Pa Plats!

Nu e vi entligen framme.

Efter mardroms landningen i Beijing spenderade vi alltso lite drygt 10 timmar pa en svinkall flygplats. Det var det versta jag vart med om!
Vi holl pa o frysta ihjal. Eftersom vi skulle till varmen var det ju ingen av oss som hade varma klader med sig. So vi hittade tillslut Pizza Hut der det va varmt o skont. Otrevliga Kineser var det der ockso. Jag hatar Beijing och do har jag inte ens vart inne i staden en!

Ja i ner vi landade do holl vi po o do. Nestan i alla fall. Planet flog at alla olika holl och alla bredvid mig spydde och dessutom krashade alla losa saker ner po golvet. Alla drog in andan samtidigt och skrattade hysterisk ner vi var sekra.

Nu e vi alltso i Bangkok och idag har vi gjort en 8 timmars shoppingrunda pa MBK. Vi ska aven byta hotell imorn for vart ligger ute i tjottahejti och vi ska ta oss in till centrum for sista natten innan vi beger oss mot hua hin for vila och massa massage!
Vi har aven atit stond mat idag. Varldens godaste fruktsallad och sen Phad Thai! Sjukt gott.

Det er ju so jevla billigt har med so man blir lite dum snal.

Men jag har inte knappt nogra bilder an for det gor Sandra sa bra. Anledning till varfor jag inte gjort det e for att Bangkok e for stort for att hamna pa bild och vi e so jevla bleka. Men snart blir det andring pa det!

Nu ska vi sova so vi kan go upp tiiidigt o byta hotell. Det e ju dessutom nyar imorn med. Do ska vi va fina! Tror vi iaf...

Ha en bra natt!
Kap khun ka (Tack, hehe)

Dagen före.

Nu var det längesen jag uppdaterade igen men jag har helt enkelt inte haft tid. Fullt ös hela veckan.

I torsdags tog jag bilen och rullade till Växjö. Utgång på Terassen väntade. En bra kväll med ett mycket trevligt avslut.
Dagen efter var lite seg men inte särskilt bakis. Skulle ju köra tillbaks till Kalmar.
Jag blev sjukt trött och självklart amnade jag bakom en jävla sniglare.

När jag kom hem la vi oss allihop och tittade på Shrek 2. Jag somnade efter 5 röda. Sov i några timmar, åt lite mat, tittade lite på teve och gick sen och la mig och sov som en stock.

Så idag har vart nere på stan och armbågat mig fram på rean. Ska jag vara ärlig var det inte så mycket folk när jag var nere. Kom straxt efter dom hade öppnat. Det som inhandlades var förljande:

Reseadapter
Intim tvål
Linne
Örhängen
Laddare till iPod! som man trycker in i väggen
Hörlurar
Nesesär (jävla stavning det där)
Smink
Trosor

Ja det var nog det.
Jag har yrat runt hela kvällen här nu och packat grejjer och skrivit ut papper. Men jag vet att det viktigaste är nerpackat i alla fall.
Pass, Pengar, Blijetter, Kamera.

Vi åker hemifrån senast klockan 9.00 imorn. Jag är ju världens tidspessimist. När jag skulle åka och till Spanien för nåt år sen var jag så orolig att jag skulle missa planet att jag tog tåget till Arlanda så jag var där 6 timmar före avgång. et var ganska segt...

Nästa inlägg ni ser kommer förmodligen vara från Arlanda. Sen ska jag leta upp en dator i Beijing där vi ska mellanlanda och spendera 12 timmar(!), kul...

Aja, jag får i alla fall sol och värme, det får inte ni! :)

Godnatt!


När juldagsnatten glimmar...

... jag vill till soffan (min säng numera) gå!

Ja ännu en gång är vi mätta och belåtna. Nöjda över klappar och mat.

En stor sak hände ikväll. Förutom att Tomten kom såklart...
JOHAN OCH LIZ HAR FÖRLOVAT SIG!

Jag blev tårögd. Som jag har längtat efter detta ögonblick. Inte för att vi ska åka till Marocko på bröllop utan för att det är verkligen dom två som ska vara tillsammans för all framtid ever!
Dom två är som gjorda för varandra och passar varandra som foten i sockan.

Imorgon ska vi sova och sen bär det av mot Växjö. Det är ju juldagen som bekant och det är tydligen lika med utgång. Jag har vart ute en juldag förut och det var inget speciellt. Men den här gången är det bestäm sen länge och jag vill verkligen känna mig fin. Men har jag några kläder? Nej det har jag inte. Kommer jag kunna fixa det? Nej det kommer jag inte.

Men det viktigaste är ändå håret och för en gångs skull ska jag nog ha det ganska rakt.
I klädväg då. Kanske blir det klänning. Kanske blir det jeans. Vi får se. Hur som helst blir det något som jag redan har haft förut och det retar mig att jag inte hittat något att ha på mig.

Men huvudsaken är väk egentligen att man har roligt! (Eeeeeeh, nej?)

Nu är det i alla fall dags att sova och som ni märker så blev det inga bilder för jag hann inte leta kameran imorse eftersom det var kaos. 7 personer på 1 toalett.
Så imorn innan jag drajvar iväg mot v-town ska jag ta mig tiden att hitta kameran så det i alla fall blir några juldagskort!

Vi ses i dimman!

God Jul mina kära läsare!

Utan er hade jag inte varit där jag är idag...
Hahaha jo det är väl klart att jag hade :) Men det är alltid kul att kolla i statistiken om det är nån som läser. Men jag fattar fortfarande inte det där med unika läsare.

Sa jag att jag köpte ett par jeans idag. På Bik Bok. Ett par exakt likadana som jag redan har men nu var det 25% rabatt. Det är ju alltid bra att ha 2 par om ett par går sönder. Det misstaget har jag gjort förut och bara köpt ett par och sen har dom gått sönder och då har dom slutat sålts.

Jag skriver på mammas o pappas dator det är därför jag inte kan lägga in  några bilder. Men så fort jag hittar kameran som jag helst vill ha med imorgon för att föreviga ännu en jul så ska jag lägga upp lite nya (jag vet att det kommer bli gamla) bilder.

Nu sitter jag vid det här förbannade fönstret igen.
Det där som gör att man får så fin hy, så långt hår, så lite gäddhäng. Det magiska fönstret som gör att man ler lite grann och tänker "Det gjorde inget att jag åt den där chipspåsen med dipp och coca cola till, efter julskinkan och potatisgratängen med créme fraishe sås."
Men verkligheten springer ifatt en när man går in i badrummet och tänder lampan. Helt plötsligt är armarna som valar och påsarna under ögonen är inte längre små godispåsar utan det är stora Ica Maxi påsar.

Men det är väl inte så farligt! Jag ska ju snart till Thailand och äta frukt och gott och bli brun. Smal och slank skulle jag blivit innan men vafaaan, man måste ju leva också!
Så det är bara att dra in magarna och trycka ut celluliterna för jag ska springa runt och leka på stranden ändå!

Så en god jul på er kära vänner och icke-vänner. Hoppas dagen imorgon blir riktigt underbar för det har jag nog tänkt att min ska bli :)

Goden nacht! (Jag veeeeeeeeet att det inte heter så)

Dan före dan, före dan, före dan, före dan.... 5 dagar kvar!

Ja sen lämnar jag mörka Sverige för Thailand i en månad.

Men idag är det dagen före dopparedagen.
Jag och Liz har vart nere på stan och akuthandlat dom sista julklapparna och även några till oss själva. Man måste ju passa på när rean början redan innan jul!

Jag har precis klätt granen. Sååååååååå fin...
Stefanie (stavning?) kom precis hit. Hon är från Canada och nu måste jag alltså prata engelska. Det lättaste är väl att börja tänka på engelska också elr?

Annars vad är nytt. Jag älskar julen fast det är väl inget nytt direkt. Det är ända gången vi träffas allihop! Då m¨ste man passa på att mysa!

Sen oroar jag mig över en sak. Kanske lite privat för att ta upp här men den där jävla mensen. Jag vill ju verkligen spy över den och kasta bort den lååååååååångt långt bort. Men det är ju ett nödvändigt ont men i Thailand? Jag har ingen lust att gå o bära på den i Thailand?

Jag sköter ju det där själv egentligen när jag ska ja det och inte. Men jag är rädd att jag måste ha det ändå i slutet. Skit också.

Jaja, köpt den lilla sovsäcken också. Liten och fin och inte alls så dyr, tänkte jag. 300 spänn för en liten tybit?!
Dom borde skämmas. Och jag borde skämmas för jag köpte den. Men nu är det gjort och jag ska använda den så mycket att den borde kostat myyycket mer.

Så nu har jag 3 personer att klippa. Det har jag inte alls nån lust med men här är det inte jag som bestämmer. Nej det är mamma och då ska jag klippa.

Hej för dagen!

En ursäkt är på sin plats!

Ja jag ber om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande. Jag har flyttat i helgen så jag har faktiskt inte haft tid eller möjlighet att uppdatera.
Men vilken helg... Jag är helt slut i hela kroppen. Jag bor och är skriver i Kalmar numera, hos mamma o pappa.
Och nästa gång jag ska bo i en lägenhet ska den ha hiss!

Som jag skrev för ett tag sen fick jag en p-bot. Min första p-bot. Jag överklagade såklart men äckel Q-park avslog min överklagan.
Sen har den där jävla biljettautomaten vart ur funktion hela jävla veckan och jag jag har ringt och felanmält varenda jävla kväll.

"Med anledning av din invändning vill vi meddela att vi dessvärre inte kan godta förklaringen som skäl för avskrivning av ärendet.

Serviceenheten för det aktuella området har hörts och något fel på den aktuella automaten har inte kunnat konstaterats. Vidare har det inte kommit till vår kännedom att någom annan haft problem med eller gjort en felanmälan på denna biljettautomat."

Jag har alltså ringt och pratat in på deras telefonsvarare varenda kväll förra veckan för skiten var ur funktion.

"Vakten har även innan utfärdandet av kontrollavgiften tagit en provbiljett ur automaten."

Hur fan har han kunnat fått en provbiljett när automaten fortfarande var ur funktion när jag gick ner på morgonen?!

"Vid fel på automat är du skyldig att göra en felanmälan i enlighet med informationen på biljettautomaten."

VAD I HELVETE ÄR DTE JAG HAR GJORT DÅ???!!!

"Genom att felanmäla automaten tillåts normalt uppställning av fordonet trots att avgift inte erläggs. Om felanmälan inte görs är uppställning av fordonet således inte tillåteb, oavsett om betalningsautomaten fungerar eller ej.

Med hänvisning till vad som nämnts står vårt krav på 400 kr kvar. Bla bla bla...

Med vänlig hälsning
Q-Park AB

Emma Eriksson
Handläggare Överklagningsenheten"

Ja tack så mycket Emma Eriksson.
P-boten visste jag att jag skulle få betala men tydligen så hade det inte spelat nån roll om jag hade ringt och felanmält eller inte eftersom dom inte fått in någon som helst felanmälan på hela veckan trots att jag ringt varenda kväll. Jag ringde ju självklart upp dom idag för att fråga hur fan dom tänker egentligen.

Och hon jag pratade med fattade ju inte vart jag ville komma. Uppenbarligen så funkar ju inte felanmälningscentralen så dom borde kolla upp det, sa jag.
Då tar jag det här som en muntlig överklagan, sa hon. Men gör det då!!!!

Sluta ljug i breven för hur fan kan man få en provbiljett när automatjäveln inte ens funkar?
Han kanske kunde trolla, vad vet jag.

Imorn blir det lite julkänsla över inlägget :)

Jag hatar er Q-Park och jag fattar inte hur man kan vilja jobba på ett sånt jävla äckelföretag!

Hej på er!

Var har jag vart hela Ditt liv?

Ja fast "Var har Du vart hela mitt liv" fick jag av min stamkund idag. Härligt att nån blir ledsen över att jag slutar i alla fall :)

Jobbar sista dagen imorn och det är full upp. Bara klippningar... Jag tycker det är så tråkigt att bara ha klippningar en hel dag. Njet... Jag vill ha färg!
Jag blir tokig på mitt hår. Jag måste bli mörk snart igen. Eller röd... Vad tycker ni? Blond kan man inte välja mellan längre för det har jag lagt åt sidan. Jag är ju numera silvergrå som dom flesta vet.

Jag har faktiskt fått många komplimangen av kunder måste jag säga. Kanske inte dom här "guuuuud vad fint! så skulle jag vilja ha!"
Mer "Shit vad koolt du var i håret! Jättehäftigt!"

Men som sagt, onödigt att färga det innan jag åker för det kommer ändå bara bli matt och dassigt.
Och vet ni det bästa med att ha håret grått är att utväxten syns inte!
En månad sen jag färgade utväxten och i vanliga fall hade jag haft panik men nu! Nu syns den inte. Ja om man tittar noga såklart så ser man att jag är mörkare i botten men jag överlever!

Vi sålde soffan igår föresten! Jäkligt skönt. Så nu sitter jag i vardagsrummet på min sängmadrass helt ensam i lägenheten. Så var det bara en kvar...

Så nu mina vänner är göteborgstiden över för den här gången. På återseende!



Jag, Jossa, Lisa. Göteborg 1/9-2007 - 21/12-2008


Nu är slutet nära.

Jobbar sista dagen på lördag. Idag sålde vi soffan och Albin kom o kollade så allt var som det ska och förde över våra 19500 kronor!

Så nu sitter jag på en kudde på golvet o kikar på teven och Lisa ligger på sin luftmadrass. Det mesta är städat.

Jag är sjukt trött. Känns som jag inte sovit en blund inatt. Känns som jag bara hann blunda innan klockan ringde imorse. Hur ska det då kännas imorn...

Aja godnatt på den!



Sovande fisk.
Jansson? :D

Slut som artist!

Jag satte mig ner för några minuter sen. Efter en hel dags jobb och en hel kvälls städande. Jag är helt slut... Åt middag för 20 minuter sen. Blir så när man måste flyttstäda.

Men man börjar se ett ljus i den mörka tunneln. Tror jag!
Badrummet är i stort sett klart. Köket förutom under kylskåpet, under vasken och golvet, klädkammaren, Lisas rum, alla lister i hallen. Och vi ha slängt! Som vi har slängt! Shit... Kärringarna i områder har stått och glott ut oss. "Dumma små flickor som slänger sånt som kan komma till användning." Ja men ta gärna vår skit.

Va och lämnade Jossa och hennes en miljon grejjer också. Skulle köpa på donken innan jag åkte hem men hittade inte den förbannade plånboken som jag var säker på att jag hade med ner till bilen. Men icke, inte nånstans!
Åker hem och kollar parkering, ringer Lisa o hon kolla lägenheten. Ingenstans. Jävlahelvetesskit, tänkte jag. Det här här så sjukt typiskt mig!

Men Jossa, räddaren i nöden, ringer när jag virrar runt på parkeringen och säger att hon hittat den i sin julpynkasse. Där hade jag lagt den på ett smart ställe så jag skulle komma ihåg den. TÄNKT CATHRIN, TÄNK!

Nu ska jag snart krasha i säng. En hård dag väntar ju imorgon.

Ses!

Rent hus!

Idag har jag:

  • Ringt och kollar flygtiderna
  • Ringt och adressändrat
  • Packat och rensat
  • Fixat nyckeln till bommen
  • Handlat julklappar
  • Lagt på brev
  • Skrubbat ugnen/under ugnen
  • Rensat frysen
  • Slängt grejjer nere i containern
  • Skrubbat UNDER badkaret, fy fan!
  • Visat lägenheten (sagt alla negativa grejjer med lägenheten vill säga)
  • Växlat pengar
Jag är lite trött nu. Det är nog efter allt jävla klorin...
Imorn ska jag sola mig innan jobbet. Sen ska jag slänga i en liten nyansering i skallen och Sandra ska få klippa mina stackars toppar och så ska jag slå in massa fina klappar! Just ja tvätta ska jag också göra...
När jag kommer hem är det städning som gäller. Dammsuga, torka, skura, rensa...

Godnatt folket!

Den eviga tisdagen.

Ja jag är ledig idag. Skönt? Nja, ledigt innbär städa och packa vilkt inte är så roligt. Sitter och väntar på att en kille ska komma och kolla på lägenheten. Klockan 1 sa vi och han skulle ringa en kvart innan han är här alltså 12.45. Tider för mig är väldigt viktigt. Jag kommer sällan elr aldrig försent. Då får jag panik. Jag är hellre där tidigare.

Så, om han inte är här klockan kommer jag bli lite småsur och åka ner till stan sen kan ha stoppa upp lägenheten nånstans där det inte alltid är så skönt att ha en lägenhet!

Men jag ska inte ta ut händelserna i förväg för klockan är ändå bara 12.42.

Fick mitt diplom av Sveriges Frisör Företagare också! Damp ner i brevinkastet för 1 timme sen och sen dss har jag suttit och studerat det. Fint är det!
Men man ska betala ytterligare (vafan?) 625kr för o gesällbrevet också. Inte nog med att man ska betala för att göra det jävla provet, när man har klarat det ska man betala för att få hämta ut det!
Men det är bara att bita i det sura äpplet...

Nu får det vara nog så länge!



Är det inte jättefint? Röd ytterkant sen är det en silvrig innerkant och frisörföretagarnas logga är också i silver!

dissacathrin-dagen.

Ja söndagar har tydligen blivit en sån dag. Men jag börjar bli van så jag är inte bitter. JAG TYCKER BARA ATT NI SKA SVARA I TELEFONJÄVLEN NÄR JAG RINGER, FÖRSTÅTT?????!!!!!!

Söndag resten av kvällen...

Ja det är precis vad det är. Igår var det himla trevligt hörni!

Vi började göra goda drinkar här hemma på fyrklöver till tonerna av Lillasyster och John Farnhamn (stavning?). Vackra blev vi och mot bussen vi traskade.

Bussen tog oss till Valand där glögg och pepparkaka väntade. Vi fick en förrätt som bestod av 3 olika sillbitar och en ägghalva. Aptitretare!
Sen dukades halva jävla salen upp av mat!
Jag åt som fan med ögonen så när det var dags att föra gaffeln tillkäften var jag så mätt så jag kunde spy. Men det var gott!

Showen drog igång klockan 21.00 och det var Svenska Hits som gällde!
Självklart sjöng vi högst och fick fina applåder av dom som uppträdde.

Det slutade med att vi stod framme vi scenen och dansa och sjöng och Lisa fick t.o.m skrika i mikrofonen, 2 gånger!

Vi fortsatte ner på nattklubben Valand men där blev vi inte så långlivade. Vi hade vårt esse uppe vid scenen och tröttheten och maten vällde över oss. Visst Lisa? ;)

Så sammanfattningsvis var det en välsigt lyckad kväll!

Idag har vi (läs: Lisa) flyttat alla sina grejjer så nu ska hon sova på en luftmadrass en vecka. Vi var precis nere på vår lilla kiosk fö att köpa nåt gott. Lisa köpte glass och fanta för 70 kronor! HAHAHAHAHAHAHAHA, det var verkligen det bästa idag. 70 jävla kronor för glass och Fanta?!
Jag köpt en Power King och en Pucko för 15 kronor. HAHA det var ännu roligare med tanke på att Lisas gotte gick på 70 spänn.... Nu ska vi sitta och gråta framför svenska hjältar.




Lördag hela veckan!

Nu gör vi oss vackra inför kvällen som kommer spenderas på Valand för Julbord med julshowen Svenska hits!

Skriver mer imorgon och den här gången HAR jag med mig kameran! :)

Skål!


Det här ÄR kärlek!

När jag ser Kevin i rutan... Ja, då blir jag alldeles varm i hjärtat och får pirr i magen. Jag blir KÄR. Inte kär i Kevin. Jag blir kär lite allmänt sådär. Och jag vill dela med mig av denna kärlek men jag vet att det inte är så uppskattat så jag kommer nog inte göra det.
Men håller nästan på att spicka så kär blir jag.

Det är äkta kärlek. När man bara känner att man vill dela ut massa kärlek till alla!

Vi får väl se vilka som får mina kärleksförklaringar, men kom ihåg att det är bra kärlek =) Vänskapskärlek!


Det här med kärlek...?

Ja det här med kärlek. Det är inte min grej, än.

Jag håller mig till mig själv ett tag till tror jag!
Jag har bara träffat nötter ändå. (Ta inte illa upp ?)

Alla runt omrking mig har nån hela tiden. Alla ska ha ett förhållande. Varför ska man ha det? Nu?
Jag skulle helt ärligt inte ha tid med någon pojkvän. Jag skulle vara världens sämsta flickvän för jag har så mycket för mig. Dessutom kan jag aldrig hitta nån i min hemstad och förhållanden på distans vet ni ju hur bra dte funkar för mig.
Sist höll det... en månad? Kan man ens kalla det för förhållande? Njae, inte enligt mig.

Jag känner också att jag aldrig skulle kunna gå tillbaks till någon jag har träffat. Aldrig någonsin. Träffas gör jag gärna, och håller kontakten men aldrig nåt mer. Ett ex är ett ex och man har slutat träffats på det stadiet för en anledning. Varför ska man då gå tillbaks?
Man kanske tror att det kommer att funka men det slutar ofta i hårfärg ändå.

På ett sätt är jag glad att jag träffat dom killar jag träffat men i det stora hela skulle jag kanske helst vilja vrida tillbaks tiden så jag aldrig hade träffat nån av dom från början. Men självklar ångrar jag ingenting.
Det är bara det att det "skadat" (kan man skriva så?) mig så mycket.
Det skulle aldrig falla mig in att lita på en kille t ex. Jag vet att alla ljuger (ja ni vet, man vet ju alltid sånt).

Det är svårt att förklara känslor i ord men jag har väldigt svårt att veta när man ska säga ifrån. Jag tror alltid att då blir jag den där tjatiga svartsjuka flickvännen som ingen vill ha och som alla tycker är jobbig.
Grejjen är den att jag har en tendens att höra av mig i form av telefonsamtal och sms ganska ofta. Jag tror att det är för att jag vill ha bekräftelse. Att veta att den andra personen verkligen tycker om mig och inte bara säger det för att vara snäll. (vilket jag oftast tror)

Det bästa hade varit om allt va som i en film. Där får man den man vill ha i slutändan och alla är så otroligt kära och lever lyckliga i alla sina dagar.
Jag tackar gudarna för att jag inte vill ha någon. Fan vad det hade vart jobbigt...!

Såhär i efterhand är ändå glad att det blev som det blev. Jag hade inte pallat längre. Vi är för olika helt enkelt.

Nej, ensam är bäst. Än så länge i alla fall!

Föresten. Grannarna ovanför oss har upptäckt volymknappen på teve dosan.




Puss på mig ;)

Klockan ringer och jag sover.

Idag har det vart lite lugnare, tack gode gud. Men jag hade ungen från helvetet på eftermiddagen. Att jag inte satte saxen någonstans...

Vi har plockat upp dom nya varorna från Nexus också. Och jag har fått mina älskade produkter!
Jag ska testa allt nästa gång jag tvättar håret.
Jag beställde hela serien från Y-serum, nån som provat? Håret ska tydligen läkas tack vare nån speciell ingridiens från japan. Nåt thé kanske det var?




Jag har börjat på jävligt ont i nacken på vänster sida. Och på samma sida har ja det där jäkla knölen också på halsen. Den gör ju inte ont längre, knölen alltså och den har ju minskat men den finns ändå där. Får väl ringa till nån rådgivning och fråga vad det är frågan om?

Annars ska vi ju på julbord på Valand på lördag. På förmiddagen ska jag och Lisa åka till Allum och fönstershoppa och äta en hamburgare på mAx. Det var ju inte igår!
Äta mAx bör man annars dör man!



Tisdag ála Cathrin.

Det började redan igårkväll.

När jag parkerade på vår gästparkering och ska gå och betala så är biljettautomaten ur funktion. När det är fel på automaten ska man ringa ett nummer och göra en felanmälan. Det gjorde jag i all min stress men kom bara till massa jävla tutningar.
Förmodligen skrev jag nån siffra fel. Men jag tänkte att jag skulle ringa lite senare. Det glömde jag naturligtvis bort.

Imorse när jag vaknade var det, det första jag tänkte på. Hoppas jag inte har fått nån jävla p-bot nu.
Men sen tänkte jag att lappLisan kan ju inte vara så dum att hon inte går och tittar på biljettautomaten som står och blinkar i rött och Ur funktion. Så i all min stress (igen. Jag förlägger alltid mobilen på morgnarna så dom kan bli väldigt stressiga) springer jag rint och letar mobil, nycklar, smink och skit. Jag hade ju planerat att komma till jobbet tidigt så jag kunde tvätta håret innan jag började. Möss-fripp ni vet...

Men sen som mensen rullade jag in vid kvart i 9 på parkeringen och inser att Therese skulle börja senare än mig så jag var tvungen att öppna.
Sätter nyckeln i låset och ska larma av. VAD FAN HAR JAG FÖR KOD?!
Testar massa olika koder men ingen funkar. Man har alltså 1 minut på sig innan larmet drar igång. Sagt och gjort. Jordens tjut drar igång och jag får panik. Klockan var alltså 10 i 9 nu och jag had min första kund klockan 9 och hade inte ens kommit ut i salongen än!
I panik ringer jag alla nummer jag kan komma åt men ingen svarar. Till slut stängs larmet av och Sandra ringer och säger att larmcentralen ringde henne och sedan stängde larmet.

Skönt, pusta ut... Så jag tar nycklarna och skyndar ut i salongen för att låsa upp. Vad tror ni händer? Larmet drar igång IGEN!
Så högt så öronen nästan började blöda. Så jag rusar livrädd ut till köket och in på lagret och ringer mer gråten i halsen till Therese som äntligen svarar. Jag fick hennes kod så jag äntligen kunde stänga av skiten! Så där stog jag, svettigt med flottigt hår och halvsminkad och tog emot dagens första kund.

Jag fick föresten se ut så resten av dagen...

Grattis till min namnsdag, Anna

.


Jag kände mig som den där stackarn efter morgonens aktiviteter.

När är man svensk?

Sitter och tittar på Halal Tv. Jag blir lite... hmm.. irriterad?

Vad jag vet gör Sverige mycket mer än vissa andra länder gentemot invandringen. Självklart ska man ifrågasätta saker och ting och vissa saker ska göras bättre äv vad det är idag. Men nåt som retar mig lite är det dom tog upp. När är man svensk? Förlorar man sin svenskhet när man tar på sig en burka? Vad är svenskt och så vidare.

På vissa skolor i Sverige får man inte ens sjunga nationalsången på sveriges nationaldag elr ha svenska flaggan hissad på skolavslutningen. Jag kan inte bekräfta att det är så men jag har hört det från många ställen och det känns jättetråkigt om det skulle vara sant. Är det inte i Sverige vi bor? Tar man inte seden dit man kommer?

Vad skulle hända om en svensk bosätter sig i t ex Irak eller Afganistan eller något land där Islam är relidionen som är majoritet. Skulle det accepteras att hon/han gick i shorts, utsläppt hår, linne?
Jag har mycket svårt att tro det men allt är ju möjligt.
Jag tycker det är tråkigt att dom inte kan jämföra då hur det är för en svensk att komma till ett av dom länderna.

Man måste anpassa sig. Nu menar jag inte att man ska ge upp sin religion och sina egna seder. Men Sverige är ju ett land. Jag är svensk och född i Sverige. Flyttar jag till Iran kommer jag fortfarande vara svensk och ses som invandrare.
Även om jag bor och jobbar där resten av mitt liv kommer jag alltid att vara en svensk invandrare. Samma sak är det väl för utländska invandrare som kommer till sverige?

Men om allt ska blandas och alla svenska seder ska tas bort för att sverige måste anpassa sig efter alla andra kan vi väl lika gärna döpa om Sverige till Allemansland och byta ut svenska flaggan till en grå neutral färg.

Det är ett ämne som berör många. Det är lätt att bli misstolkad och jag hoppas ni inte tar inlägget på fel sätt.

Ha det!

Förra rubriken, igen. LISA KOM IN!

Ja Lisa kom ju in på sjuksköterske utbildningen i Kalmar!!!!!!!! GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE SAMBO!

Jag har vart i Kalmar i helgen. Julbordet i lördags på byggdegården. Gott men fy vad mätt man blir fort!
Igår åkte vi över till Borgholm och gick på julmarknad i slottsruinen. Köpt julklapp till Heléne där faktiskt. Ett jättegulligt änglahalsband i handgjort glad och sterling silver.

När vi kom hem satte vi igång att laga mat, till mig. Lasagne och Mousaka. MUMS!

Nu är jag i Götet igen med bil och hundra matlådor. Vi har gått och slängt en massa skit. B la den söndriga fåtöljen och fotpallarna till. Vi ställde den ena fotpallen nedanför containern för vi skulle kunna stå på den och slänga ner dom tunga säckarna. Vi gick upp och hämtade skiten och när vi kom tillbaks ner dit så hade nån jävel tagit fotpallen. På 5 minuter var den borta.

Imorn ska vi ut och käka efter jobbet som avskedsmiddag typ. Blir i Kungsbacka så det blir nära för Sandra. Tar väl med kameran då skulle jag tro!

ha en fin kväll!

     

Margitar på vift i Växjö.

LISA KOM IN!

Jag har fått ett klagomål. Jag har inte skrivit om Gävle-trippen. Jag ber hemskt mycket om ursäkt, jag har helt enkelt inte tänkt på det! Så vi drar n summering nu då.

I fredags (förra fredagen alltså) tog jag natt-tåget mot Gävle. Jansson hämtade upp mig klockan 01.45. Det var även hos honom jag parkerad min väska och ockupperade soffan.

Lördagmorgon ringde klockan 9.00. Upp direkt (nästan iaf) o dressade mig och traskade ner på staden. Det var inte igår jag gick på stan i Gävle. Sprang ner på classe och köpte fön av sandra sen vidar runt lite grann. Blev ett par chinos(!!!!!!!!). Det trodde jag aldrig om mig själv, men dom blev vääääääldigt baggie så det var väl därför det funka.
Träffade Peter och Ulrika på Brända Bocken och käkade lunch. Musslor och vitt vin. Gratis är gott!
Ner mot jansson igen, duscha och byta om. Lite diskussion om klädvalet men jag tog min klänning ändå för när ska jag annars använda den?

Träffade gänget på Interpool, där jag aldrig kommer äta igen. Världens sämsta service.

Vidare mot Sandra för vin, vin och vin. Lite Asti däremellan också för jag och Angi firade ju! Jag för mitt gesäll ocg Angi för att hon är så jävla bra! Hon fick nästa bäst på sin tenta av typ 1000000 personer! (Nästan så många iaf.)

Det blev Goya den kvällen. Helt okej!
Men lyckad kväll för övrigt!

Sen var det ju julskyltning dagen efter. Var nere 20 min kanske sen blev det hem till Thess och bara häng. Alltid trevligt.
Hann förbi Mikaela också. Det måste man för hon är i världklass!

Måndag: Åkte till farmor. Hon är ju faktiskt 97 min älskade farmor.

Tisdagen klämde jag in en fika med Manne och lunch med Lajsi!

Efter dom där dagarna var jag helt slut... Skönt att åka tillbaks igen.!


Nu är det fredag igen!

Igår kära vänner färdads jag 25 år tillbaks i tiden. Hockeyfrillornas hockeyfrilla.

Det kommer in en kille i 20-års åldern med hår nedanför axlarna. Skönt tänkte jag, han vill bara klippa topparna. Det var sen och jag var så himla trött.
Han: Jag vill ha hockeyfrilla.
Sist jag hörde hockeyrfrilla var när nån bestämt sa "Jag vill absolut INTE att det ska bli hockeyfrilla."
Jag: Okej... Menar du en klassisk hockeyfrilla eller en modern hockeyfrilla?
Han: Nej så som dom såg ut förr.
Okej, han ska få en hockeyfrilla.

Under hela klippningen tänkte jag att det här är ett misstag. Det är inte såhär han menar att han vill ha det. Vem fan vill ha en hockeyfrilla med extremt långt i nacken och jättekort längst upp?
Så med en längd på ca 1-2cm där framme och hår nedanför axlarna i nacken var han jättenöjd. Exakt så han menade.
WHAT?!



Ja ungefär såhär såg det ut... Fast mer ihopklippt.


Jag tänkte på jättemycket jag skulle skriva om när jag var på jobbet. Men nu har allt försvunnit.

Jag har fått en knöl på halsen som gör jäkligt ont. Säkert så körtel som svullvat upp. Jag blir lite knölig ibland. Kan var jag en knölval i mitt förra liv...




Godnatt folket. Rösta på Kevin nu!

Fy sjutton vad jag är trött!

Nu har jag äntligen min datorn igen! Jippi!

Tack så mycket
Jansson! :)

Jag är sjukligt trött nu eftersom jag vart ledig sn i fredags och jobbade första dagen idag. Har dessutom haft världens tråkigast kunder...
Ikväll har jag suttit med mejl, antivirus-program och iPod grejjer, tup iPod agent. Jag blir tokig för jag fåt inte skiten att funka!

Mejlen har handlat om vad vi ska göra på nyår. Jag vill att vi ska boka bord på Banyan Tree. Restaurang på 61 våningen mitt i Bangkok. 864kr för 5 rätter och show. Jag tycker lätt att det är värt det, hur ofta är man där och firar nyår?
Annars får jag gå dit själv ;).

Snart kan jag börja lägga in bilder också eftersom jag har installerat om datorn. Ska hämta minneskortet till kameran på lördag när jag ska till Kalmar.



Detta är då jag för lite drygt 1 år sedan. Nästan så jag ser lite gravid ut va?

Ha en bra natt för det ska jag ha strax!