sju sjösjuka sjömän på skeppet till shanghai.

Jag känner mig så jävla uppblåst just nu. Mätt o jäklig.

Jag lagade föresten mar igår. Det blev jätteäckligt. Jag tog med det till lunch idag på jobbet och det var fortfarande lika äckligt.

Imorn är det torsdag och sista jobbdagen för den här veckan. Det känns bra. Trött på jobb, jag vill ha semester nu. Men jag får stå ut några veckor till. Imorn har jag en av mina stamkunder som är så omständig.. hon gör alltid så jag bli försenad.
Jag är så sjukt trött nu också. Har precis satt på fotbollen o väntar på att dom ska blåsa igång matchen.
Jag kommer nog tyvär somna...

Midsommarvecka.

På fredag är det midsommar och jag gillar det inte. Alla ska ha så himla "roligt" o allt ska vara så himla "planerat". Midsommar är som nyår. Helt jävla överskattat. Ja jag är väl kanske en gnällkärring då men då får jag va det.
Jag lämnar götet för en lugn skön helg på östkusten.

Snälla gud ge mig roliga kunder. Jag vill inte ha kunder som sitter och gnäller på allt det första dom gör när dom sätter sig i stolen. Det smittar av sig och jag blir agg. Jag o sandra har sagt det att vi gör inget annat än gnäller på allt o alla när vi inte har kunder. Är det inte det ena så är det det andra. Och man ska alltid vara så jävla arg på nåt. Jag är trött på det. Jag vill inte gnälla för jag är ju inte sån egentligen. Men vad fan ska man göra då? Man blir ju hjärntvättad. Tröga människor som inte fattar nåntingt. Då blir man bara trött i huvet och orkar inte vara trevlig. Fast det är man ju såklart ändå.

Som idag t ex. Kommer en kund in och vill boka en klipptid så snart som möjligt så erbjuder jag såklart denne första bästa tiden som finns. Vilket i det här fallet såkade vara på onsdag förmiddag. "Men då kan ju inte jag!" fick jag tillbaks i en nedlåtande ton.
Nehe, sa jag. Då finns det en tid kvar på måndag?
"Men herregud då är ju jag ute och seglar!"
På tisdag då?
"Men jag är ju inte hemma då!"
Men för helvete människa hur ska jag kunna veta när du är hemma o inte hemma om du inte själv kommer med något förslag på en tid???!!! Ser det ut som att jag har som intresse att skriva upp vad sveriges befolkning gör vad vilket datum? Ser jag ut som att jag håller reda på sånt eller??
Så sa jag visserligen inte men dn lilla, lilla människan i mitt huvud stod och skrek nåt liknande.
"Ne det får bli näst-nästa vecka isf."
Okej. Passar förmiddag eller eftermiddag bäst?
"Ne asså det måste ju bli efter 16.00"
Då kan du få en tid tisdagen den 1 juli kl 16.30. Passar det?
Hade jag fått ett nej till svar där hade jag nog tagit saxen och satt den på ett passande ställe.

Men nästa vecka börjar den nya positiva cathrin sitt nya liv igen. För då har lönen kommit och alla jävla papper med siffror är ivägskickade. Det ska bli så skönt!

Nu skiter jag i det här och lägger mig och sover.

Nisch Nascht.

hoppa!

För det är torsdagkväll och fest på fyrklöversgatan. Ja det är hit man ska gå om man vill bli stor o stark för det är vi som är göteborgs tuffaste gäng. Med brylkräm o stålkam o gällivarehääääääng....

Ne tror inte det va. Inte idag. Ska käka nu sen somnar jag väl framför soffan elr nåt som lisa brukar säga.

PUSS