Gud som haver barnen kär.

Varför hatar du mig ibland??
Igår hade jag en riktig skitdag. Blev jätteförsenad på jobbet så det blev skitstressigt. Kom inte därifrån förrän 18.30, igår igen!
Hann iaf med 18.38 tåget för jag kuta som fan.
Hinner med en spårvagn som gick hyffsat nära inpå. Jag tänkte att jag skulle handla mebn jag var sjukt trött o på dåligt humör och hungrig så jag ville bara hem så fort som möjligt. Skyndar mmig från spårvagnen hem. Då är det ingen hemma!!! Och vi har bara 2 nycklar. Jag har inte en av dom. Kul kul JÄVLIGT KUL, tänkte jag då. Skrev lite o slög sönder några matlådor. Sen var det ju bara o sätta sig på spårvagnen igen in mot stan för att hämta nyckeln hos jossa eftersom lisa jobbade.Den andra spårvagnen som jag skulle byta till kom inte på en gång så jag tänkte att jag går o köper en hamburgare så länge. Men på donken var dte bara en kassa öppen o jättemkt folk så det sket sig. Så jag gick till pressbyrån istället för att köpa en korv. Dom sålde ingen korv där. Nu var jag på riktigt dåligt humör. Inte nog med det så tappade jag min vante o mär jag vände mig om för att leta efter den så är det en kille som sparkar iväg den. Jävla idiot, jag nitar dig, tänkte jag. Jag gjorde det inte utan tog snällt upp min vante och gick till spårvagnen. Väl framme vid det ställe som jag skulle möta jossa på fanns en annan pressbyrå. Där sålde dom korv.
"En grillad korv tack." Hade dom det tror ni? NEJ! Det var tydligen slut. Så jag fick en kokt korv för mindre pris så det var ju sjysst. Varför har man inte grillad korv??

Aja kom hem till slut iaf och somnade i soffam. Skönt. Men försov mig imorse.

Men imorn ska vi på Hardcore superstar!!!! :D Så det ska bli riktigt kul. Ska ner på stan o köpa mig nåt fint imorn efter jobbet  med!!!!

Aja ha en bra hleg folket! SES!

Porr.

Idag när jag läste nya Se & Hör så var det en artikel om en kvinna som skrev om porr. Hur "illa" det är att verkligen gilla det, men att hon sket i det för hon tyckte om det. Hon blev upphetsad av det.
Varför är det så att det är okej för killar att gilla porr men inte för tjejer?? Nu är det ju inte barnporr o sånt jag snackar om för det är ju fördjävligt. Men "vanlig" porr eller vad jag ska säga. Jag tror att det är många fler tjejer som gillar porr än vad dom säger. Man vågar inte erkänna för det är "äckligt".
Stå upp för porren tjejer, jag vet att ni gillar det! (:

Haaaa´de!

Mello!

Jobb igår. Det har vart riktigt kul nu dom senaste dagarna för jag jag har haft kunde som verkligen har visat att dom är nöjda. Då blir man så glad!

Igår var det iallafall mello. Vin, pizza o mello! En bra omgång tycker jag. Skönt att inte Carola och Andreas gick till final. Nu får dom fan kämpa lite. Tvillingarna var bäst. Den ryska tjejen och ola var sämst.

Idag har vi vart så jävla duktiga. Gick upp vid 9. Åt frukost vid teven sen har vi städat. Så nu är det rent och fint i alla hörn. Jag o jossa gick ut en rund och följde stigen. Hittade jättefina platser där vi ska ligga o sola på på söndagarna när det blir lite varmare. Förhoppningsvis har vi flyttat till sommarn till en större lägenhet. Håller på o kollar runt. Det har dykt upp några fina men vi lär kolla hur det är med uppsägningstid o grejjer.

Åh jag smorde in håret med hårolja tidigare idag så det är helt flötigt nu. Men jag ska ju duscha bort allt äckel sen.

Idag har vi ätit lisas lax med purjo. Så jävla gott.

Annars inget nytt. Känner att jag snart är i desperat behov av kärlek. Lite omtanke och en kram.
Tur att jag ska till gävle till helgen o lite kärlek av mami o papi. Och johan kommer ju också hem! Kul att va hela famlijen igen. Och min älskade älskade säng!!!
Jag saknar den...!

Nu ska vi snart ner o tvätta!
Haaaade!


valentins dag.

Ja fy fan. Imorn är det alla hjärtans dag. Jag ska försöka att inte bry mig men självklat blir man ju avundsjuk alla går o tuttar runt o gosa o håller hand. Men är det nån som tänker på mig imorn tro? Det återstår att se. Men inte kommer jag få nån kärleksförklaring eller en romantisk överaskning.
Alla killar jag har träffat har hunnit sticka innan alla hjärtans dag. Har dom inte stuckit ut o rest så har dom vart otrogna och fått sticka nån annanstans. Men jag ska inte sitta här o klaga. Men det är klart man känner sig lite smått bitter men det går ju över ganska fort när jag slänger en blick på mina älskade sambos som förgyller min tråkiga, kärlekslösa vardag.

Men kärlek är ju inte bara att man är kär. Kärlek är ju till alla vänner och älskade famlijen också. Det är nästan viktigare kärlek. Att vara kär är bara en lyxvara. Fast så speciellt lyxigt vet jag inte om det är. Jag mår bara dåligt om jag är kär. Då är jag hellre okär.

Till nåt annat då. När jag blev sjuk så kom jag av mig i hoppandet men nu ska jag komma igång igen. Det är så himla skönt ju. Hoppa av sig massa energi som jag egentligen inte har, för den har jag tagit slut på när jag skyndar mig hem från spårvagnen eller måste kuta från jobbet för att hinna med pendeltåget.
Men igår var jag ledig och då hoppade jag inte överhuvudtaget. Men däremot åkte jag till ikea och shoppade lite. Nya badrumsmattor, luktljus, tidningställ till toaletten, kuddar, ärngott och en stekpanna. Sen åt jag lunch med min käre robin på pasta prego. Pasta är så jävla gott. Lurade med han hem också o köpte godis och tittade på smala sussie. Det var längesen jag tittade på den flimen. Fick även höra lite smaskigt skvaller och planerade även för karribien ;).
Nu väntar vi på att jossa ska komma hem från Jalle med gotte åt lisa och jag ska tvätta av mig sminket o borsta mina härliga tänder för sänger skriker mitt namn i kanon tillsammans med kuddarna.

Haha det kom en reklamflim nu på 4an om att det finns en akutmottagning i nordstan (eller i närheten) som heter City Akuten. Det tyckte jag va lite kul haha.

Mina kunder idag har vart väldigt lättsamma. Jag har klippt 2 av dom förut så det är ju alltid kul att dom kommer tillbaks. Kommer inte ihåg hu det såg ut imorn men det var fullt iaf...

Ha en jävligt bra natt. Hörs hej.

image26


motherfucking shoes.

Okej jag lägger korten på bordet. Såhär är det.. Jag är beroende. Av skor alltså. Jag känner det inte själv men jag måste ju vara det. På 2 helger har jag köpte 8 par skor. 4 par skor varje gång. Men jag verkligen älskar skor! Det är det bästa jag vet. I framtiden ska jag öppna en skoaffär bara med skor som jag tycker är skitsnygga! Det bästa gud har skapat är skor. Jag får lägga in bilder på mina nyinköpta snart så ni får se mina älsklingar!

Kära tågresenärer.

Jag är ju en ganska erfaren tågresenär om jafg får säga det själv. Men det finns ju vissa störomoment när man åker tåg som stör koncentrationen.
1. Ni som läst min blogg innan vet ju att jag inte gillar barn säsrskilt mycket så att det här kommer med är knappast en chock.

Barn som springer fram och tillbaks, barn som skriker, barn som låter, pratar sjunger eller leker.
2. Par som sitter och HÅNGLAR. Snälla ni sitt inte och hångla på tåget. För det första är ljudet som kommer från erat hångel inget mysigt ljud och för det andra, tänk på oss som INTE har nån att hångla med!
Jag har oftast ingen att hångla med på ett tåg (eller annars heller för den delen) och jag vill inte se andra som sitter och gör det.

3.Upp och nr, upp och ner, upp och ner. För guds skull sitt still! Ska du köpa kaffe o macka o kex,choklad så gör det samtidigt och helst samtisigt som du går på toaletten! För varje gång du reser dig måste jag resa mig om jag sitter ytterst. Och sitter jag inte ytterst kommer jag höra prasslet från jacka, väska o tidning och luftströmmen och dunset som kommer varje gång du sätter dig och reser dig upp. Kan jag sova då? NEJ.

3. Folk som pratar högt. Kan man inte prata lite diskret? Jag vill väl inte höra vad dina barn säger på morgonen? Eller att du är så less på ditt jobb och du knappt kan vänta tills du går i pension?

4. Folk som glor. Speciellt när man ska äta det man har med sig på tåget. För när nån tittar på en när man äter koncentrerar man sig extra mycket på att inte spilla eller smaska eller göra andra konstiga ljud. Men dte är ju i själva verket det man gör. Mackans alla smulor hamnar på bröstet och tungan fastnar i gommen och slungas sedan ner igen med jorden högsta smack. Samtidigt kommer det nåt konstigt ljud i och med att man slänger i sig mackjäveln så snabbt och när man öppnar sin Loka så sprutar den självklart åt alla håll eftersom den har legat i väskan och blivit omskakad! Men hade ingen tittat på mig när jag åt så hade inget av det här hänt. Så snälla ni, sluta glo!

5. Det här är nästan det värsta. När det sitter en snygg kille mitt emot och bara sitter där. Man kan inte sova för tänkt om man somnar i nån konstig positiov och dessutom vaknar till med niagarafallet i mungipan. Då är ju livet över, i alla fall tills killen går av.
Men kan knappt göra nånting med rädsla över att man ska se lustig ut.  Koncentrationsförmågan på noll!

Så ni som känner er träffade ta gärna åt er. Det här är bara lite tips. Om alla hjälps åt kan vi få en riktigt behaglig tågresa.
Tack och hej.

kära bakterie.

Den här låttexten dedikerar jag till den elaka bakterien som envist ligger kvar i min magen.

Jag skulle vakna mitt i natten och gå ut och ta en lång promenad
Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad
Jag skulle inte ha så brottåm med att träffa nån ny
Jag har rätt mycket med själv precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Växjö och låta Göteborg va
Jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom europa om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnade mig nu



Viljestyrka.

Det enda jag vill är att nån ska tycka om mig. Tycka om bara mig. Och vilja vara med mig och vilja prata med mig och sakna mig när jag inte är där. Och ha nån som tänker på mig. Bara på mig. Är det för mycket begärt?
Varför kan ingen göra det? Vad är det för fel på mig?

Godnatt.