Hola bandola titta under kjola.

Idag var jag ner och köpte hår. Nytt fräsht hår. Så nu kan jag ha långt hår ibland igen som dessuto ser fint ut!

Den här veckan har gått så sjukt segt. Det är bara torsdag imorn! I min hjärna har det vart torsdag idag. Skumt det där.
Igår var jag ut på en powerwalk blandat med jogging. Och det var såååååå skönt! Och jag har sån träningsvärl i benen idag, deiligt.

Jag bjuder på lite nattmusik ja.



Lyft ditt ben upp.

Så sjunger dom i låten som jag ligger och lyssnar på nu.

Oh det var så skönt att sola. Jag somnade faktiskt på slutet och drömde mig bort till Thailand. Jag skulle nästan kunna göra vad som helst för att få åka tillbaks hela vintern. Men no money no see.
Men förhoppningsvis nästa vinter ändå.

Jag håller på att laddar inför en powerwalk nu jag. Ska gå om 25 min. Men jag blev så sjukt trött efter solen och jobbet. Det var en otroligt lång dag idag. Kändes som att de aldrig skulle ta slut. Men det gjorde den!
Vi hade ju klippkurs på förmiddagen. Det var kul att lära sig lite nya sätt att klippa upp ett hår på. Det är så tråkigt att stå och göra på det gamla vanliga. Jag ska försöka variera mig lite mer på det. Det finns ju faktisk massa olika tekniker.

Imorn då? Jag vet inte hur min lista ser imorn faktiskt. Är det inte nåt när jag kommer dit så blir det garanterat under dagen.
Jag ska klara min budjett för denna månaden. Har ju klarat den med glans dom andra så varför skulle det inte gå nu?

Aja där sätter jag punktum, som det heter på norska.

Sen saknar jag dig, och dig och dig och dig och dig och diiiiiiiiiiiiiiiiiig!



Phiphi loooove

Hello sunshine!

Hahaha neeeeeeej det regnar ju som fan ute!
Så jag och hanne får se sole på anat sätt, nämligen på Bru og Blid!

Spotify.

Något har hänt med mitt spotify. Plötsligt funkar inte vissa låtar på min playlist och dom finns inte heller när jag söker på dom. Mycket märklig.

Idag känns halsen lite bättre. Jag har i stort sett bara legat hela dagen, och städat. Städat rummet och resten av lägenheten. Så nu sitter vi och titta på Miami Inc. Jag blir så sugen på att tatuera mig!
Men det får bli till hösten. Då hoppas jag att jag har råd. Då får jag ta en liten tripp til Gävle.

Solen skiner utomhus. Jag måste erkänna att jag låg en stund i solen på förmmiddagen fast jag inte ska det egentligen. Det är inte bra för halsen. Men jag måste faktiskt passa på när det äntligen är fint väder. Det har regnat precis hela förra veckan.

Vad händer mer i mitt liv då. Imorgon är en helt vanlig måndag som jag hoppas blir lugn för min egen skull. På tisdag ska vi ha klipp kurs med Peter. Det blir digg... Jag behöver verkligen lite ny inspiration med klippningar. Jag ser fram emot den 11 juni för då ska vi på På Håret Fronts visning.

Ha det fint!



Andra inlägget idag!

Jag mår verkligen piss. Har gått på treo på jobbet idag. Halsen har bara blivit värre under dagens lopp och nu värker det i hela halsen och bak på tungan. Det är skit! Plus att jag fick näsblod i ena näsborren med... Det är så sjukt synd om mig, fattar ni det elr???????

Jag pratade precis med Robbin. Det var en trevlig överaskning. Vi har inte pratat ordentligt på lääääääääänge så det var kul att uppdatera sig lite!

Jag har legat i soffan och kikat på the hills sen jag kom hem från jobbet. Så nu har jag sett alla avsnitt som är släppta än så länge så jag hoppas det kommer fler snart.

Det får räcka för nu. See you.


God morgon!

Snart ska jag dra mmig till jobbet, hoppas dagen går fort. Min hals gör ondare och ondare och det är en pina att veta att jag måste stå och prata och vara trevlig hela dagen.

Det är strålande sol utomhus och det hjälper ju verkligen inte. Kunde det inte bara regnat idag?

Aja nu ska jag borsta tänderna, ta på mig skorna och gå. Ha det!


Testkanin.

Jag sitter här i soffan med hemmafärg från goldwell, colorance. Vi har ju tagit in det på salongen men innan jag börjar sälga det måste jag ju prova det på mig själv. Så här sitter jag med 7G i huvet. För er som inte vet så står 7 för mörkhetsläget och G för Guld. Alltså mörkhetsläge 7 med gyllen som reflexton. Hoppas det blir bra annars börjar jag grina.

Jag är fortfarande förkyld som ni kan höra, höll jag på o säga. Tjock som en smock i halsen och där samlas det slem. Mums...

Igår innan jag somnade fick jag ett sms, yey mitt rop på uppmärksamhet hjälpte!
Jag blev jätteglad och kunde somna med ett leende på läpparna och ett varmt hjärta. Åh så poetiskt det blev då.
Jag hade, har, många känslor i kroppen. Mest av allt är jag arg. Jag förstår inte hur man kan ljuga om viktiga saker som pengar när det är andra som får skit för det. Det gör mig så grymt arg att vi egentligen inte skulle fått veta om det inte hade varit för en slump igår?

Jag behöver en nagelsax så jag kan fixa mina klor på tårna och måla dom svarta igen så dom blir fiiiiiiiiina.

Nehe, om jag snart skulle koncentrera mig på ursköljningen snart kanske?

Ses då!



Så mörkt blir det i alla fall inte.

Kristus färd till himlen.

Den dagen är det imorgon. Idag är det dagen före den dagen. Jag slutade 17.00 sen gick jag ner till Brun og blid och solade 15 minuter. Ska nog dit imorn med för ni förstår att nu kan man snart se genom mig. Jag är helt grå-vit hela jag. Jag vet att jag inte borde sola men ja, jag står inte ut helt enkelt. Får köpa mig en BUS till nästa lön.

Ligger i sängen nu jag och lyssnar på regnet. Hanne ringer väl snart för vi ska se Mamma Mia, yeeeeeeeey.

Eftersom det är röd dag imorgon har dom flesta tagit sig fri på fredag och därmed rest bort över helgen. Den innebär att det förmodligen inte kommer bli överdrivet mkt att göra på lördag.
Undrar om jag kanske ska färga håret på fredagkväll då?
Gjorde ju det förra fredagen men det syns ju ingen skillnad tycker jag. Tänkte testa en av Goldwells hemmafärger.

Aja, nu har jag i alla fall köpt biljetter så nästa lördag, tiiiiiiiiiiiiiiiidigt, åker jag till Bergen!

Ha en fin kväll då!


Att toppa, eller floppa, det är frågan.

Jag har fortsatt mitt forskande idag på ingredienser till hårologis produkter. Vad för slags ingredienser det är och vad dom egentligen har för egenskaper. Det är så intressant. Visste ni t ex att i hydra cure finns bambuextrakt som drar åt sig fukt och behåller det 3 gånger mer än bomull? Det är inte illa för ett hydrofobt hår må jag säga! Inte så många som har just SÅ hydrofobt hår men när jag väl träffar på nån så kan jag det i alla fall!

Vart ganska stilla idag på jobbet. Alla är redan fina i håret från förra veckan när dom skulle pressa sig in på schemat.

Men jag har ju ont i både hals och huvud så det var slitsamt att bara packa upp produkterna som vi fick idag, och ja, jag hade faktiskt en del kunder också!
Efter jobbet gick vi över till Bocata och åt för vi skulle på kurs vid 19.30 och man vet aldrig vad det blir för mat då. Tur var det att vi åt i alla fall för det serverades frukt tallrik(!!!!!).

Ja vi skulle ju då bli presenterade goldwells fantastiska ljusfärger pch modellerna dom visade upp var verkligen jättefina.
Så vi får se om vi tar in dom eller ej, hur som helst har jag sån lust att prova själv. Annars vet man ju inte?
Det skulle vara slut vi 22 hade jag hört. 22.50 kom vi därifrån. Det blev en lång dag och jag kom hem för ca 30 min sen. Känner att jag inte har sån skitstor lust att jobba imorn om jag mår lika dåligt men jag har faktiskt inte råd att vara hemma. Så det är bara att ta treo och se glad ut!

Sov gott folket!



Här har vi en fin ljusfärg ska ni veta.



It's raining men!

Det gör det definitivt inte. Man skulle ju kunna önska att det gjorde det. Då skulle livet kännas lite roligare, just idag alltså.

Jag ligger hemma på soffan(!!!!) och har precis diskat undan en hel del disk och dammsugit och bytt lakan i sängen. Wonderbar.

Igår var det ju den 17 maj. Inget speciellt för mig förutom att jag aldrig har sett så många bunader på en gång. Jag var lite sådär bra efter lördagen som var otroligt bra.
Men jag tog 2 treo, vilade lite och styrde därefter ner mot aker brygge där jag mötte upp Hanne, Gerda och 2 killar. Där satt vi och njut av champange. Eller om gjorde det, jag tog 1 glas sen var min mage full.

När vi var klara på bryggan skulle vi iväg och grilla. Jag fick ju skäll för att jagv inte var tillräckligt finklädd så jag fick hem o sätta på kjol och höga skor sen grillade vi pölser och drack en drink på en gräsmatta. Vid 8 gick vi därifrån. Mitt sällskap hade ju druckigt sen 9 på morgonen så dom styrde hem och la sig, och jag gick hem och satte mig i soffan(!!!!!!!) och väntade på att rickard skulle komma hem.

När han kom hem hade jag börjat få ont i magen men jag försökte för laget att peppa till. Så vi stack ner till bryggan vid 22 tiden. Där fick jag i mig 2 munnar vin sen sved det och stack i magen så jag åkte hem och sov i soffan hela natten. Jag ska aldrig mer ta treo samma dag som jag ska dricka nåt med alkohol. Jag vet att mamma redan har sagt att man inte ska det men nu har jag prövat så jag vet att man inte ska det.

Ha en fin måndag folket, det ska i vartfall jag ha!



Så ser en bunad ut. Sen ser dom lite olika ut beroende på vart man kommer från i Norge. Häftigt tycker jag. Varför har vi inte så i Sverige?

40 minuter kvar till fredag.

Den här veckan har det vart mycket att göra på salongen och det är så kul!
Jag vet inte om jag har skrivit detta redan men i måndags gjorde jag en såååååååå fin färg. Jag brukar inte skriva sånt en jag blev verkligen stolt att jag klarade det utan att det blev grå/grönt. Riktigt härlig caramell färg och hon blev så nöjd. Då får man en liten kick.
Och imorgon har jag bara massa klipp och färg! Och dom första har vart hos mig förut och då är det extra kul att dom kommer tillbaks. Särskilt när det gäller färg som jag själv tycker att jag är osäker på. Men jag är kanske inte det egentligen då.

Jag somnade i vår nya soffa igår, kanske jag skrev igår föresten. Den är så fin och den är så skön och det för plats många mennesker i den. Den passa som ett smäck!

Och imorn ska jag och Hanne gå till jobbet. Det har ju inte blivit nån träning för mig den här veckan så jag har fått göra lite vardags träning istället. Som igår när vi gick upp och ner för dessa 86 trappsteg en miljon gånger för att bära upp soffan. Och imorgon ska vi ju som sagt gå till jobbet, om inte regnet öser såklart som det gjorde idag när jag skulle gått till jobbet.

Godnatt folket, nu är det bara 30 minuter kvar till fredag!



Lite suddig bild. Från thailand 2007.

Vi är med soffa!

Ska bara berätta lite snabbt att vi köpte soffa igår, yeeeeey!

nu börjar det verkligen likna ett hem för en gångs skull.

Och nu kära ni ska jag dra mig till jobbet.



det är inte hos oss =)

Internet har landat i lägenheten på dalsbergstien!

Kära läsare, jag har internet!
Det går frammåt i utvecklingen ska ni veta. Jag och Rickard har suttit o kikat på soffa och har hittat en perfekt, får se om det blir nåt!

Imorn ska jag träna efter jobbet. Idag sket jag ju i det för jag skulle hjälpa rickard att installera internetgrejjerna. Sen var det ju Eurovision semifinal och sverige gick vidare!!!!
Jag tror på Malena Ehrnman faktiskt. Det låter som en vinnar låt, ikke sant? ;)

Annars är livet som vanligt. Jag har ont i huvet ikäll. Jag har haft det ganska ofta nu igen. Så sjukt drygt.
Jag får det när jag stressar, spänner mig, dricker för lite, slappnar av mm mm. Listan kan göras lång.

Sen jag flyttat hit har min inställning om mat ändrats. Nu är det andra gången på 2 veckor jag gör storkok och gör matlådor.förra gången blev det korvstroganoff och idag gjorde jag kycklinggryta med curry. Mmm min lunch kommer va godast imorn säger jag bara.

Nu är det natten!



Ja den kvällen var det många fina färger på en gång.

Helgen øver och 17 maj væntar!

Den hær helgen har vart sååå kul. Jag och Hanne ægde Oslo kan jag ju sæga.
Jag beklagar verkligen min dåliga uppdatering men jag har ju som sagt inte internet hemma MEN kæra vænner, det ær bestællt!

Så mer æn så blir det inte idag før jag ær hur trøtt som helst.

jag ramlade med cykeln idag nær jag cyklade till jobbet.....

Haaaaaa det!

Dåliga tider.

Jag känner mig inte alls på bra humör sen jag kom tillbaks. För det första, det har utbrutit en finn-epedemi i mitt ansikte. Det bara värker ich svider i hela jäkla fejjan och allt är tack vare den fucking svindyra ansiktskrämen från YSL. Imorgon när jag får lön ska jag beställa från rosenserien och hoppas på bättre tider.

För det andra, jag har så svårt att uttrycka mig i ord och gester. Jag känner att jag har så mkt kärlek inom mig som jag bara vill dela med mig av men jag vet inte hur och det gör mig så frustrerad.

Imorn jobbar jag sent och imorn ska jag även äta en av mina matlådor som jag lagade idag efter träningen! Jag så sjukt flink asså.
Jag och hanne har även bestämt att vi ska gå ut på lördag. Hon behöver muntras upp och dte behöver faktiskt jag med, Jag saknar flera hemma i sverige..

Aja, nu är jag hos hanne och muntrar upp mig med paradise hotel, ha det!


Go by bus.

Yes nu sitter jag på föredetta Säfflebussen på väg mot Oslo igen. Det ska bli kul att komma tillbaks till jobbet och träffa Hanne. Vi har nu massa att uppdatera!

Jag har haft en underbar helg, lite stressig men så är det jämt när man kommer hem men det har vart värt det.

Jag hade en sjukt rolig kväll med lisa i lördags på oleary´s. Så kul vi hade! Det var längesen jag dansde och sjöng så mkt!

Jag hade en stund nu över i götet och den stunden spenderade jag inne i nordstand. Det blev att par suuuuuuper söta pumps pch en vardagströjja som det var rea på! När jag köper skor blir jag ju som sagt glad i hela hjärtat.

Aja, tänkte lägga upp en låt idag till alla dom som är dom! Lyssna och njut.



Tillbaka till svedala.

Japp jag återvände igår. Inte för alltid såklart utan bara över helgen. Sitter i växjö nu och väntar på att äggen ska bli klara sen ska jag göra mig i ordning och träffa alex!!!! Sjukt längesen...
Efter det ska jag sätta mig framför ratten och styra mot kalmar.

Imorn är det vanlig lördag vilket innebär att affärerna är öppna vilket innebär att jag ska ner på stan! Yey!
Inte för att jag har några pengar att shoppa för men lite i alla fall. Det är ju lön på torsdag och fredah åtminstone.
Jag räknar i alla fall med 15000 eftersom jag jobbat på Rå 2 lördagar och jobbat många timmar på salongen OCH dessutom får jag ju provision för försälgning denna månad med för jag har sålt för över 8000kroner, weeeeee!

Imorn ska jag dessutom träffa Lisa! Då blir det party party. Tur att jag tog med ett par klackar. Hade ju faktiskt inte tänkt att gå ut utan det skulle bli en väldigt lugn och skön helg. Men mamma protesterade så då blev det andra planer istället. Jag har aldrig gått ut i Kalmar så det ska bli skoj!

Nej nu ska jag se om äggen är klara. Ha det!



Party party!