en helt vanlig tisdag.

Idag har jag vart inervju på Sun & Hair Art. Och nej jag tänker inte tala om hur det gick för jag vet inte och tror ingenting. Jag kommer ju ihåg hur det blev sist jag trodde. Men ICKE!

Ikväll känner jag att jag har massa energi som jag vill slösa på folk. Jag vill skicka massa sms till folk så dom blir glada. Dt skulle jag bli iaf. Men nu har jag ju ingen telefon så jag kan ju inte göra det... Hoppas pappa gamla nalle kommer imorn nu då med det nya kortet. Få ju inte nya telefonen förräns jag kommer hem men det gör inget. Bara jag har nåt att ringa med.

Jag åkte till lisas och jossas jobb, som vanligt, och satt o prata lite och faxade iväg anmälan på telefonen till trygghansa. Sen fick jossa ryck och vi gick till panduro och köpte stickor och garn. Så idag har jag börja sticka en halsduk. Jag har 2 olika garn som jag stickar med men det ena garnet tog slut så jag lär köpa mer imorn om det ska bli nåt. Kanske jag ska ta nån annan färg så den blir randig. Och inte lika dyrt...
Jaja satt o sticka hela eftermiddan tills jossa o lisa kom hem och vet ni vad. Vi bytte om och gick bort till gymmet och tränade. Så himlans skönt! Världens fräschaste gym säger jag bara! Så fort jag får jobb ska jag bosätta mig där. Vi gick hem pigga och nöjda med oss själva och lagade lite mat. Nudlar till Lisa och mig och rester från igår till Jossa.
Imorn ska jag bara sitta och vänta tills posten kommer. Och träna med hjulet. SEN ner o köpa garn. Vi får se om jag orkar städa också, tveksamt men man vet aldrig.

Jag känner mig bara så glad. Tack vare er!
Puss.

en ny dag.

Jag har sovit riktigt skönt men drömt en del. Mn jag börjar bli van nu.

Gick ner till polisen och anmälde min telefon och hon som tog emot anmälan gillade jag verkligen inte. Shit vad nonchalant hon var! Byt yrke till nåt där man inte behöver träffa människor.
Åkte in till stan sen för att hämta ut ett nytt sim-kort. Trodde jag. Eftersom det är pappa som står på telefonen fick jag inte hämta ut det utan det får han göra och sedan skicka det till mig. Lika med telefonen. Jag får inte hämta ut den utan det får han göra sen får jag ta den när jag kommer hem i november nån gång. Kul. Och tack än en gång. Det här behövdes verkligen nu.

För övrig ha helgen varit riktigt bra. Så himla skönt o bara gå ut o dansa av sig. Och fredan var ju inte fy skam den heller. Äntligen säger jag bara! :)

Imorn ska jag på intervju. Lite nervöst faktiskt. Hoppas hoppas hoppas hoppas det blir ett positivt svar.
Håll alla tummar ni kan hitta för mig nu!

Ja men då ska vi åka till falkenberg någång helg då :).

hej på er

hat.

Fan vad jag hatar era äckliga jävla tjuvar. Vad i helvete har jag gjort för att livt ska gå emot mig hela jävla tiden???????
Har jag gjort nåt fel?????
Tror ni jag har råd att lägga ut pengar på en jävla självrisk för mobilen nu?? Jag har ju för fan inte ens ett jävla jobb. Och nu kan ingen ringa till mig heller om jag nu mot förmodan skulle få ett jobb. Livet är underbart.
Och nej jg har inte tappat den. den blev tagen och bortknippsad från bandet i min fick jackficka som va ständ med en knapp. Men jag antar att när folk trängs som sillar i en sillburk så ska man väl passa på o sno saker av andra.
Jag är less på precis allting nu.
Ha en bra jävla dag.

...

image18

sagaste halsen.

Sitter här som vanligt på natten när man egentligen ska sova. Men det känns inte så lockande o somna för man vet aldrig vad som väntar. Brukar inte vara nåt roligt iaf.

Idag däremot ringde en salong till mig som hade läst mitt cv på arbetsförmedlingen. Ska dit på tisdag o prata med henne. Nåt positivt i alla motgångar. Men helgen som kommer är i alla fall väldigt välkommen. Vi ska ha riktig myshelg. Godis, chips, dip, läsk, god mat, idol, flim, ljus, allt. Längtar verkligen.

Är lite småsjuk o det känns inte så kul. Halsen som håller på kaxar. Fan vad drygt det är..

Imorgon ska jag laga mat har jag lovat. Jag ska laga den maträtten som ingen tror finns men det gör den!
Blomkolshuvud som sticker in prinskorvar i så det ser ut som en igelkott med ost sås. Jättegott. Måste ringa mormor o få receptet bara. Men om det blir gott när jag gör det ärju en helt annan sak. Har ju en tendens att misslyckas med allt som har med mat och bakning att göra.
Hoppas jag hittar en man som kan göra det åt mig. Jag städar hellre än handlar och lagar mat.

Imorn är det torsdag och då är det aldrig nåt roligt på teve. Inte för jag tittar så mkt på teve faktiskt.

Ikväll så ritade vi av varandra. Vi skulle rita så som vi såg den personen, med lite skämt såklart. Fav vad snygga vi blev! Och vi går ju alltid och är sugna på nånting men vi har aldrig nåt. MEN lisa hittade russin i skåpet så vi lekte pip-russin. Jag vann! Jag är bäst på det för vi lekte det mkt på öppna förskolan.

Ne om man skulle ta o sova.. är ju faktiskt en dag imorgon också sorgligt nog. Mn jag kanske våga mig in på h&m. Jag har ju ändå 150kr rabatt. idag köpte jag ett linne/klänning för 100kr på vero moda. Ja i partille då såklart eftersom dom har bytt ut alla vero moda inne i stan mot den dyrare kopian Rut m.fl. Har inte hittat nåt där än mn iof har jag inte tittat så mkt. Med tanke på min buget så får jag inte titta så mkt för det är inte kul om jag blir kär i nåt som är dyrt o som jag inte kan få. Fast iof det är jag ju van med.... haha bra o va självkritisk.

Ne god natt gott folk! (om nu nått folk läser det här (?))

kärlek vänskap hat.

Jag hatar att alla går runt och håller varandra i handen.
jag hatar att alla andra får ett gulligt sms då och då.
jag hatar att ingen ringer bara för att den tänkte på mig.
jag hatar att det gör så ont.
jag hatar att bli besviken.
jag hatar att bli lurad.
jag hatar att känna mig ensam.
jag hatar att vara orolig.
jag hatar att inte behöva va orolig.
jag hatar att ingen kan titta mig i ögonen och säga att den tycker om mig och verkligen mena det.
jag hatar att öppna mig.
jag hatar att inte kunna öppna mig.
jag hatar att känna mig tråkig.
jag hatar att inte kunna lita på nån.
jag hatar att visa känslor.
jag hatar att inte alltid kunna visa känslor.
jag hatar oärlighet.
jag hatar att sanningen gör så ont.
jag hatar att bli bortglömd.
jag hatar att inte kunna se någon i ögonen utan att tänka "vad är det för fel på mig?".
jag hatar att känna mig missförstådd.
jag hatar att livet inte är som i en film.
jag hatar att inte bli överaskad med en blomma.
jag hatar att vara blyg.
jag hatar att inte kunna ringa utan att känna att jag är jobbig.
jag hatar att inte kunna säga det jag egentligen vill.
jag hatar att inte få svar på ett sms.
jag hatar att bli lämnad.
jag hatar att lämna.
jag hatar att inte bli tagen på allvar.
jag hatar att inte vara seriös.
jag hatar att vara en i mängden.
jag hatar att inte kunna titta tillbaks på något fint förhållande.
jag hatar att känna mig efterhängsen.
jag hatar att inte känna mig uppskattad.
jag hatar att känna mig dålig.
jag hatar att alla lovar hela tiden.
jag hatar att ingen ringer när dom säger att dom ska ringa.
jag hatar att höra bortförklaringar.
jag hatar att ingen kan säga att dom inte vill träffa min när dom inte vill det.
jag hatar att känna mig obetydelsefull.
jag hatar att inte kunna släppa taget när man ska.
jag hatar att säga upp kontakten med någon man gentligen vill ha kvar i sitt liv.
jag hatar att vara kär.
jag hatar att inte vara kär.

dumpad.

till och med dumpad av en kompis. det är ju jävligt kul. då känner man sig jävligt omtyckt. vi hade ju faktiskt bestämt o kan man inte så ringer man o säger det...

mens.

ja nu är jag hemma som ni förstår. kallt o jävligt hade gärna åkt tillbaks!
Jag tittade på perfect man  igår innan jag somnade. ååh jag blev helt kär ju.. Jag vill ju bara ha en kram då och då o kanske ett sms nån gång ibland. Så man känner sig omtyckt liksom. Så ensam som jag känner mig nu har jag nog aldrig känt. Det är därför jag åker in till jossas o lisas jobb hela tiden för jag blir sällskapssjuk. Det finns ju inte så många o prata med här hemma. Eller ja, idag pratade jag lite med en katt som jag träffade utanför tvättstugan men man får ju inte så bra svar tillbaks. Sen när man är ute o söker jobb umgås man ju liksom inte. Då frågar man ju bara om jobb i stort sett.

Men imorn ska jag umgås med min käraste robin!
Stackars han. Jag kommer ju va som en klängväxt som inte fått vattn på 5 år. Men det är bara o stå ut. Det är ju därför man har kompisar. Så man får krama av sig lite ibland när man inte kan ge dom till nån man tycker om, när man tycker om nån.

Ge mig pengar jag måste färga håret.