Verkligheten, igen.

Nu ska jag snart iväg på jobbet. Känner mig inte helt tiptop faktiskt och jag längtar till imorn då jag får sova en timme längre. Men imorn är det även varuopptelling och jag ska jobba från 10-21 ca.

Internet här i lägenheten funkar bara vissa vardagsmorgnar vilket är sjukt störande. Det innebär att jag blir sittandes framför teven om kvällarna. Jag ska ringa till Get, som är vårt abonemang, men dom har bara kundsevice öppet mellan 8-16. Hur fan tänkte dom då? Ringer man så gör man ju det efter jobbet?
För man måste förmodligen ha datajävlen och routern i närheten. Plus att det kostar en förmögenhet att ringa och som alla vet så äger inte jag en förmögenhet.

Jag har sovit ganska dåligt inatt. Dels för att det var jäkligt varmt och dels för att det är mycket som snurrar i huvet just nu. Jag har säkert vaknat 4-5 gånger inatt.

Aja nu ska jag väl dra mig. Måste hinna käka frukost på jobbet och i eftermiddag är det träning på G!
See you...


Sommarens mörker.

Mitt i all sol och lycka ska vi ändå tryckas ner av att verkligheten är i farten.
Alla har väl fått med sig att Michael Jackson är död.

Vad alla inte har fått med sig är att igår togs ännu ett liv. Ett liv som förmodligen var fyllt av ångest, deprission och förnekelse.
Nåt som inte heller alla har fått med sig är livet som försvann för ca 2 månader sen. Även det var ett knakigt liv som ändå hade blivit bättre.
Men jag är nästa övertygad om att ni har det tusen gånger bättre där ni är nu.
Vila i frid.


Sommar.






Sommaren är sjukt underbar. Jag har fått en till storebror (läs lillebror) vid namn Richard haha.
Sommaren tillför mycket.


Mys!

Igår var det fredag. Denna efterängtade fredag. Ledig en helg jävla helg med bara massa slapp! Underbart...
Igår efter jobbet åkte jag ner på stan för o kika efter en klänning. Bara en helt vanlig sommarklänning. Jag hittade ingen så jag köpte en stor tishirt istället.

Sen åkte jag vidare mot toftesgate och jag och Liz gick till Ica och handlade grill tillbehör. Johan o deras nya inneboende Lars var ute och skejtade så vi gjorde i ordning maten och jag kan ju säga såhär: det var utan tvekan dom godaste grillspetten och salladen och allt på länge! Hur kom det sig då? Jo för vi är så jävla grymma.

Vi satt där nere i sofienbergsparken och och tittade på lustiga människor och njöt av sommarkvällen.
Jag gick hem från dom sen och nu är jag vaken oh väntar på att rikard ska vakna. Jag ska nog försöka väcka honom en gång till för vi ska faktiskt bada idag och då gäller det att komma ut i tid, annars blir det smock!

Ha e fin dag kära läsare, jag vet att ni är några stycken iaf ;)

Och Lisa: Törgatan var tider det. Och Spanien! Vi måste åka igen en vacker dag, tycker du inte?? =)


Godmorgon världen!

Tänkte inte skriva så mycket faktiskt. Bara säga godmorgon till denna underbara dag och jag hade inte ork nog att gå upp tidigare för att träna innan jobbet. Så det får bli en efterjobbsträning idag som vanligt. Imorgon kanske när jag börjar klockan 12. Då är det nog lite lättare, tror ni inte?

Här kommer en låt som är skitbra helt enkelt.


Sol, jobb och träning.

Underbar träning idag hörni. Körde intervall passet 2 ggr med ca 5 min mellanrum. Jag höll fan på att svimma. Jag tog i så att navelsmycket hoppade ur plats. Då tar man i!

Jag glömde ta kort under inspelningen av sången. Jag var så lycklig att nån äntligen ville att jag skulle sjunga en låt i en inspelningsstudio (frälsningsarmens predikantrum typ) att jag glömde helt bort kameran.
Efter det var det svårt att återgå till jobbet för all energi ligger ju på plattan!

Tänke inte skriva så mycket mer för jag ska in i duschen nu o skölja ur Redkens Cat kur som sitter i mitt hår. Har ni ett hår som mitt som vart med om en heeeeeel deeeeel så rekomenderar jag starkt att köpa denna produkt. Det är en spraykur som sprayas i handdukstorkat hår. För det mest intensiva resultatet för hår som mitt spraya i hela håret, låt sitta 5 min och gör denna upprepning 3 gånger till. Alltså 5 minuter mellan varje sprayning. Det ska göras 1 gång i veckan. Det tar 20 minuter men det orkar man om man vill hjälpa till att rädda sitt hår.
Tänk på att balsam är ett måste efter dena kur eftersom det är en proteinkur och proteiner = styrka och styrka = strävt. Håret blir alltså strävt.

Så nu ska skölja ur.

Ni ska få se 2 bilder av mig, jag leker stirbloggare och visar mina underbart snygga träningskläder och fin "om jag var muslim" bild med kur i håret. (hoppas ni förstår att jag inte är seriös)


Jag väntar. Jag längtar.

Jag väntar och väntar på att tiden ska gå samtidigt som jag vill att tiden ska dras tillbaka några år.
Jag vill ha sommarlov. Ligga i sängen på töregatan och lyssna på musik med en kompis och prata om killarna man var kär i. Var inte det underbara tider?

Vad jag gör jag nu? Nu ligger man i sängen och lyssnar på musik ensam och gråter för man har massa jävla räkningar att betala så man inte har råd att ha nåt liv och inte har man tid att vara kär i nån heller.  Eller har man? Nej fy fan för kärlek, man får adrig den man vill ha i slutändan ändå, ikke sant? (svorsk hahaha)

Jag blir så jäkla frustrerad jag. Ibland bara rusar det i hela kroppen av en längtan till jag kan ge mig ut i världen och se all underbar kultur och alla underbara människor och platser. Men till det måste jag ju ha pengar och det är verkligen inget jag har gott om. Jag har så jag klarar mig precis och det är så himla tråkigt.
Jag hoppas verkligen jag kommer iväg 2 veckor i vinter iaf. Det hade vart helt underbart. Till underbara Thailand och leva i en dröm igen. Är det nån snäll människa som läser min blogg som känner likadant?

Imorn tar jag nog med kameran till jobbet, vi ska ju på utflykt till en inspelningsstudio och spela in På Håret låten. Hahaha På håret låten ja... Vilka påhitt ni norrmän håller på med ;)

Ne nu lägger jag upp en låt av en grupp jag nyligen upptäckt. Kärlek till dom i alla fall eftersom ingen annan vill ta emot den!


Midsommardagsfirande.

Igår hände det grejjer. Det var fullt upp på jobbet. Jag hade en av henris kunder, scary! Jag var lite nervös men hon var supergo och blev jättenöjd.

Blixten slog ner i tågstationen utanför jobbet. Vi hade dörren öppen och plötsligt ser jag ett vitt sken och sen kommer världens jävla smäll. Det var helt sjukt var högt det lät! Det lät som att någon stod med en pistol bredvid mitt öra och tryckte av. Sjukt. Tågen från Sköyen blev inställda efter det.

Efter jobbet skyndade jag och Kaya till Ica maxi o köpte rosor och choklad till Linn. Men vi kom oss aldrig till Linn så hon får det på torsdag istället.
Hemma hos oss hade Rickard fest så det kom folk och det var musik, chips, öl, vin, dans, lek och djur. Inte riktiga djur då utan immitationer.

Vi gick sedan vidare till Yatzi och dansade.

Idag har jag legat i soffan, ute på balkongen och i sängen. Solen strålar ute men det skiter jag i för idag är det söndag och söndag är vilodag.
Nu ska jag återgå till monsters inc och sen transformers.

Här kommer nån bild! Ha det fint.


Jag och Kaya



Bara jag.

Helvetet!

Min undebara, älskade favorit nässprayen glömdes kvar på jobbet idag. Hur hade jag tänkt kua sova inatt då?
Det var ju jävligt bra Cathrin Norvold (norlin) Bernvald.

Jag gör ett försök iaf. Jag ska ju trots allt jobba imorgon, ikke sant?

Glad midsommar?

Regnet piskar mot rutorna och jag sitter ensam i soffan och tittar på charterfeber och äter nudlar med ketchup. Det här är nog den sorgligaste midsommaren jag har haft. Känner mig sjukt ensam.

Jag har även vinkat av Hanne vid bussen. Hon ska på semester i 2 veckor nu. Rom och Barcelona, är jag avundsjuk eller? Neeeeeesh, jag ska ju vara här och jobba?

Jag har mens och varje gång jag har det känns det som jag gått upp 10 kilo, bara sådär under natten. Konstant sötsugen och lite känslosam. Jag tror jag behöver en kram. Men ingen har jag att ge mig en kram. Jag får inte ens svar på mina Glad midsommar sms. Så mycket värd var jag.
Nej jag ska sluta vara så jävla bitter. Imorn ska vi dricka vin och vara sjukt snygga för jag ska ha min nya tunika! Och kanske locka håret, vem vet...

Nu får dte var slut med skrivning för idag. Jag bjuder på nån bild på mig själv haha. Det är ju liksom ingen annan här.



Fan vad toppen det är med midsommar.

Redan torsdag.

Min förkyldning har fått en nystart. Halsen har börjat värka och jag har fått hosta. Men jag blir inte förvånad. Varför ska det vara lätt?

Den här veckan har gått väldigt fort tack vare att jag var ledig i tisdags. Det har vart en del att göra på jobbet faktiskt och igår innan jobb lagade jag gooooood wok att ha i matlåda både igår och idag. Det gäller att ta vara på det som finns hemma hörni!

Jag skrev ett inlägg igår som tydligen inte kom upp. Så jag hoppas detta kommer upp.

Jag och Hanne stannade kvar till nästan 23.30 på salongen igår för vi skulle färga Hannes utväxt, elr Christina färgade det på Hanne och jag tittade på. Eftersom mitt hår blev totalt missfärgat i torsdags av goldwells jävla hemma färg. Alla på jobbet har klagat nu sen dess plus att löshåret inte passade in och jag har inte råd att köpa nytt.
Jag kan säga att mitt hår hade alla olika färger: Lila, rött, koppar, dassigt bajs spya.

Så på detta problem gjorde vi denna lösning:
Massa tunna hättaslingor för att bara lyfta upp det lite med den svagaste väteperoxiden för jag ville ju inte bli blond.
Resultatet blev: Pissgul botten (det såg seriöst ut som att nån hade pissat i hårbotten på mig) och restev var det fin färg på, men ganska blont.
Så vi fick lägga en dämpning på det och till slut återkom jag till den färgen jag började med för en vecka sen så jag blev såååå glad.

Nu är färgen fin och löshåret passar in och allt är frid och fröjd!

Idag var jag på nettverksbygging och gjorde reklam för mig själv! Jag har redan vunnit en ny kund!

Här kommer lite bilder!
Detta var med bajshåret men färgen syns inte så väl på bilden.
Min nya gamla färg! (detta är då idag).

Tisdag och jag har klocka!

Hellelujah för det. Den är jättefin och jag ska ta bild på den när jag kommer hem så ni alla kan ta del av min underbara klocka. Fantastiskt va?

Jag sitter på bussen nu mot Oslo och jag kan säga att jag börjar bli lite smått åksjuk. Men vad gör man inte för bloggen och för mina tusentals läsare? (Lite ironi i tonen ;)

Det var lika kul som vanligt att träffa andreas med familj. Synd att tiden går så fort bara.
Nu ska jag ju vara i Oslo ett tag utan att komma till sverige. Känns lite tungt faktiskt att se alla komma o gå på sina semestrar och jag ska vara kvar. Men min tid kommer den med. Förhoppningsvis i januari!

Jag ska inte skriva en hel bibel här för jag vet att det är skittråkigt att läsa. Jag kan ju bjuda på en jordgubbstårtebild från i söndags. Den tog jag måååånga bitar av och imorn blir det HÅRDtråning på gymmet!


Hem, underbarrt ljuva hem.

Det är helt otroligt vad man uppskattar att åka hem när man bor mitt i en stad som Oslo. Jag hör inga bilar, inget barnskrik, inga högaröster. Bara vind och figlar och Missy som kommer och kurrar då och då.
Solen skiner och jag har bara legat ute och njutit av den svenska sommaren. Tanken var att vi skulle bada men eftersom jag är förkyld så vore det kanske inte så smart. Jag vill ju helst bli frisk och inte sämre.

Jag köpte en ny kamera igår. Yeeeeeey!
Ja jag tror att jag är rik... Men tanken är att jag ska kunna ta massa bilder att lägga upp här på bloggen så jag blir lika poppis som alla stora fjortisbloggar. Jag kan nog plocka fram fjortisen i mig med. Jag har ju köpt en rosa kamera så det har ju bara börjat!

Ne men seriöst nu så har jag ju inte haft någon kamera sen min förra hittade ett nytt hem och övergav mig efter en blöt kväll.
Min nya ska jag vårda och ta hand om som om det vore mitt barn (höll jag på att säga, jag gillar ju inte barn).
Den är dessuto vattentät ner till 3 meter så nu MÅSTE jag åka till Thailand i vinter och ta massa fina undervattensbilder. Bra va?

Här har jag legat idag iaf, bjuder på dom första bilderna från min nya älskling!
Det här är mammas o pappas hus utanför Kalmar. Underbaraste platsen.

 På träterassen har jag legat idag!



























Jag såklart då.
Liz som är jätteduktig på att fotografera. Jag ska länka till hennes blogg när jag kommer hem så får ni själva se!


Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg! imorn...

Känns det inte helt underbart att det är torsdag? Det innebär att det är fredag imorn vilket i sin tur innebär att bussen med mig i avgår 18.15 från Oslo S mot sverige!
Första stoppet är götet. Jag kommer liksom inte längre. Men där bor ju min älskade ex-sambo jossa!
Så det är ju perfekt med ett litet stopp där. Vi har inte setts sen innan jul. Shit, innan jul? Det är ju ett halvår sen! Fan vad tiden går asså...

Tidigt på lördag morgon tar jag tåget mot kalmar. Jag och mamma börjar i stan för där ska det bli shopping! Vi ska åka ut till Net On Net också för jag har sett en kamera där som jag vill ha. Min är ju gone som ni vet.
På måndag åker jag till växjö 1 natt för att träffa andreas. På tisdag går bussen igen från götet mot oslo. Jag tror det kommer kännas lite tungt att åka tillbaks denna gången om jag ska vara ärlig. Många börjar sina semestrar när jag kommer tillbaks och som ni vet så ska jag inte ha någon semester i år. Jag har valt det själv, eller, jag har liksom inget annat val. Tar jag semester så har jag inte råd att betala hyran, så är det med det.

Aja, nu ska jag snart pallra mig till jobbet. Har jag sagt att jag har världens bästa jobb? Finns det nåt bättre och roligare än att jobba med människor och få skapa? Använda sina händer och göra "konstverk" på levande människor hela dagarna.
Jag skulle ALDRIG kunna tänka mig at vara nåt annat än frisör.

Ha det folket!



2 somrar sen när jag jobbade på hemtjänsten. Kan ni tänka er mig stå o torka skit 2 somrar i rad?
Jag ångrar inte en sekund att jag jobbade på hemtjänsten. Det finns alldeles för många äldre som är allt för ensamma.

Jag ska fortsätta skina.

Herregudarsgud vad trött jag är. Kom hem från Hanne för en stund sen. Var tvugen att vara moraliskt stöd när vi såg på Brothers and sisters.
Jag lgade mat idag när jag kom hem. Kotlett marinerad med sweetchili, squash och potatismos. Mmmm, nu har jag matlåda till imorn.

Jag tränade idag efter jobbet. Fortsätter med intervallträning. Idag ökade jag farten ända från början och fan, det blev jobbigt att andas under dom 2 sista asså. Sen gick jag i superrask takt 7 min ca sen tog jag lite längre intervaller på lite lägre fart.
Helt dyngblöt av svett och slut i hela kroppen. Men stark som jag är gick jag på med mage, armar och röv innan jag stretchade. Jag kände mig sjukt duktig måste jag säga!

Tyvär blir det ingen träning imorn elr på fredag men jag ska ta med träningskläderna till kalmar o gå ut med mamma i skogen.
Och jag ska shoppa! Åh jag längtar hem...

Innan jag säger godnatt ska jag visa mina nyaste älsklingar. Dom rosa köpte jag för lite över 1 månad sen men åh i love them! Se och njut!



Bilderna är tagna från
www.bianco.se

Hey you over there!

Tisdag idag vilket innebär att det är onsdag imorn.
Idag hade jag en sån hygglig kund. Jag fick massa massa skryt och då blev jag så himla glad.

Direkt efter jobb åkte jag hem till brorsan och somnade i deras säng. Sen gick vi på bio.
Antichrist.
Sämsta jävla sjuka film jag sett på länge. Jag rekomenderar verkligen att se den om ni vill se en helt vriden film.


Jag har titta lite på kamera på netonet och hittat en perfekt. Den är rosa och vattentät. Me like a lot. Så vi får se om den finns där på lördag!
För jag ska ju till sverige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Godnatt!

Kan nån betala en resa till mig tack?

Vart tar tiden vägen egentligen?

Det är redan tisdag imorgon. Tisdagen den 9 juni. Helt sjukt...
Jag längtar fortfarande tillbaks till Thailand varje dag. Varenda liten cell i hela kroppen vill tillbaks hela tiden.
Men jag har det bra ändå jag. Jag sitter ju här i en lägenhet som vi snart blir utkastade ur i ett land som är bland det dyraste i världen. Men allt löser sig alltid tillslut. Det är ju tur det i alla fall...

Jag måste få skryta lite nu igen. I lördags gick allt så bra på jobbet. Så bra att jag unnade mig själv ett par nya skor!
På morgonen hade Hanne brud och jag hade tärnan. Jag sminkade bruden. Och båda blev suuuuuupernöjda. Jag som alltid får ont i magen flera veckor innan uppsätt och smink.
Och min sista kund var svensk. Helt enkel klipp med ljusa slingor som jag gjorde lite kallare. Helt  på slutet lockade jag hårt lite grann på plattången för hon behövde lite tips. En helt enkel frisyr alltså. Men hon hade inte varit så nöjd på flera flera år!
Så hon handlade massa produkter också och slutsumman blev ca 2500kr.
Jag blir så himla glad när kunder verkligen säger att dom är nöjda. Det gör så mycket för självförtroendet.
Så det var veckans skryt...

Nu ska jag strax sova i mina nytvättade sängkläder! Det är det bästa som finns tror jag.
Puss o kram då!



Turkiet 2007. Jag undrar sersiöst om jag var gravid där? Men det kom aldrig nån unge?! haha herregud...

Min dröm.

Varje gång jag ser på resebilder sitter jag och drömmer mig bort. Jag älskar verkligen mitt yrke. Jag älskar det verkligen av hela mitt hjärta. Men så älskar jag att resa. Jag älskar även det av heeeeeeeela mitt hjärta.
Grejjen är att jag älskar att ha fasta kunder som kommer tillbaks till mig. Men det får jag inte om jag efter 1 år sticker ut o reser. Då går dom till någon annan så får  man börja om från början ännu en gång.
Hur kan jag kombinera detta?
Frustrerande är det.

Det är så mycket jag vill göra så det är helt sjukt! Jag vill göra allt på en gång samtidigt som jag vill jobba mig uppåt o karriären. Och det kan jag inte om jag inte går in helhjärtat i det.

Jaja... Har jag fått mina pengar idag? Nej. Jag är så arg så jag snart börjar grina.
Men, jag väntar bara och ser. Händer inget så ja, då ska vi nog ordna det ska ni se.

Nej fasen vad klockan blev mycket...

Natti!



Jag pratade med min käraste angi idag med. Vi ska prata mer nästa helg =)
Så saknad!

Så levde alla lyckliga...

Jag såg precis sista avsnittet på The Hills. Jag börjar grina. Jag älskar bröllop och jag längtar till Johan o Liz ska gifta sig. Jag kommer bara grina o grina o grina. Det faller t o m en tår bara jag tänker på det. Jag började grina när dom förlovade sig också.

Så börjar jag nästa grina för det är så dyrt o bo. Jag kikar lite på lägenheter men jag har fan aldrig råd att flytta till nåt själv. En etta på 7000 + ström. Nja... Jag skiter ju inte ut pengar direkt. But i wish i did.

Jag längtar iaf tills jag ska åka hem nästa helg. Åh det ska bli så skönt. Få rensa huvet litegrann.

Jag tränade idag efter jobbet igen och guuuud så skönt. Jag har sån skön träningsvärk efter jag började med det där som Kaya snackade om. Får väl se om 8 veckor om det blivit nåt resultat. Det känns redan nu som att det tar så jag hoppas det!

Snackes imorn!



Sen kväll med Cathrin.

Jag kan inte somna. Min hjärna går på högvarv. Vad kommer hända? Jag blir bara så frustrerad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Sååå slitsamt...
Jag trodde vuxna människr tog ansvar över sig själv men tydligen har jag haft väldigt fel.

Snart ska jag åka hem och jag lääääääääängtar. Det ska bli så skönt.

Jag kan faktiskt inte skriva mer tyvär. Lägger in en till nattmusik, den blev ju uppskattad sist :D