Leaving on a jetplane.

Det blev ingen uppdatering igår för jag hade inget internet i närheten. Jag var nämligen hemma heeeeeeela dagen. Jobbade ju dubbelt i lördags. Skulle egentligen börjar 23.00 men fick en melding om att jag skulle börja 22.00 isället... Men det är ju bara det att det blir en timme extra i penga kassan, 22.00-04.00, katjing!

Idag var jag o tränade efter jobb och fyyy vad skönt det var. Åkte hem till Hanne sen och stretchade sen drog vi iväg till Kiwi och köpte lite youghurt, musli, avocado och kaviar. Så nu när alla är färdigätna sitter vi och väntar på att Paradise ska börja!
Lene och Mats ska bråka, yeeey!

Imorn kommer mamma och helene! YEEEEEY!
Då ska dom få se hur fint jag har gjort det på rummet mitt. Jag städade nämligen igår!
Vi har ju ingen dammsugare än så jag tog en fönsterskrapa och skrapade golvet. Det var en del damm kan jag ju säga. Men det funkade bra!
Sen moppade jag faktiskt golvet också. Jag rensade garderoben och sorterade kläder och bytte sängkläder och allt. Nydligt...

Aja, see you!


FÖRLÅT!

Förlåt för kass uppdatering men jag har vat så sjukt trött den här veckan. Vi hade ju den där grejjen med allers i onsdags sen har det vart så varmt på jobbet så jag har nästan dött!
Idag började jag jobba halv 9 istället för 10 för jag skule gör i ordning en brudtärna i håret. Kändes helt okej tills jag kom till jobbet och hon hade världens längsta hår som var tjockt och skulle lockas.... Tog en hel evighet och när det äntligen vart klart skulle hon sminkas. Jag har feting ont i nacken nu kan jag ju säga
Jag ska jobba ikväll med och jag vet inte hur det ska gå...

Måste pallra mig hem snart och byta om för halv 7 ska vi hem till Lisa, Hannes syster och äta middag. Gott!!!!

Aja jag skriver nog mer imorn när jag har mer ork!


En KJEMPEGOD nyhet!

Nu ska ni få höra vad jag och Hanne har gjort ikväll!
Vi kom ju på att jag behöver en cykel. Så jag började kika lite på Finn.no och vi hittade cykel efter cykel men alla var lite för dyra. 1700 kunde jag betala som mest.

Jag hittade en annons som jag ringde på och vi fick komma med en gång!

Så nu är jag stolt ägare till Ada! Den skulle egentligen heta Einar eftersom han jag köpte den av heter Einar men det är ju faktiskt en tjejcykel.



Så har jag en fin svart cykelkorg längst fram också. Är inte Ada jättesöt? :D

En ledigmåndag.

Jag har vart ledig idag och skulle sova ut, trodde jag. Klockan 6 imorse ramlar mina kära sambos hem och får en bra idé att dryga sig på mig. Så jag vaknar av att 2 st tittar in i mitt rum. "Kaaaaattis, kaaaaattis!"
Varje gång jag öppnade ögonen så var dom ett steg närmre. Herregud... Jag sa bara det, tur för do att jag var ledig idag annars hade jag skickat ut dom från balkongen!

Jag spenderade början på dagen på gymmet. Gick tyvär inte lika bra idag, men det kan ju inte gå jättebra alla gånger heller. Sen åkte jag till IKEA och inhandlade lite mattor och småsaker. Sen blev det hem till Hanne och tillaga den underbara kötbullar, potatismos, lingonsylt och gräddsås-middagen. SÅ JÄVLA GOTT!

Och för att inte tala om maten i helgen. Oh my fucking god...
Jätteräkor, lamm, lasagne, klyftpotatis, rödvinssås, prinsesstårta, hotellfrukost, skaldjursbuffé med hummer bland annat, desertbuffé... Mm det vattnas i munnen när jag tänker tillbaka på den underbara maten vi har fått under helgen.

Och så vackert det var där ute! Hulmsbu. Dit ska jag åka ige, jag säger bara det.
Tyvär har jag inga bilder från hur sjukt snygga vi var eftersom kameran säkert tillhör någon annan just nu.

Föresten! Jag stog bredvid Lene från norska Paradide Hotel idag! Haha ingen mer än jag och Hanne som vet vem det är typ.

Aja ha det fint!



Jag efter min konfirmation med mat i högsta hugg!

Det var denna helgen det.

Jag tänkte börja med att skryta lite. Jag jobbade ju i fredags på RÅ. Under kvällen fick jag höra följande:
  • Wow!!
  • Can I please hae your number?
  • Du är den vackraste tjejen på hela stället!
  • Kan jag inte få ditt nummer?
  • Fan vad snygga skor, var har du köpt dom?
  • Här får du lite dricks för att du är så söt.
Bara så ni vet ;)

Var på kongress igår och herregud. Det var en intressant kväll må jag säga. Orkar inte skriva mer om det just nu!

Uppdaterar imorrn.

Jag sitter här i venten och spelar lite dota.

Ja där gick broder tuck iväg till jobbet. Fattar inte varför jag ska börja 23.30? Hm undrar vad jag ska göra... kanske plocka disk? Det hade vart kul som omväxling. Nu har jag ju stått nere i entren och uppe i garderoben. Kanske är dags för disk nu då!
Åh jag kommer vara så trött imorn. Jag ska hinna gå på vinmonopolet också och det känns som att jag kommer sova till typ 1 2 imorn och då är det bara att kuta. Tur att jag är ledig på måndag då i alla fall.
What else... Såg att jag och Lisa har lika dan rubrik idag haha, soulmates or what?! Hehe...

Jag har pratat med Leandro idag by the way. Jag har till och med sett han! Det var längesen men kändes precis som igår. Jag kände igen shortsen han hade på sig. Vi får se när det blir råd till det. Det växer ju inte pengar omkring mig direkt.

Just ja, Peter ringde idag. Min andra storebror för er som inte visste det. DET var längesen! Skönt att höra att allt var bra med dom. Och lille Arvid växer på. Och jag har inte ens sett han live än. Hoppas det blir om en ganska snar framtid iaf!



Är jag mig lik? ;) Lägg märke till tanden som jag tappat!

Thank god it's friday.

Nu sitter jag hos Hanne (ovanligt va?) som gør sig i ordning før en dejt? Dejt kanske ær fel ord. Och jag, ja jag ska bara vænta tills jag børjar jobba kl.23.30. Men det blir lite extra klirr i kassan och det gillar ju jag!

Imorn ska vi ivæg på den hær kongressen och jag har inte lust alls på det. Det ær min lediga helg och jag vill hellre åka nån annanstans. Men det ær bara att bita i det sura æpplet. Det blir sækert kul men ja, jag har som sagt inte lust.

På måndag ska jag førsøka ta mig till IKEA och køpa lite smågrejjer. Jag behøver mattor!

Jaha och vad ska jag gøra nu den resterande tiden. Kanske ringa min kære bror och se om han ær hemma så kanske jag kan gå dit. Jag orkar inte vara ensam før det har jag vart tillræckligt førra helgen!
Jag och Hanne gick iaf på 10 kroners marknaden på Ica Maxi efter jobb. Dær kan man alltid fynda och det behøver ju jag. Fynding gør Cathrin glad! Jag har faktiskt vart lite halv nere idag.

Angi, fick du inte mitt mejl på fejjan??? Jag satt och væntade!! :'( =)

Aja, nu ska jag væl pallra mig hemåt snart... hem och hem føresten, jækligt hemtrevligt måste jag sæga.

Ha det så længe!

En liten update!

Idag ær det tisdag och vi har haft genomgång med Shu Uemura. Jag blir så inspirerad varje gång jar ær på kurs.Så nu ska jag sælja Shu Uemura, synd att det ær så æckligt dyrt bara. Men efter sommarn nær jag har lite pengar ska jag unna mig ett schampo, balsam och KANSKE en kur. Men bara kanske...

Jag var och trænade idag efter jobbet. Jag ælskar det! Jag kænner mig så duktig och jag mærker skillnad. Min kondition har verkligen blivit bættre och då blir man ænnu mer taggad. Jag har børjat stretchat lite mer också. Jag var ju hyffsat vig en gång i tiden och jag vill bli smidig igen. Så imorn blir det træning igen. Hærligt att svettas!

Nu ska jag lægga ner før snart børjar paradise! Yeeeeey!

Ses snart Bergen! ;)

God bless it's sunday.

Jag håller på att jobba mig igenom The Hills säsong 3. Jag har verkligen blivit fast, tack Hanne! :O;)

Igår på självaste Påskafton jobbade jag. Det gick bra och ganska fort. Jag och Djamila hade lite party på salongen til min kund kom, 1 timme försent(!!!!!!).
Jag åkte hem och bytte om sen åkte jag til Liz och matade henne med en Big Mac meny. Jag skulle nämligen ut o äta på San Leandro (säger namnet er nåntin? haha...) med självaste Lisa!!! Och hennes söta familj =)
Maten var jättegod och vinet var även det gott. Kom hem runt halv 12 tiden. Somnade hårt på sängen, när jag tänker efter så drack jag nog bara en mun vatten på hela dagen igår. Jag måste verkligen skärpa mig med det där.

Jag är lite besviken över att jag inte fick ett enda svar på mina Glad Påsk sms. Jag skickade 3, förlåt till er andra som inte fick nåt men eftersom jag har kontantkort nu för tiden så blev det så.
Men eftersom jag inte fick nåt svar så ångrar jag bittert att jag skickade dom. Nästa år blir det andra personer. Okej angi, dig kommer jag skicka till ändå =)

Pratade med självaste alexander igår och blev lite less över dom gånger jag försökt med ett förhållande men allt bara slutat i skit. Jag tror jag bryr mig för mycket, eller jag vet att gör det. Jag tycker jag är värd nån som uppskattar min omtänksamhet och det har faktiskt ingen som jag träffat gjort.

I can hold you but that don't mean I'm yours.

Jag vet int hur dte där var med stavningen men jag hörde det i en låt och det lär fint =) Ha en bra söndag kära vänner!!


Svetlana.

Oh yes!
Riktigt skönt var det att köra slut sig lite på gymmet. Löpbandet och lite styrka sen en härlig stretching. Jag ska försöka bli lite smidig igen och trimma upp magen som den en gång var. Jag känner att jag ett litet steg på väg i alla fall!

Solen har tittat fram men blir jag gladare för det? Vad ska jag göra ute liksom. Jag hade nästan hoppats på att det skulle regna så jag slapp ha dåligt samvete för att jag är inne. Men vill den vara framme så visst. Jag ska hoppa in i duschen och bli fräsh igen, om det nu går?

Imorn är det ju jobb, yeeeeeeeey! Så inatt lär jag väl sova hemma, inte yeeeeeey...

Jag har precis ätit en gourmet middag bestående av snabbnudlar med kyckligsmak. Smakade inte så himla mkt och inte mättade det så värst bra heller om jag ska vara ärlig. Men vad gör man. Allt är ju stängt som sagt så jag kan ju inte handla?

Jag täkte få igång lite musik på Liz datorn men jag vågar inte pilla för mkt, det är ju trotsa allt en iMac och jag vet hur dyrt det kan bli för mig om jag pillar fel. Jag tittade lite försiktigt på den men hittade ingen knapp nånstans och konstaterade snabbt att det inte är värt att fortsätta leta. Jag väntar till Liz kommer hem helt enkelt.

Ha det på badet!



Uh vad kort håret var där!

Grå påsk !

Vaknade för ett tag sen. Åh, jag hörde fåglar kvittra! Eller rättare sagt fiskmåsar skrika...

Jag har dragit på mig träningsbrallan och väntar på att mitt ägg ska koka klart, det 'är ju trots allt påsk. Det blir lite dåligt med mat dom här helgdagarna tack vare att allt är stängt och jag är lite dålig på att planera mat.

Jag sov hos Liz o Johan inatt igen. Den här natten lär jag väl sova hemma eftersom jag ska upp o jobba imorn. Jag hoppas verkligen att morgondagen går sååååååå fort.

Nu ska jag måla naglarna svarta.

Ha en bra dag, kan hända att jag återkommer senare under dagen!



Åh vad länge sen. Hade precis börjat 8an!

En låååååååååååååååååååååång fredag...

Just nu känner jag mig som världens ensammaste. Jag har ont i huvudet och är trött men vill ändå inte sova.

Bitterheten över skatten vällde över mig ännu än gång. Jag kan inte släppa det asså. JAG VET att det finns värre saker i livet men JUST NU är jag bitter över detta.

Ensam o fattig över påsken medans alla andra är med sina nära, kära och familjer. Men jag får i alla fall träffa Lisa en stund på lördag + att jag ska jobba. Men hade jag inte jobbat hade jag kunna rest hem jag med.


Välkommen helgdagar.

Jag får helt ärligt lite panik eftersom alla bara stticker härifrån. Oslo är en spökstad över påsken..
Och kvar är jag. Men jag ska inte deppa. Det är klart jag överlever?

Tänkte att jag skulle träna idag men nje, jag sov så länge så idag blir nog bara en slappis dag Tränar hårdare imorn istället för då börjar Liz vid 11 tror jag och då kan jag med gå upp tidigt. Åka hem till mig och byta om o rydda upp lite.

På lördag är det jobb, jag längtar. Då har jag nåt att göra. Jag ska kila iväg på Ica då en sväng och köpa påskägg till mig själv. Funderar på att gömma det på nåt bra ställe och skriva lappar så jag kan gå leta som man gjorde förr. Så får jag låtsas inte veta vart det är o bli jätteglad när jag hittar det. Lite ska ju jag pyssla med i påsk också?

Nej nu ska jag tvätta ansiktet och sätta dit lite smink. Om det ändå hade vart sol ute hade jag ju kunnat sola?

Haaaaa det.



ska jag klippa lugg igen?

Lite småkul hehe...


Dagen føre.

Jag sitter hær på jobbet på Yasmins dator. Invæntar min førsta kund. Regnet pissar ner gatorna och allt ær bløtt, grått och kallt. Vilken uppmuntrande børjan på ett inlægg?
Men jag ær inne i en deppfas. Hanne åker idag, Johan åkte igår, Rickard åker imorn, Liz åker på lørdag. Alla sticker och kvar ær jag. Alla affærer stænger och jag kommer tvingas gå på 7/11 och bli fattig nær jag behøver något. Jag vill åka nånstans men jag jobbar på lørdag.

Solljuset i mitt liv just nu ær att Lisa kommer till Oslo i helgen och ska få træffa henne på lørdag! Sen blir det grått i några dagar igen.

Men jag ska spendera kvælle på gymmet. Jag ska træna och stretcha læææææænge længe. Så jag blir riktigt slut i hela kroppen. De ær så skønt. Sen kanske jag kan snika mig hem till Liz och om jag har køpt ett headset kan jag prata med angi senare!
År och dar sen nu och det ær inte bra.
Jag måste till butiken och handla lunch. Youghurt blir det idag. Jag har nøtter på jobbet så det blir ju lite mættande då. Och servelat haha! Det funkar till allt... Billigt jækla pressade rester från olika djur, mmm gott!

Men jaja, jag øverlever nog ska ni se.
Ha det bra!

Du gamla du fria!

Hanne sjunger för fullt. Svenska nationalsången.

Måndag idag och jag har vart ledig. Betalat hyran så nu är jag fattig igen. Sucks...
Följde med john och gänget till dakota. Dom åt och jag drack thé. Det var det jag hade råd med. Sen mötte jag upp hanne vid nationaltheatret och tog en tur på stan. Det blev en väska och ett par skor MEN det var billigt!

Imorn är det jobb och jag gläder mig! Jag hatar att vara ledig på en vardag. Jag fasar inför påsken. Fy!

Ha det fint folket!


Trasiga själar.

Jag är helt slut. Ligger i soffan hos brorsan o Liz. Jag sover här inatt jag för sista bussen gick för många timmar sen. Jag är dessutom ledig imorn saaatt...
Det blev lite hårt i lördags så Hanne var lite sliten idag (?) ;). Vi gick till Peppes i alla fall och åt en god burger och satt och smyghatade killarna vid bordet bredvid. Men seriöst, har man lite hyffs i kroppen så slänger man inte upp fötterna på bordet på en restaurang!? Eller har jag fel?

Dagen bjöd på sol i massor och vi höll oss inne. Utom när vi gick til och från peppes vilket tog kanske 5 minuter sammanlagt.
Jag åkte och hälsade på Liz på delicatessen och drack varm choklad och åt apelsin, mmm...

Jag och Johan tittade på en dokumentär om GHB. Jag blir så äcklad av droger. Fy fan. Trasiga själar allihop. Men hur hemskt det än låter så tycker jag inte det minsta synd om dom. Jag tycker synd om familjerna som tvingas se hur deras söner och döttrar väljer att gå ner i drogträsket och förstöra sina liv. Men som sagt, dom väljer det själv och därför kan jag inte tycka synd om dom. Att man inte förstår bättre. Usch.

Nu är det natti natto för mig i alla fall.
See you!


Helg helg helg!

Åh vad underbart med helg. Jag tyckte ju att livet var underbart men det ær klart att man ska bli nertryckt så fort man tycker allt kænns bra.
Jag gick ju spænt och væntade på skattepaprena før att se hur mkt jag skulle få tillbaks. Jag skulle ju bruka pengarna till Peace and Love och betala tillbaka mamma och pappa lite grann.
Men Cathrin fick inga pengar tillbaks før Cathrin ska istællet betala tillbaka 3000 jævla helveteskronor!!!!!!!!!
Tack så sjukt mycket.

Så imorgon ska jag drænka min agrision i vin, hærligt!
Det blir party och firande av livet, varfør ska man inte fira liksom? Vædret ær underbart, solen skiner, jag har ett bra jobb och jag ær dødsfattig och ska dessutom betala 3000 kronor. Nej jag ska sluta vara bitter, nån gång i alla fall. Jag måste få vara det ett tag nu.

Imorn ska jag i alla fall sjunga norges nationalsång utøver heeeeeeeela Oslo. Undrar hur många som kommer klicka då? ;)

Ha det på badet!

sinnessykt trött.

Jag är galet trött just nu. Ligger med ögonen i kors på toftesgate 58 och ska snart pallra mig iväg hem till dalsbergstien 14(?). Känns som att jag inte orkar det men jag måste.
Jag kommer inte ihåg vad jag skrev i det förra inlägget men kursen var bra. Synd att den var på kvällen då man är ganska trött i huvudet. Men jag har 2 hela buntar med papper som jag ska plugga nu. Allt i Kérastase, yeeeey. Nej men jag gillar faktiskt som produkterna.

Föresten, solserien från redken har kommit nu vilket innebär att tävlingen om Guccibrillorna har startats! Nu jävlar! Heller ett ar äkta gucci än ett schampo eller har jag fel?

På lördag i alla fall. Om jag inte ska jobba så ska vi fira. Vi ska fira allt från himmel och jord. Särskilt pengar. Kommer lönen på fredag så vi slå på stort och fira som aldrig förr, med restaurang ?
Kommer lönen på tirsdag ska vi fira sjukt hårt att vi inom x antal timmar kommer ha ett 5 siffrit belopp på kontot tills hyra mm är betalt. Man borde fira oftare faktiskt. Man måste ha något att se fram emot, håller ni inte med?

Med det sätter jag punkt för idag och önskar er alla en god afton!