben. Jag får se hur jag kommer jobba på mitt riktiga jobb först. Det var isf från 22-03.

Nej jag säger godnatt här, jag håller på och dö.

Tack så jättemkt alla snälla, fina människor för gratulationerna för jobbet. Jag är jättejättesuperduperglad :)

Natti!

Kärlek till mig.

BARA FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA!

Ja mina vänner, och ickevänner, jag ficl jobbet på På Håret! Det ni! Trodde ni inte va????
Men jag fick det!
Så jag börja som en arbetande kvinna nästa måndag igen. Känns lite läskigt men mest kul.

Glad alla hjärtans dag då! Dt har ju börjat nu.

Har faktiskt inte så mycket mer att tillägga utom Kärlek till alla er där ute!



Hallelåja!

Goddag mina fina läsare. Har ni sovit gott?
Dt har jag men jag har ändå lite ont i huvet nu... Mitt huvud asså. När ska det ge sig?

Jag sitter just nu bara och väntar på att telefonen ska låta och jag ska få min dom. Få eller icke få, det är frågan.

Hur ska jag spendera dagen idag då? Kom gärna med förslag.

Pratade lite med Rod igår från australien. Jag blir så sjukt sugen på att bara sticka igen. Men pengarna då?
Skulle ändå vara lite kul att hälsa på Rod och Lis.
Jag ska inte ha nåt liv här nu så jag kan sticka i vinter o vara borta nåra månader. Det här funkar inte.

Jag sätter punkt där och återkommer istället när jag fått update.

Ha det!



Om jag inte kan få värme kan jag väl fp lite skidåkning iaf?

A shot of love with Cathrin Tiquela.

Idag har jag vart på provklipp och provfärg för På Håret. Det gick jättebra. Jag får svaret imorgon om jag får jobbet eller inte.
Efter det uppstressade momentet gick jag upp till Frida o co. och blev bjuden på kanelbullkalas och kall mjölk. Riktigt gott. Som min mun har längtat efter detta! Orgasm för smaklökarna.

Åkte vidare hem sen och mötte upp Johan (Lula) för o handla på kiwi. Raka vägen hem sen och laga mat. Blev helt okej!

Det luktar fortfarande skit här. Förjävligt asså.

Från det ena till det andra. Jag ska jobba på lördag. Jag ska stå och ta betalt på Rå. Det ska tydligen vara nåt speciellt då. Får se om jag fryser ihjäl eller överlever natten!
Det blir en fin Alla Hjärtans Dag. Jag tror jag ska stanna i sängen hela dagen och kolla på film.

Ja jag tittade precis på avslutningen på A shot of love with Tila Tiquela. Vilken jävla cirkus. Bitch hit och Bitch dit. Det är det ända ordet dom verkar kunna. Lustigt det där.
Annars håller vi på att titta på Disturbia. Jäkligt obehaglig film. Jag håller på o kryper runt på väggarna här och stackars Johan försöker se på filmen medan jag stressar och skriker.
Han är och hämtar sin syrra nu så vi har pausat så jag på får andas. Det kan verkligen behövas för den är riktigt hemsk.

Aja vi sätter väl punkt där. Bjuder på en bild från kaktävlingen på Beijings flygplats. Sov fint!


Lill Lördag.

Det är onsdag. Det innebär lill lördag för vissa men inte för mig. Jag ska skura golven och torka av alla grejjer här. Sen ska jag förbereda mig mentalt för min provklippning som jag ska ha imorgon på På Håret.
Jag kan inte göra mer än mitt bästa och duger inte dt, ja då är det bara att söka vidare. Jag ska ju faktiskt på en intervju på tisdag också på Adam Og Eva. Håll Tummarna!

Dt har vart besiktning här på lägenheten idag. Den har blivit lite rökskadad tydligen. Golvet är helt svart av röken som lagt sig och det luktar fan skit här. Jag vt inte om det är därför jag har ont i huvet.

Jag kanske får jobba extra på lördag föresten på ett uteställe som heter Rå. I garderoben om dom behöver extra folk!

Aja jag har inte så mkt mer att skriva än, återkommer imorgon när jag är tillbaks!

Ha deet!


Drama!

07.30 ringde min klocka. Vaknade och kände att det luktade bränt men jag trodde bara att det var nåt som kom utifrån. Så jag snoozade en gång och sen gick jag upp.
Jag tyckte att det såg lite dimmigt ut i vardagsrummet och att det luktade lite mer bränt där mn jag tänjkte att jag säkert inbillade mig för i köket luktade det inget alls.

Under tiden som jag gjorde mig i ordning blev brandlukten starkare mn dt slo mig aldrig att det kanske brann nånstans. Jag fick för mig att det var nån som eldade i spisen som man inte ska göra och dt var därför det luktade rök.
Jag tittade ut och jag såg ingen rök.
När jag snöt mig så var det alldeles svart av sot och precis innan jag gick hemifrån började må lite illa. Det var skönt att komma ut i friska luften.

Det ligger en massagestudio här nedanför och fönstrena var alldeles spräckta och det såg konstigt ut. Men jag tänkte inte så mkt på det utan fortsatte till trikken som skulle tamig till Grata. Men jag skickade ett sms till han jag bor med för säkerhtsskull om att det lultade väldigt mkt rök i lägenheten.
Han vaknade som tur var av smset så han gick upp och kikade och då var det ännu mer rök och stank.
En kvart senare hade polisen knackat på dörren och utrymt hela huset.

Det brann i källaren och i massagestudion.
När dom slog in dörren till massagstudion hade det vällt ut hur mycket rök som helst. Det var såklat därför rutorna var spräckta, av värmen och röken.

Jag åkte hm så fort jag var klar på Grata och mötte upp Lula på ett Café i närheten. Vi fick inte gå in i lägenheten pga av röken. Alla fönster i hela huset stod på vid gavel för att luftas ut.

Vi är inne i lägenheten nu och det stinker verkligen. Vi sitter h är och fryser ihjäl men det känns heller inte som nån mening att driva runt utomhus, lika kallt det.
Jag tänker bara på alla grejjer som Johan och Liz har i källaren. Eller hade, om det finns nåt kvar?

Så det har vart dramatik med brandbilar och poliser medan jag var på Grata på intervju.

Mn mitt i denna kalabalik ringer ett norskt nummer till mig. Det var från På Håret, skickade mitt CV till dom igår, och ville träffas för intervju. Jag ska åka dit klockan 15.00 idag. Jag ska inte ha några förväntningar utan tar det som det kommer. Verkar det bra och dom vill ha mig så är det jättekul annars är det inte meningen att jag ska vara där helt enkelt!

Önska mig lycka till, och vilken bra början på flytten va, p.böter och brand...


Monday I'm inlove.

Nej måndagar är inget att hurra över.
Letad ju som en galning efter parkeringsplats i lördags och hittade tillslut en.
Idag när jag gick till bilen för att titta till den låg en gul och fin p-bot intryckt i det 1 meter tjocka lagret av snö.
Det tog mig sedan nästan 1 timme att få upp dörrarna och stämga av larmet som satte igång, borsta bort all snö (med händerna), skrapa rutorna (med en cd-skiva) och gräva ut bilen (också med händerna). Sen åkte jag runt, runt, runt tills jag hittade en plats där jag skulle stått från början.
Så efter 20 minuters backande och rattande i den där fickparkeringen med 3 meter snö började jag äntligen min färd mot Grata.
Det var jättelätt att hitta och vi bokade in ett möte imorn klockan 9.30. Så det blir att ställa klockan imorgon!

Annars då?
Jodå, lite synd att dom är i marocko, nu får jag klara mig helt själv och norska är fan inte lätt asså. Jag hoppas det ger dig snart!
Jag ska nog följa Lulas råd och titta på norsk teve så jag lär mig litegrann i alla fall.

Jag gick genom stan idag och jag har inte köpt nånting! Utom mat såklart. Var tvungen att fylla på lite här hemma med vissa saker.

Igår somnade jag sittandes i sängen med datorn i knät. Vaknade vid 4 och gick som en zombie och tvättade bort sminket och borstade gaddarna. Sen sov jag som ett barn resten av natten. Jag drömde att jag var i Brasilien och att jag skull åka till Bali. Stora önskedrömmar! Ta mig till värmen!

Om en månad ungefär blir jag sweet 21!



Ha de!

Every harts day.

På lördag alltså, alla hjärtans dag.

Då kommer mitt årliga alla hjärtans-sms. Till nån kanske det blir lite mer speciellt. Det återstår att se...

Vad ska alla göra på alla hjärtans dag?
Jag har ju alltid dissat det men nu planerar jag faktiskt att vara extra kärleksfull.
Jag började redan inatt. Bäddade fint i sofforna här åt Rickard och Jonas när dom ville ha en sovplats sådär rum 5 på morgonen.
Mn det var ju br tänkt ändå, vi skulle ju faktiskt på visning.

Apropå visningen. Vi är med lägenhet gott folk.
Nu är det bara pengarna som ska ut sen är jag black.



Puss!

Mr. Big.(Mac)

Idag är det söndag och nåt slog mig när jag gick från trikken. Vad fan ska jag göra med mitt liv?
Jag kan ju inte hålla på att flacka omkring hela livet. Jag vet att jag bara är 20 men det är ju så många som redan har planer för familj, har pojkvän, bil och så vidare.

Jag vet inte vad det är men dt är väl kanske för att jag inte har nåt jobb och så än. Jag känner hur pengarna bara rinner iväg och jag vet att jag kommr behöva låna pengar av mamma och pappa och dt vill jag inte.
Jag har fan panik just nu jag. Jag är inte i Sverige. Det är nåt nytt som händer nu.
Jag har panik... Vem är jag?


Några rader bara.

Sitter här med ett litet glas vin och lyssnar på bra musik. Ska strax hoppa in i duschen.

Tänkte ta lite bilder och lägga ut hur jag bor och så för tillfället men battrirna var döda och behövde laddas. Så jag letade upp en laddare hos mamma och pappa, satte i batterierna och gick och la mig.
På morgonen skulle jag ta ur batterierna ur laddarn som var kokhet (!). Ja, det var inte myckt att se som batterier. Dom, kära vänner, hade börjat smälta.

Så därför kommer dt inte blki några bilder, tack vare den jävla laddaren från claes ohlsson. TACK!


It's white!

Nu jävlar snöar det må jag säga.
Har vart iväg md gänget till flygpplatsen, dom ska ju som sagt till marocko!!!!!
Sn körde jag, helt själv (!!!!) in till Oslo igen. I detta snöoväder. Det var längesen jag såg såhär mycket snö. Man blir lite sugen på att gå ut och leka.

Jag har precis ringt på en perfekt
lägenhet. Hon svarade inte men jag patade snällt in på hennes mobilsvar så förhoppningsvis ringer hon upp annars testar jag igen lite senare.

Så nu har jag och Lula lägenheten för oss själva. Han jobbar hela dagen och kvällen och jag ska som sagt ta en runda häromkring och ikväll blir det kanske lite party då =).

Men måste säga detta Alex, du hade rätt. Slingan skulle vart kall! Kände att jag trivs nog bättre med det. Synd att jag inte lyssnar från början!

Jag sitter och lyssnar på skitmusik nu från johans dator. Rap skit. Får nästan lite ont i huvudet faktiskt. HipHop? Nej tack.
Ska se om jag kan koppla in min musik.

Hon ringde upp föresten!!!!!!!
Imorn klockan 13 ska vi befinna oss utanför lägenheten. Kommer vara bakis, kommer vara trött. Men det är det värt! Bara vi får den. Håll alla tummar nu!

Haj haj!



I slutet på sommaren, i Växjö!

Det blir en dag på stranden.

Inte för mig alltså men för Johan, Liz, Micke och Alice blir det en dag på stranden en månad nu framöver. Kul för dom. Mitt roliga är ju tydligen över för den här gången...

Idag traskade vi ner till skattekontoret och ansökte om skattekort och på måndag sa jag gå till Grata. Hoppas på att få lite ströjobb ganska snart.

Sen det här med att jag lovade mig själv att jag inte skulle köpa något mer innan jag får lön nästa gång. Men Liza ville gå förbi Gina och sen var det kört. Men dt blev inte så mycket och allt som blev var på rea. 29;-, 79;- och 99;-. Det var väl inte så farligt? Dessutom var det bara grejjer jag behövde.

Imorgon då? Då är det lördag och Alex har fest och jag är inte där. Jag ska gå ner på Vinmonopolet och köpa vin och titta på Melodifestivalen!

Jag har suttit idag och skrivit på mitt CV. Sjukt svårt tycker jag. Men det som är bra att jag kan gå in och lägga till sånt som jag glömt i efterhand. Det är ju det här personliga brevet som blir det värsta.

Sen är det en grej till. Jag har mensvärk. Och mens. Det var inte igår ska ni veta. Jag kommer inte ens ihåg sist så jag tänkte att nu är det väl dags. Och det var det sannerligen.
Jag känner mig svälld, tjock, ful. Allmänt dåligt självförtroende just för tillfället. Jag tror jag ska försöka träna lite här hemma imorgon.

Jag och Liz satt nu precis och diskuterade mat. Jag fick en snilleblixt. Jag ska gå på en soppdiet. Kommer kanske hålla 3 dar men fan asså, känner mig helt ur form så det är sjukt. Så här brukar inte jag vara.



Haj haj!

Framme i det norska landet!

Nu är jag här. I Oslo. Resan var ganska dryg men jag kom fram välbehållen i alla fall.

Bussen gick bra tills vi kom till norska gränsen där det blev tullkontroll. In med sniffhundara och ut med oss och bagage. En kille tog dom in i kontrollrummet så vi var ju självklart tvungen att vänta på han innan vi kunde åka vidare.
När det äntligen var dags att åka vidare så hoppade bussen fram. Nåt var fel så vi fick stå till stilla i en mörk avstängdbuss mitt i en rondell.

Men som sagt, vi kom framm välbehållna.

På tåget däremot höll jag på att få krupp på han som satr bakom mig.
Han frågade konduktören, varje gång hon gick förbi, vilken tid vi skulle vara framme i götet och om det var några förseningar. Samma svar varje gång. NEJ.
Sen började han picka på min axel var 20onde minut, jag kryddar inte, för att fråga vad klockan var.
SKAFFA EN EGEN KLOCKJÄVEL!

Jag ligger i alla fall i soffan nu och väntar på att resten av lägenheten ska vakna. Det verkar gå ganska segt så jag går nog upp och gör mig i ordning snart.
Vänta nu, jag hör ljud! Kan det vara möjligt?
Nej...

Idag ska jag äntligen fixa med cv och skattekort och grejjer.

Dom pratar i sovrummet bredvid, DOM ÄR VAKNA!

Föresten, Mello börjar på lödag!!! WEEEI!




A smile for life



Det här med att skjuta upp saker.

Nu har jag skjutit upp denna städningen sn jag packade upp ryggsäcken i lördags. Men nu är det dags för imorgon flyttar jag och ser det ut såhär när mamma och pappa kommer hem får jag nog inte tillhöra familjen Norlin Brnvald längre.

Pratade med Johan nyss och meddelade om min ankomstid imorgonkväll och lite funderingar om vad som behövs packas ned, jag får ju tydligen inte ringa mina kära föräldrar mer så nu ska det bli knäpptyst från min sida. Inte ett ljud vare sig via sms elr telefon. KNÄPPTYSK!

Jag har vart och träffat min Lisa idag! Som jag saknat och kommer sakna. En ny tid väntar nu med 2 nya sambos. Av det motsatta könet den här gången. Men jag kan ju ibland räknas som en kille jag med...

Tyvär råkade jag åka för Baronen och svänga in på Gina innan jag styrde mot Fågelsudd igen. Minus i plånboken, idag igen. Jag ska inte gå på stan. Jag ska inte köpa nåt tills jag får lön nästa gång och det vet man aldrig när det blir, jag är ju arbetslös som ni vet. Jag kan hålla mig runt stan men om jag mot förmodan tar svängen in till stan så ska jag bara gå in på svindyra affärer för där vet jag att jag aldrig handlar. Vanliga affärer är uteslutet, särskilt REA.

Nehe om man skulle ta tag i den här uppskjutningen kanske så jag kan somna i soffan sen.

Grattis till Leandro idag föresten :) Vet inte hur man skriver det på portugisiska men grattis!
Saknar dig!

Hejdå gott folk :)

På väg mot en ny dimmension.

Ja nu har jag äntligen börjat packa. Jag kommer se ut som en jävla packåsna när jag kommer till Oslo Sentral.
En stor fullproppad trunk, en liten rullväska, en handväska, datorväska, lagerhauspåse... Hur ska detta gå?

I alla fall. Uppdatering om min kraftiga förkyldning. Dt är helt sjukt. Om jag hade lagt allt mitt snor som jag snyter ut i en hink lovar jag att den skulle fyllas på 3 dagar. Snart börjar väl hjärnsubstansen rinna ut också.
Min stackars, stackars näsa... Men det är lika skönt varj gång efter jag har snytit mig ska ni veta. Känner mig 2 kg lättare varje gång!

Det är grått idag. Det var det inte i Växjö. Fick nästan lite thaikänsla, det var bara gradantalet som skiljde dom åt.

Annars idag ska jag som sagt träffa Lisa. Måste köpa vadderade kuvert och cd-skivor så jag kan skriva över thaibilderna på cd-skivor och skicka till familjen som ivrigt väntar.

Jag somnade i soffan igår. Vid 9 tiden. Vaknade 00.05, igen. Stupade i säng och somnade direkt. När ska tröttheten gå över? Hur kan jag vara så trött? Jag har ju inte gjort något ansträngande direkt.
Som nu är jag hur pigg som helst men så fort jag går in i stora rummet och ser soffan stå där så mjuk och oskyldig är det som att min kropp automatiskt går dit och lägger sig.
Tyvär mamma och pappa, jag måste ta med mig soffan.

Nähe, man kanske skull borsta tänderna och klä på sig så jag är redo att möta Kalmar!

Hej så länge!
Föresten, i stort sett alla bilder från allas kameror från thai finns på fejjan!

Videon.



JAG FICK EN SNILLEBLIXT INATT. NU KAN JAG IGEN!

Jag glömde min rubrik.

Ja sånt händer ibland. När jag satt i bilen på väg från Växjö ploppade det upp en jättebra rubrik i min hjärna. Men nu är det borta...

Jag har värvat en ny läsare! Alex, Jairo! Jag välkomnar dig som mitt nya största fan :) Jag ägnar det här inlägget åt dig!

Annars då? Körde till Väjö igår. Träffade min kära alex som fixade mitt hår <3 Äntligen är 3 metersutväxten borta... Och dom ruttna topparna!
Men håret var ju såklart bara en bonus. Alltid när jag kommer till Växjö är det sånt hets. Oftast är det en helg och då ska man ut, sen ska man träffa den och den och hem till mormnor tidigt dagen efter och äta middag klockan 12 och klippa den och den och den och sen går tåget hem. Så blir helene ledsen att jag inte hinner vara hos henne så mycket men timmarna på dygnet räckr inte till! Jag blir tokig!

Nu hade jag ju tänkt att packa lite här på kvällen men jag är för trött. Jag ska slänga mig i soffan och glo på teve tills jag somnar sen tar jag tag i det där imorgon på morgonen. Tänkte ändå ställa klockan på 8 om jag inte vaknar av mig själv.

Vid 12.30 ska jag vara inne i stan och träffa lisa och se hur hon bor och äta lite, prata lite, klippa lite. Hem senare och städa och packa det näst sista. Det sista tar jag på torsdag morgon.
Usch jag hade inte räknat med att det skulle bli såhär stressigt.

Hur går det med hostan då? Jotack den är bättre. Vi har legat 3 stycken i alex vardagsrum inatt och snarkat, slemmat och hostat ikapp.

Det är torrt och kallt här. Saharas öken har spridit sig på min näsmynning. Ne jag vill tillbaks till thailand där man är varm och lökig. Hellre det än kall och öknig.
Undrar vad Calle och dom gör nu. Undrar vad Leandro och dom gör nu.
Dom har det säkert dötrist och jättetråkig och dötrist och.... och alldeles, alldeles underbart....

Okej vi avslutar inlägget men en uppmuntrande video.

Nej det gör vi inte för jag kommer inte ihåg hur man lägger in videos, fan....

Dagens tips.

Ta inte på dig nytvättade, nytumlade jeans efter att du smörjt in dig med body butter. Gör det absolut inte om du har nagelförlängning.
Ett litet tips bara.

Stress i all ära.

Imorn sticker jag till Växjö. Egentligen har jag inte tid med det men jag måste träffa alex och helene och dessutom margit!
Jag flyttar ju på torsdag och man vet aldrig när ja kommer till Sverige nästa gång.

Jag har legat hela dagen idag utom när jag ätit. Jag är så trött hela tiden.

Pratade med Johan innan och han var med sjuk. Men han hade ont i halsen och det har ju inte jag så jag vill vrkligen inte bli smittad, inte han heller för den delen för dom åker ju till Marocko på lördag!
Och vet ni mer vad som händer på lördag?
MELODIFESTIVALEN!
Yeeeey! Underbart! Nåt lkjus i mörkret i alla fall.

Och jag saknar Dig, och Dig och Dig och Dig och jag fortsätta mer mn jag orkar inte skriva så mycket. Jag vill tillbaks...
Jag är så avundsjuk på alla som är kvar, som ska vara kvar länge till.

Räkna med att ni kommer få läsa om att jag vill tillbaks i varje inlägg i åtminstone 5 månader till. Jag är deprimerad i detta mörker och då har jag bara vart hemma 2 dagar! Sjukt...

Ne om jag skulle ta och börja spara så jag kan åka till Brasilien i höst. Och gå på restaurang!

Slänger upp nån till bild.
Ha e fin söndagkväll!







Minus min minus.

Utomhus är det minus och jag kokar av värme. Den här jävla förkyldningen vägrar ge sig. Nu har det inte blivit bättre på flera dagar. Dt ända som blivit bättre sen i onsdags är att kupmen i bröstet har försvunnit.

Slemmet är kvar. Jag hostar verkligen illgrönt jävla slem. Har gjort det en vecka nu snart. Och det är ju inte bara ibland utan varje gång jag hostar, och det är i stort sett varanann minut!

Snoret rinner men jag kan inte dra in för jag är halvtäppt i ena näsborren så jag måste torka bort med papper som i sin tur ruver upp min näsa så den svider gott.
Men sovit gott har jag gjort. Jag trodde jag frisk när jag vaknade tills jag reste mig upp. Då kände jag att jag inte var frisk.

Nu ska jag leta reda på en febertermometer och se om jag är varm eller om jag bara tror att jag är kvar i Thailand.

Ses!



Ta mig tillbaka!