Tirsdag.

Ja i helgen har jag jobbat och jobbat. På salongen och på Rå. Blir bitte lite extra i alla fall!
Søndagen gick fort. Promenerade ner till deli dær johan och liz satt och drack choklad sen gick vi hem och gjorde våfflor. Gott!!!

Igår då? Ja då jobbade jag som vanligt sen åkte jag till det ælskade gymmet! Ni fattar inte hur underbart det ær att ha børjat træna igen. Jag kænner mig verkligen lycklig. MEN den lyckan førvandlades till lite oro idag nær hanne færgade håret på mig.
Hon fandt en kal flæck i min hårbotten dær bak. Vi tror vi vet vad det beror på men jag ær ju ingen lækare.
Nær jag och Yasmin var på Kèrastase massage kurs så hade vi hårbotten genomgång. Vi visade kursledaren min kala flæck (och alla andra kom och stirrade ut mig) och efter kursen så ville hon prata lite med mig. Hon tyckte jag skulle vara observant på det dær. Det ær inte sækert att det ær noe men det ær inte sækert att det inte ær nåt heller.
Jag hoppas att det verkligen inte ær nåt och att det bara ær det vi kom fram till. Men nu sitter det i hjærnan och det ær verkligen nåt jag kommer følja upp.

Nu sitter jag hemma hos Hanne och kikar på paradise. Jag ær verkligen trøtt. Jag jobbade från 09-17 och sen kurs från 18-21. Heldag med andra ord.

Snart ska vi skaffa eget internet så jag slipper snika på alla andra och børja prata billigt på skype!

Ha det grejt!

Hos Hanne!

God fredaglvæll!
Jag sitter hos Hanne som moralt stød infør hennes dejt. Hon ska laga pizza och till mig gjorde hon pasta och lax! Mycket flink ;)

Var och trænade med Yasmin efter jobbet, skønt. Jag ska ju ændå jobba imorn och jag trivs inte att vara hemma eftersom vi varken har teve, internet eller møbler. Hemmatrevligt va?
Nej jag ska se færdigt på Slumdog Millionare och sen sova. Jag længtar næstan till att gå till jobbet imorn før jag inte vill vara hemma.
Sen hoppas jag på att få jobba på Rå på kvællen. Annars blir det middag och utgång med Hanne och Malene (yeeeey ;). Så vi håller tummarna før båda!

Nu ska jag hjælpa Hanne med maten, hon ær lite nervøs ;)

Ha det på badet!

Onsdag!!

Sitter hos brorsan just nu. Idag har jag jobbat och Malene fick en riktig kluring av mig! En riktigt svår en ;)

Sen var jag och tränade. På fredag ska jag och Yasmin gå på magdans yeeeeeeeey. Det kan bli intressant. Vi ska lära oss det alltså, inte gå och titta på det. Sen kan jag ta jobb i Alanya på alla turisthotel och dansa magdans för ett mål mat om dagen.
Efter träningen stack jag hem och duschade och åt sen stack jag hit, till brorsan alltså. Jag har vart nere en sväng på Delicatessen och hälsar på Liz. Drickigt chai och ätit apelsin, och en och annan musla :)

Imorgon börjar jag klockan 12, skönt med lite sovmorgon. Men jag måste fixa lite med banken innan jobbet.

Ja vad annars. Jag hoppas på att få jobba extra på lördag på Rå, annars väntar vinet och vodkan hos Hanne, right? ;)

Ne, ska ta mig i kragen snart och gå hemåt. Svinkallt ute... Trött på kyla nu, ge mig sommar och sol med kort tajt kjol markolio!

Haaaaaaaa deeeeeeeeeet!



Första läggan i kära götet. Saknar mina älskade sambos!!!!

Svett svett svett!

Åh vad jag svettades idag på träningen. Combat nånting. Typ boxersise utan handskar och kuddar och sånt. Hur jobbigt som helst men jag var stolt efter!

Jag lovade ju att ta bilder i lördags och det gjorde jag också. Men dom bilderna kommer aldrig nån få se igen. Sen säger jag inget mer. =)

Resten av inlägget ska jag tillägna till Malene! Synd att du inte kunde vara med i lördags men det får bli nästa gång aaaaaight? ;)
Vi får prata allvar om det imorn på jobbet! hihi...

Ne nu ska jag snart bege mig hemåt och ta en härlig dush och titta på Slumdog Millionare!

Ha det på badet!




Den 18 april rockar vi loss!

Party up!

Ær hos Hanne nu och ska knæcka en øl (hahaha vad manligt det læt). Klippte rickard idag, hallå clooney, men snyggt blev det!

Vart ner på stan en svæng och inhandlat leggings och ett linne. Mitt sista inkøp innan lønen trillar in.

Ska till brorsan imorn och tvætta klæder. Har ju før fasen ingenting rent nu!

Återkommer imorn! Ha det bra!

PS Hanne hælsar! ;)

godnatten.

Det kommer ett litet extra inlägg såhär på nattkröken.
Tänkte bara dela med mig av mina smärtor i händer och lår. Dom senaste dagarna har jag vart riktigt duktig på att klippa mig i fingrarna. Jag behöver verkligen en till sax, en 5.0!
Så det värker verkligen i fingrarna på vänstra handen. Dessutom har jag ont i högra handen tack vare att jag blir så torr om händerna pga jobbet och jag är så ofattbart dålig på att använda handcréme. Där får jag skylla mig själv.
Så har jag ett fett blåmärke på högra låret. Johans och Liz har nämligen ett ganska stort soffbord med en ganska vass kant. Varje gång jag ska sätta mig i soffan slår jag i den där förbannade kanten på exakt samma ställe varje gång. Och nu när blåmärket höll på att försvinna vad gör jag då? Jo en favorit i repris. Tur att det inte är "visa benen" värme ute. Jag är dessutom inte i "visa benen form".

Det var mitt stadie av gnäll. Pratade med Andi ikväll föresten. Det var kul!
Sova nu då kanske...



1 år sen ungefär.

Hola amigos!

Börjar med svar till mina underbara vänner och läsare (statistiken börjar få en mer jämn siffra, me like!).

Anonym: Jag vet att det är du angi =) tror jag haha! Ja sjukt att han ringde, blev helt förvånad. Vi ska också börja skypa när jag skaffat internet. By the way, Rastan har ju kommit hem till Bergen nu, kanske ska en tripp hit till Oslo ^^, haha =)

Lisa: WEEEEEEEEEI! :D Jag längtar!
Tack föresten =) Det börjar bli lite matt nu så ska väl försöka slänga i en toning elr nåt nästa vecka och fräsha upp lite.
Då ses vi ju snart :D

Linda: Tack :D Haha nej jag vet. Han undrarr när jag kommer till Brasilien. Han ba: Typ i juli kanske? Eh näe. Han har lite svårt att fatta att jag måste jobba =). Han och Pablo och några andra funderar på att öppna en restaurng elr ett hostel i Rio. Kan bli bra, eller en flopp. Vi hann inte prata så mkt för jag var både chockad och på jobbet.
Ja men det gör jag med!

Så över till dagens inlägg. Vi har lottat om rummen och guess what?!
Jag fick det största rummet!!!
En rättvis lottning och jag vann. Så nu är det bara attt börja inreda med aaaaalla min saker och pengar. Kul.

Igår köpte jag riktiga träningskläder. Efter floppen med den "Personliga tränaren" blev jag lite otaggad. Men nu har jag taggat till det igen. Nu när jag har köpt riktiga träningskläder. Jag ska börja svettas ordentligt nästa vecka!

Är det nåt annat nytt. Klippte min ena sambo Jonas ikväll innan jag drog hit till grunerlukka till brorn min och imorn ska jag klippa min andra sambo Rickard. Vår hyresvärd kommer kl.11.30 och ska titta på låset och garderob.
Jag har fått min slutgiltiga böter från fucking jävla q-park. Jag förbannar alla som jobbar för det sjuka företaget.
Jag och johan har kollat på Marly and Me och jag somnade såklart. Vart sjukt trött hela veckan. Är nog pga av nya säng, ny lägga och nytt rum.

Imorn ska jag som sagt kanske ut med Hanne. Har lånat The Hills säsong 1 o 2 av henne som jag ska se på i helgen med. Återkommer med uppdatering på söndag när jag ska hit igen och tvätta!
Alla på jobbet klagar på mina strumpor...

Återkommer som sagt på söndag, håll till godo!



Bild från Egypten med mamma för nästan exakt 2 år sedan.

Sen bio.

Igår var jag johan o liz på bio. Män som hatar kvinnor, eller Menn som hater kvinner som man säger på norsk!
Det var skitbra och jag ser fram emot dom kommande filmerna. Jag var lite skeptisk mot att Michael Nyqvist skulle spela Michael Blomqvist men ha gjorde det bra. Han hade t o m färgat håret för sjutton, jag är nöjd.

Sitter hemma hos brorsan eftersom vi inte har nåt internet men jag ska snart ta mig hemåt och göra Rickard sällis.
Jag har vart o tränat idag. Pilates utan boll. Pisstråkigt och jag kommer aldrig gå det passet igen.

Imorn blir det dessvärre ingen träning eftersom jag slutar 20.00. Jag avslutade träningen med bastu!
Skönt!

Det närmar sig helg vilket är sovmorgon och det är såååå skönt. Jag är sinnessykt trött asså!

Föresten, hör och häpna! Leandro ringde mig idag. RINGDE! Fattar ni eller? Haha....


God afton!

Kära läsare, nu har jag äntligen flyttat in i nya läggan. Dessvärre har jag inget internet där så uppdateringarna kommer det bli lite glest med så länge, tills vi ordnat det!

Jag gjorde premiär på gymet vid jobbet. Elixia såklart. Jag kände mig lite bortkommen så jag gick och bokade en tid med personlig tränare imorgon kl 17.30. Jag tänkte ta en lång kväll på gymmet imorn för jag tänkte basta efter träningen! Mm vad skönt...

I helgen är jag ledig. Jag ska ta mig en tur på stan för att hitta åt fint att ha på mig på kvällen. Jag ska hem till Hanne på förluva. Trevligt! Kameran ska med! Jag ska försöka vara duktig... Hon bor i en lyxlägenhet men nu ska hon visst flytta. Hm hm hm. Hoppas det blir till det bästa =)

Jag sitter hos brorsan o liz nu och sällskapar. Eller ja, Liz sitter vid datorn, jag sitter vid datorn och johan titta på teve. Kul gäng. Jag har dessutom ont i huvet idag igen. Det började i lördags efter jobbet och har fortfarande inte gett sig. Tabletter hjälper ju inte heller. Inte ens treo. Riktigt drygt är det!

Tack och vad kul att ni gillade håret :) <3


'
På Lindas 20 års fest!


Färgförändringen.

Ska bara säga det att idag har jag sprungit upp o ner ill vår nya lägga 3 gånger. Det är på 5 våningen och en miljon trappsteg att bestiga. Känner mig lite duktig måste jag säga. Anyways....

Här kommer en före och efter bild på håret mitt!



Blev det fint? Jag är nöjd iaf :)

Söndag = Soldag.

Kära, kära vänner och läsare. Idag strålar solen och vi har flyttat alla mina grejjer till nya läggan. Så imorgon ska jag sova första natten där. Skönt. Men det här med pengarna... det tar vi en annan gång!

Det är så otroligt skönt att ha en fungerande dator och ett fungerande tangentbord. Riktigt skönt!
Så nu ska jag ladda ner Skype så nu Angi(!) kan vi prata gratis med varandra! Bra va? =)

Melodifestivalen är slut och det är lite sorg i hjärtat må jag säga. Men jag är nöjd med finalen. Jag tyckte alla låtar var helt okej faktiskt. Bättre startfält än vanligt. Håller ni inte med? Dessutom tycker jag faktiskt det är bra att vi satsar på nåt nytt till eurovision i år. Malenas låt skiljer ju sig faktiskt från våra förra bidrag.

Mamma och pappa åker hem imorgon vilket är lite tråkigt men vi ses ju snart igen.

Tyvär har jag inga bilder här än men jag ska föra över allt idag så mamma o pappa kan ta med sig den andra datorn hem o fixa den.

Ha en bra kväll nu gott folk =)

Haaaaaaaaaaaaaaaaa deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!

Ohlalaa!

Tänkte bara tala om att jag just nu sitter och skriver på min nya söta lilla minidator som jag fick i födelsedagspresent av min underbara familj. Dom vill att jag ska lämna tillbaks den andra datorn men det vill jag inte så jág kommer köpa ut den i juni. 1200 spänn kostar det och det är den helt klart värd. Måste barra fixa ljudett och tangenterna.
Imorgon kommer bild upp på håret. Tro det eller ej.

Det var bara det!

Ha det bra!

Fridays.

God (fredag)kväll!
Ja som sagt det här med uppdatering. Jag har ju förklarat varför så håll till godo. Det blir bättre!

Tänkte passa på att nämna min kära vän (eller väninna som man måste säga här i norge för att folk ska förstå ;) och kollega Hanne! Jag var så snällt och hjälpte till att torka hennes kunds hår. Fast det var inte så länge för sen kom Djamila och ville ha hjälp av mig. Alla vill ha hjälp av mig, dom måste älska mig nåt otroligt på jobbet ;).

Jag trivs verkligen bättre och bättre för varje dag, Jag kunde nog inte fått ett bättre jobb eller hamnat på en bättre salong.

Jag ber om ursäkt för saknaden av foton men jag är inte så bra på det där med att ta kort och så. Jag tog nåt med mobilen men jag vet inte vart sladden är för att kunna föra över.

Igår fyllde jag år, tack så mycket för alla fina gratulationer!
Ikväll kommer mamma och pappa hit. Dom borde vara här snart. Då tänkte jag göra ett försök att få med kameran och ta lite bilder. Wish me luck!

Jag bjuder på ännu en bild från Thai. Jag vet inte om jag lagt upp den här förut men om så är fallet får ni avnjuta den igen!

 Haaaaaaaaaaaaaaa de!



Kära familjen!

No No!

Hej mina vänner!
Idag är jag väldigt glad. Jag har nämligen äntligen fått tummen ur och köpt ett träningskort! Jag kommer ihåg när vi flyttade till Götet och det fanns ett nytt fräsht gym och en ”gullig liten skogsstig jag ska gå på varje dag…”
Ja där gick jag ju ofta.

Alla fall så gjorde jag och Hanne en bra deal. Jag betalar 450kr i mån o då får jag träna på alla elexia i hela Norge. Tycker jag var en bra deal. Och dom har solarium! Nej mamma jag solar inte, jag bara nämnde det.
Jag har ju köpt ny foundation nu så jag kan inte sola, då blir jag för brun för den.

Förlåt för dålig uppdatering men det är hemskt drygt att behöva kopiera in det där jävla e: et varenda gång. När jag gör det på bloggen så kommer jag alltid upp till första ordet. Så nu får jag skriva hela texten i Word och sen kopiera och klistra in på bloggen och sen sitta och göra om alla sånna här vad det nu heter…

Jag har föresten färgat håret mörkblont. Bye bye platinium. Det kommer komma in en bild sen, jag looooooooooooooooooovar!
Haaaaaaaaaa deeeeeeeeeee!

My birthday tomorrow! pussk

Förlåt!

Längesen jag skrev nu. Förlåt men jag har vart bortrest i helgen. Jag har faktiskt vart på hyttetur (=stugtur) med jobbet. Det har vart jättemysigt och jättetrevligt. Jag gillar verkligen mina nya arbetskamrater.
Det har inte hänt så mkt annars. Var ju som sagt på kurs dagar förra veckan och det var hur bra som helst. Tyvär blev det inte så många bilder för jag är inte så bra på det där med att ta bilder.

Jag har fått min första lön från På Håret. Jag har dessutom vart och hämtat mitt visa kort från nordea. Så nu har jag ett norskt konto där pengarna bara ska ramla in. Hade jag önskat i alla fall…

Johan och co har kommit hem från Marocko. Jag förstår att dom hade velat stanna längre.

På torsdag är det ju en stor dag mina vänner. Jag fyller år! Jag fyller 21 år, men det är ändå inte lika gammalt som Lisa som blir 22 ;). Gammal tant…

 Så vad händer i veckan?
 Imorgon ska vi nog spela om rummen i nya läggan. Spännande!
På onsdag ska jag baka, vad vet jag inte. Är ju ingen höjdare på att baka direkt. Men eftersom jag fyller på torsdag har jag fått stränga order från chefen att baka nåt och bjuda på. Är det inte jag som borde bli bjuden på nåt bakat som fyller år? Det är alltid den som fyller som ska bjuda men så borde det ju inte vara tycker jag.
På fredag kommer mamma och pappa och jag jobbar på lördag.

Jag får lite halvpanik också för jag kan inte shoppa. Anledningen är ju ganska enkel. Jag har inte råd. Jag är fattig, pank, tom, torr, allt. Det ska bli kul att se hur mkt jag får i lön nästa månad. Då har jag ju jobbat en hel månad.

Jag sätter punkt här så får vi ser hur det blir med uppdatering den kommande veckan, har ju lite att stå i. Men man ska aldrig säga aldrig. Jag förväntar mig oändligt med gratulationer på torsdag!

 Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa det!


Kvällskul.



Hoppas den funkar bra. Mitt ljud funkar ju inte så jag vet inte hur kvaliten är. Den är grym i alla fall! Natt!

Hufvudvärk.

Tyvär kära vänner orkar jag inte skriva något idag. Jag har väldigt ont i huvet. Jag vill bara grina så ont har jag.
Men imorn tar jag nya tag och jag tänkte ta med kameran till kursen för vi ska ha modeller imorn och även jag ska färga håret mitt!

Idag spelar Volbeat här i Oslo men jag har för tillfället 58kr på mitt konto så jag är såklart inte där. Tur det kanske med tanke på skallen…

Aja, ha en bra kväll folket!


Sleeping tuesday.

Jaha vad ska jag ta upp idag då? Det är lustigt att alla med sjukt mkt hår kommer till mig!? Men nån ska ju bli försenad så varför inte jag.

Jag är så trött på morgnarna också. Jag är ju inte uppe så himla sent ändå. Men det är så himla skönt att ligga och dra sig i sängen. Snoozning efter snoozning…

 

Imorn ska jag och Yasmin på färgkurs. Härligt! Jag gillar henne. Hon är lite som jag ;).

Nej men det ska bli skönt och lära sig grunderna för Loreals färger. Jag kan ju inte dom. Så ska jag passa på att fråga vad jag ska göra med mitt hår!!!

Jag vill ju bli lite mörkare fast inte brun utan bara lite gyllen blond med mörkblond och det ljusa som jag har. Är så sjukt trött på o va så ljus!

Det är ju en fin färg, det är inte det. Men jag har ju haft såhär sen i somras nu, bortsett från den mörka slingan. Tröttsamt!

 

Imorse kom dom och skulle fortsätta med brandstädandet. Jag hade tömt garderober och lite i skafferiet men min kära bror och hans sambo har så sjukt mkt grejer så det tar ju en miljon år att tömma något. Och när jag kom hem så hade dom glömt att stänga ett fönster ordentligt så elementet stod där och dunka och var glödhett plus att dom hade glömt släcka lampan i köket. Sånt gillar inte jag. Inget är gratis, särskilt inte el.

 

Nej nu ska jag tvätta av ansiktet och lägga mig i sängen och somna framför teven, eller somna framför soffan som Lisa brukar säga.

 

Morgonstund har guld i mund!

 

 

Bild: deviantart.com


Måndag idag. ...

Måndag idag. Det har vart väldigt lugnt på jobbet idag. Tog emot en reklamation färg och klipp som hade vart hos en annan i fredags men blivit för ljus i botten. Hon som egentligen skulle gjort det jobbade inte idag så då gjorde jag det.
Jobbade även till 18 idag, vilket jag är van att göra egentligen men nu är jag i Norge.
Men tack vare att jag gjorde det så börjar jag 10 imorn!
På torsdag däremot ska jag jobba från 10-20.

Jag är så sjukt trött. Jag kunde inte somna igår fast jag var trött. Men igår var jag på sjukt konstigt humör. Jag tror det berodde på att jag var inne hela dagen och åt konstigt. Jag satt och grina nästan hela kvällen för absolut ingenting. Grina verkligen hela kvällen. Gör ni också det ibland?
Imorse när klockan ringde så var jag helt slut. Har vart det hela dagen så det ska bli riktigt riktigt skönt att sova…

På onsdag spelar Volbeat här i Oslo! Tror ni jag vill gå eller???!! JA DT VILL JAG!
Tror ni jag har råd eller? NÄ!

! Aja, alla lyckliga satar som ska gå får skatta sig lyckliga. Jag ska iaf få se dom i sommar på Peace and Love eller Metaltown. HA!

Glöm nu inte att jag fyller år nästa torsdag!
Haaaaaa det!



Kladdkaka någon?

Nej tack! Jag har redan ätit så jag spyr, nästan. Jag är ju sorglig. Men inte lika som han på filmen.

Jaha vad ska vi ta upp här idag? Lite vår kanske?  en ny dator kanske? Så jag kan skriva som en normal människa och inte  behöva kopiera o klistra in varje gång jag ska skriva ett ord med e i. Det är så sjukt drygt så fattar inte.
Kansk en dator där ljudet funkar så jag kan lyssna på musik, titta på klipp, på film osv osv.

Jag sitter här som ett sär och ska hänga tvätt som jag skjutit upp hela dagn. Plocka undan i köket som jag skjutit upp hela dagen och plocka ur resten av skåpen i köket som jag skjutit upp hela dagen. Jag är bra på det där med att skjuta upp saker. Jag är säker på det. Kanske jag har hittat min talang i livet? Uppskjutning.

Aja nu ska jag se klart filmen och sen påbörja det jag skjutit upp.


Sunday.

Ve ni vad som hänt mig? Vågen av saknad har anfallit mig. Jag tänkt int skriva så mkt. Bildr sägr mr än 1000 ord.