Lördag.

4 personer+5 flaskor vin+en halv flaska punch+några timmars sömn = 4 slitna zombiez.
Dom gick ju aldrig hem igår! Jag kunde nog ha somnat sittandes vid bordet på slutet. Halv 4 fick jag äntligen komma i säng. Inte för att det va sååå tråkigt men när man bara sitter o dricker o pratar så tar vinet och tröttheten över efter ett tag. Och när dom pratar om sitt som inte jag har nån aning om blir man ju lite småsömnig sådär. Men jag måste säga att det är intressant att lyssna på hur folk lever sina liv. Vi hade 2 portugiser över igår och det är stoooooor skillnad på våra livssyner. Eller ja inte så enormt stor skillnad men ändå.. Men jag orkar inte reflektera över det så mycket nu faktiskt.

Vi har varit på en annan strand idag som var jättefin. Men solen lös på mig från höger sida så jag är mer solbränd på höger sida än på vänster. Det kan man särskilt se i ansiktet! Får försöka fixa till det imorn! SISTA SOLDAGEN!!!!! Jag blir nästan lite ledsen när jag tänker på det faktiskt. Och jag har ett tandläkarbesök som väntar också. Inte najs. Jag kommer få så mycket skäll, det får jag jämt. Bara o bita ihop!

En sak förstår jag inte. Jag tyckte inte alls jag hade mycket skor med mig hit. Bara det nödvändigaste liksom. Men nu när jag packar så har jag 9 par skor med mig hem. Visst har det tillkommit några men ah, jag trodde inte det vart så mycket..

Imorn ska jag få mina naglar fina. Kanske mina fingrar ser ltie finare ut också. Igår när jag satt och studerade dom så såg dom för ett ögonblick långa och smala ut. Men idag hade jag 10 prinskorvar på händerna som vanligt. Det är bara att inse att händerna är inte det vackraste på min kropp.

Over and out.


Varför?

Idag undrar jag bara varför.. Varför var det inte så mycket sol idag?
Men den stora frågan som jag jag ändå har en teori om är VARFÖR luktsätter man skithus- och hushållspapper?
Visst hushållspapper kan jag kanske förstå för om man torkar sig på händerna så luktar det gott. Och dte är ju alltid trevligt med gottluktande händer. MEN oftast tvättar man ju sigmed tvål som redan där luktar gott. Då blir det ju lite kaka på kaka. Kanske är till för dom lata då som inte orkar tvätta med tvål men vill lukta gott ändå. Hushållspappret som vi har här nere nu luktar citron.
Nu över till skithuspapper. Vi hade ett som luktade jordgubb. Varför vill man att det ska lukta jordgubb? Är det för att när man har skitit så luktar det ju inte så gott, och speciellt inte där bak skulle jag tro (jag har aldrig luktat nån i arslet). Är det då för att det KANSKE finns en möjlighet att det kommer nån o luktar dig i arslet och då är det ju pinsamt om det luktar skit. Där kan jag hålla med om att det kanske är bättre att lukta jordgubb då men hur stor är sannolikheten att nån kommer o luktar? "Åh vad gott, du luktar jordgubb i arslet." "Tack det är det nya skithuspappret..."
Jag har lite svårt att förstå hur man tänker där. Men det finns säkert en alldeles utmärkt förklaring till detta fenomen!

Ja vi var nere i gymmet idag efter vi surrade runt i Be'er Sheva. Det var inte lätt kan jag säga. Men det blev ett par skor o ett par träningsbyxor som kom till användning på direkten.
Vi åt föresten på det sista shoppingstället vi va på. Där kunde dom iaf engelska för när jag skulle köpa korv med bröd så fattade dom inte och vi fick inte köpa och gick därifrån.
Men vi hittade ju det här underbara stället. Ungar som skriker och springer runt fötterna så man håller på att falla och föräldrar som inte bryr sig. Är inte det underbart?
Det var helt okej mat, man fick plocka lite själv o sånt. Tyvär tog jag nån röra som jag i min hjärna skulle vara jättegod men i verkligheten kunde man spy på den. USCH! Jag mår nästan lite illa när jag tänker på det faktiskt. Slemmigt.
Men som sagt så gick vi till gymmet så fort vi kom hem för att träna bort det extra fettet vi la till under lunchen. Finns det nån skönare känsla än när svetten bokstavligt talat rinner från en? Nej jag tror nästan inte det. Det är så skönt och man känner sig så duktigt. På slutet kom det inte en kille och en tjej. Andra snygga killen jag ser här nere på en vecka! Jag höll nästan på att sätta svetten i porerna när dom kom in. Synd att han var lite klantig och sprang jättefort på bandet och inte konsentrerade sig så han snubblade och åkte rakt ner på bandet och in i väggen. Det såg ut att göra ont.

Nu håller mamma på att göra mat. Inte så god mat tyvär men jag får äta salladen. Kyckling med kokosmjölk. Uääh!
Men som tur är så vet redan mamma om det  men hon ville bjuda portugiserna på det och klart får hon det!

Nu går jag. Hejdå.

Ingen rubrik.

Ne jag visste faktiskt ingen passande rubrik idag.
Inatt har jag drömt mycket konstigt. Om övernaturliga saker och resor och biljetter. Jag blir inte ett dugg klok på det. Skulle jag skriva det skulle folk nog tro jag var sjuk elr nåt.

Till nåt annat... Jag har faktiskt kommit en bit i boken. Och det ska gudarna veta att jag läser som en idiot. Det är faktiskt lite spännande måste jag erkänna.
Och jag har tänkt lite den senaste tiden. Det är så himla mycket som handlar om kärlek hela tiden. Tänk om det bara kunde försvinna ett tag. Vad mycket bättre man skulle må. Nu menar jag inte att kärlek bara har med sig negativa sidor utan det finns väl säkert minst lika många positiva sidor. Men enligt mig är det mest negativa faktiskt. Men alla har ju olika erfarenhet och åsikt. Men varför sitter jag egentligen o tänker på sånt. Jag är ju faktiskt bara 19 år, hela livet är ju som en oläst bok. Det hade ju vart konstigt at "binda" sig nu. För det kan ju faktiskt hindra en att gå sina egna vägar. Men hittar man någon så gör man väl det oh är det så illa att man verkligen fastnar för varandra så är det ju så. Då får man ju försöka komma på en lösning. Men det är ju inget jag behöver oroa mig för. I alla fall inte nu. Det som jag oroar mig mest för är att jag inte ska hitta nåt jobb och är tvungen att flytta hem igen. Och det kära vänner vill jag inte.
Det kanske inte är frisör jag ska bli. Det kanske är därför det går emot mig hela jävla tiden. Men det hade ju varit ganska skönt att få göra klart sista året och ta gesällen. Så jag känner att jag har avsultat någonting. Annars kan det nog lätt bli så att man tar det som vana att börja på saker för att sedan lämna det oavslutat. Ja det är svårt det där. Nu har mamma o pappa hjälpt mig med även den här hyran. Och jag vill inte ah mer hjälp nu. Jag vill betala den själv! Jag vill stå på egna ben men tydligen ska man få kämpa en del för att få göra det...

Nu ska jag sätta på mig träningskläderna och gå ner till gymmet för att rensa lite tankar. SKÖNT.

Over and out.

Tel Aviv.

Japp idag bar det av till Tel Aviv. För att shoppa. Men det ble inte så mycket shoppa för dom har s¨fula kläder här.
Men jag klappade iaf 2 jättesöta katter så jag rätt nöjd ändå.
Men vi hade Theo med oss. Han är från grekland och det går ju inte att undå i o m att han pratar om sitt älskade underbara grekland hela tiden.
Sen hade vi Esko från finland som  verkligen inte missuppfattat gåvan att prata. Hans mun gick i ett! Men det var iaf lite ontressant att lyssna till än den konservative greken.

När vi åkte hem lyssnade vi på spansk musik. Gud vad jag saknar vårt älskade spanien! Jag vill dut hela tiden. Jag har ju faktiskt inte vart där sen 2005. Får se om det blir tillfälle i sommar...

Aja vi gick ner till stranden när vi kom hem nu sen eftermiddag. Och vem möter vi där om inte mammas STALKER!
Men jag visste ju inte att det var han förrän hon berättae det efteråt och jag redan sagt att vi va från sverige. Men den killen lär ju ha nå fel i huvet. Han surra runt där hela tiden. Vi våga nästan inte gå därifrån om han skulle följa efter oss o se vart vo bodde. Men han gav upp till slut lagom tills jag höll på att frysa ihjäl av bålsten. Solen värmer ju inte så mkt vid den här tiden.

Jaha det regnade i växjö igår hörde jag och det var fint i gävle idag tydligen. Och här är det SOL SOL SOL!
Det var bara det jag ville säga så nu tackar jag för mig. Hej.

Tisdag.

Jag ska fatta mig ganska kort idag. Behöver ju inte skriva en hel bok varje gång jag skriver...
Det har vart ganska mkt röresle i luften idag med. Helikoptrar o sånt. Vet inte om jag skrev det igår men igår när jag kom ner till stranden låg en jättedöd jättesköldpadda där. Det såg rätt äckligt ut. Undrar vad som hänt den stackarn... Så om jag skrev det igår så skrev jag det igen nu.

Idag började vi dagen med att gå ner till gymmet när det öppnade. Riktigt skönt faktiskt. Sen blev det pressning såklart!! Men det var svart flagg idag igen så det gick inte o bada. Eller det gick väl om man nu ville men jag har STOR respekt för vatten så jag badade bara till anklarna. Vi gick o åt lunch. Salmon sandwich beställde jag o det var vad jag fick också, som tur väl va. Här får man mat så det räcker och blir över. Faktiskt mätt fortfarande. Vi kände oss välidgt mätta och uppsvullna efter maten så att gå o lägga sig på stranden var det faktiskt inte tal om. Ne vi gick hem o gick på toa o lämnade alla grejjer och gav oss ut på power walk på stranden istället. Solen tar ju ändå o när man ligger får ändå bara massa sand på sig. Vi gick bort till fireing zone, det tar ungefär en timme att gå tid, lika länge tar det att gå hem tyvär :/. Men den här gången kunde vi inte gå in på området eftersom det satt militärer där. Och dte är ju faktiskt deras skjutområde så.. men jag hade velat gå till sköldpaddsboet o titta om det fanns nån där som saknade en släkting. Jag vet ju vart den är. Eller vart den var rättare sagt. En traktor med grävskopa kom och förde bort den. Undrar vart dom skulle lägga den...
Nu är mamma och lånar bil på jobbet för vi ska åka o handla mat elr nåt.
Vi fick städa fort som fan för det ska komma folk hit och titta på lägenheten. Dom ska flytta in samma dag som mamma flyttar ut.

Jaha nu missade jag solnedgången idag igen. Får ta det imorgon. Här är dte ju mörkt kl 18.00 på kvällen så det är ju kul...

Upp tidigt imorn o åka till Tel Aviv för SHOPPING!

Over and out.

Indianen.

Jag har fått lite rött skinn idag. Jag tänkte ju smart som jag är att jag kanske inte behövde smärja in mig idag för jag har ju solat 2 dagar nu. Jaja det blir till att smörja sig med aloevera nu efter duschen...

Nu har jag hållt på o läst den där boken Isprinsessan hela dagen men jag tycker jag inte kommer nånvart på sidorna. Jag har fortfarande typ hela boken kvar att läsa. Vad trögläst jag har blivit. Det märks att jag inte läser så mkt längre, hmm. Men det är ju rätt bra tidfördriv ändå.

Idag när jag låg på stranden innan mamma kom ner kom det fram en gammal israelisk gubbe. Jag ve inte jag ser väldigt israelisk ut elr vad dte är men alla pratar hebreiska med mig. Även den här gubben som knappt hade några tänder. Ingen aning om vad han ville men han pratade lite o skrattade lite sen gick han o badade. Men när han badat klart kom han tillbaks o fortsatte prata. Men då pratade jag tillbaks på svenska och han tyckte visst det var helt okej för han fortsatte o prata o skratta. Men han såg lite läskig ut för han hade nog bara 2 tänder o konstiga ögon. Han gick till slut iaf... Det var ändå rätt skönt för då kunde jag fortsätta traggla mig genom boken.

Men sen kom ett annat nöt som också börja prata hebreiska med mig. Han fråga efter en cigarett men där kunde jag inte hjälpa honom.
Men sen fick mitt öga syn på något ska ni veta. 2 surfare! I israel! Visst har jag hört att dom finns men inte sett några. Den ena var faktiskt snygg. Jag trodde knappt mina ögon men det är sant. Jag tittade lite när dom surfade sen var jag tvungen att lägga mig under min sjal igen så jag inte skulle behöva se alltför grisaktig ut i huden ikväll. Men det blir nog så ändå är jag rädd... Jag fattar inte att jag aldrig lär mig. Imorn ska jag verkligen va noga med att smörja in mig.

Nu ska vi gå in till stan o leta efter postloda för det jag har faktiskt, tro det elr ej, skrivit vykort. Det är första gången på allt för många år.

Som jag har förstått är det här landet fullt av helgdagar! Det är helt otrolig. Vi skulle åka in till Be'er Sheva på torsdag eftermiddag hade vi bestämt men då är det såklart helgdag tors-fre så allt stänger kl13. Och på lördag är ju som deras söndag så då har inget öppet heller.
Får väl bli på morgonen istället. Man måste ju faktiskt utnyttja så många soltimmar som möjligt för jag vet ju inte när jag får se solen nästa gång!

Nu ska jag svalka mitt brända fläsk i duschen.
Sayonara.

Bomber o granatäpple.

Idag har vi äntligen varit i Jerusalem . Den heligaste staden av dom alla. Vi parkerade och gick till gamla stan. Jag var ju självklart tvungen att köpa en t-shirt för folk stirrade som om dom aldrig sett ett vitt linne förr. Mamma tyckte det va bäst o köpa en t-shirt då så dom superreligiösa inte skulle börja kasta sten.
Sen gick vi iaf till gamla stan. Det va jätteroligt att gå o titta där på den arabiska marknaden. Alla religioner försöker ju samsas där i Jerusalem. Det går väl inte så bra alla gånger...
Det var hur mkt saker som helt. Färger, dofter, kryddor, kött, smycken, människor (inte som säljdes såklart).
Sen kom till den där jättekyrkan, där det sägs att Jesus är begraven. Det va lite härftigt att gå in där. Jag tog på hans gravsten. Det kommer folk från hela världen dit o dom lägger smycken o kors på stenen för att dom ska bli välsignade. Dom t o m kysser stenen. Det gjorde inte jag!
Sen fanns det en krypta där Jesus är begravd. Nu är väl ingen riktigt säker på att det är just där men vi säger att det va där. När jag skulle gå in så blev jag stoppad av en präst som kom med en sjal. Jag fick tydligen inte gå in där i shorts utan jag va tvungen att dölja benen. Det kunde ja väl gå med på. Skulle ju bara kolla läget därinne. Det var en speciell känsla faktiskt att känna på hans grav o sånt.
Vi kikade runt lite och vi hittade tll den där stora stenen ni vet som dom rullade för hans grav. Sen köpte vi ljus och tände för dom vi känner har gått bort. Det kändes speciellt att få tända ljus för dom i just den kyrkan i Jerusalem.
När vi kände att vi va klara därinne så kände jag att jag va jättetörstig. Och vad passade inte bättre än nypressad juice? Granatäpple, mm. Brukar ju va gott i alla drycker. Men UUUUUUH va fel jag hade! Det var så surt o beskt så tungan kröp ihop till en liten klump längst inne i munnen. Jag vill ju inte påstå att det släckte törsten. TVÄRTOM!
Vi träffade iaf på en katt med ett blått o ett grönt öga. Den va jättefin.
Vi gick ut från gamla stan och riktade in oss på att hitta till spagettistället shpagettim. Vi hittade till slut och fort som fan beställde vi in vatten o cola. Åh vad gott det var... Och maten var såklart också väldigt god. Spagetti med räkor, vitlök, tomat, mandel (den va inte så god) o purjolök i gräddsås. Men jag kan ju säga det att jag är mätt ännu o det var ju nåra timmar sen nu.


Vi övervägde om vi skulle gå o titta oss runt i stan elr gå mot bilen. Vi gick till stan. Där utanför en bank satt det några hippiejudar och spelade gitarr i färgglad kalotter o dreads. Jag tog inte kort på dom. Jag ville ju ta kort på superjudarna men dom gömde sig tydligen hemma idag.
Men vi hittade iaf skorea där jag köpte ett par apsnygga skor. Mamma hittade inga skor...

Vi tröttnade till slut o gav oss iväg mot bilen där vi senare skulle sitta pch svära åt alla idioter i trafiken.
När vi satt i bilen så höll vi såklart fortfarande utkik efter superjudar och rätt som det är så kommer det 2 stycken gående! Jag vevade fort ner rutan o knäppte ett kort. Dom märkte det och jag fick skämmas lite. Men det var det värt. Men på flygplatsen ska jag va het på kameran o va beredd hela tiden.

Eftersom vi gått heeeeeela dagen så är mina fötter lite trötta och luktar inge vidare. Blir väl en dusch innan sängen men dte är ju långt kvar ännu.
Ska gå långprommis på stranden imorn igen.

Just ja, i fredags morse smällde det visst en bomb här i södra ashqelon. Det var Gertrud som sa det igår när hon o ulf var över till oss på middag. Ulf är kollega med Björn Nagander som var med i idol nu, han som va polis från Skellefteå elr nåt sånt!

Over and out.


krig sol och shabbat.

Kom ner hit igår eftermiddag. Det första mamma berättar är att usa har i stort sett förklarat krig mot hamas som sitter nere i gaza. Så nu är det fientlig zon tydligen. Hon berättade att häromdan så hade dom hört välrdens smäll men så marken skaka men ingen hade märkt vart det var. Men direkt efter så hade flygplan o helikoptrar flugit neråt gaza så dte var väl nåt där då.
Men det är märks att det är nåt på G för hela dan har jag sett helikoptrar o plan som åkt neråt gaza.

Idag har jag iaf legat på stranden hela dan. Så himla skönt att äntligen få lite sol! Va själv dom första 2 timmarna för mamma va på möte. Det var nån Ukrainsk karl som började prata sitt språk med mig. Jag fattade ingenting o sa att jag bara pratade engelska. Då fattade inte han nånting o det va väl likbra för han va lite äcklig.
Sen gick vi o åt frukost o matade världens sötaste katt med ost och fiskarna med bröd.
Vi gick till den andra stranden sen o la oss o mamma gick iväg en stund o då kom det fram en läskig jude o fråga efter migg nummer. Det fick han inte. Så gck han iväg och efter en stund kom han tillbaks med en lapp där han hade skrivit sitt nummer. Skumt folk. Han sa att jag va lik katie holmes vilket jag verkligen inte håller med om. Möjligtvis att jag har lika kort hår nu men aa...
Om 40 minuter börjar storhelgen här. Det är tydligen en jättehelig helg. Så efter klockan 17.00 idag till 18.00 imorn får man inte äta elr dricka. Och man får inte köra bil heller,  jag tror inte ens man får trycka på knappen på hissen. Man ska i stort sett låsa in sig i lägenheten. Vistas man med mat elr dryck ute finns det folk som kastar sten på en. Roliga traditioner dom har här...
Nu ska jag nog packa upp väskan.

Och jazg har inte slutat drömma. Inatt drömde jag b la om att jag skulle lära mig surfa. O det va jättehöga vågor o massa folk som jag kände igen runt omkring. Det va jättekonstigt.


Tisdag.

Inatt kommer jag faktiskt inte ihåg lika mkt men jag var i spanien.
Det här va en sån dröm som jag inte kan beskriva liksom men jag ser der framför mig.
Vi skulle iaf äta frukost o jag va pisst över nånting. Mamma satt vid ett bord o pappa vid ett bord och jag vid ett. Så skulle jag äta en saffransbaguette. Ah det va skumt iaf..

Hejdå inatt så.

Giftermål?

Det jag kommer ihåg mest av min drlm inatt var tt jag skulle gifta mig. Jag vet att jag drömde innan det också men det sitter bara på tungan o vill inte ut.
Men det här giftermålet iaf.. Usch dett var hemskt. Jag och en kompis hade pratat o skämtat om att vi skulle gifta oss på sommarn. Sen blev det helt plötsligt allvar och det var den dagen då vi skulle gifta oss. Vi hade inte träffats under alla dessa månader som gått förutom nu på cermonidagen. Jag känner verkligen känsaln av att jag skulle behöva gifta mig fast'n att jag inte ville. Han hade ju bjudit in alla sina kompisar och jag hade inte sagt till nån. Det var bara min mamma o pappa o min moster där som höll på o fixa med maten och sånt till festen efteråt.
Men så var vi iaf i kyrkan och jag grät för mamma ville inte lyssna på mig när jag försökte säga att jag inte ville.
Så gick vi igenom hur vi skulle sitta och jag ick inte ens välja brudklänning själv utan det var beröllopsentrepenören s om hade med sig olika alternativ och alla var skitfula!
Så satt vi o tittade när hon visade klänningarna och hon hade hyrt in dansare o allt som skulle uppträda och helt plötsligt ramlade jag av stolen.
Näe mamma hade sett brudklänningarna så sa hon att hon verkligen inte ville att jag skulle ha nån av dom. Och det ville ju inte ag heller. Men det började närma sig cermonin så mamma sa åt mig att gå o vila. Och när jag var påväg ner till rummet så tror jag att kände känslar i hela kroppen tt om jag gifter mig är det kört så jag tror jag tvingade mig jsälv att vakna. Det kändes precis som det. För jag verkligen slog upp ögonen.
Usch vilken känsla det var...

Mormors gamla hus.

Inatt drömde jag att mormor o morfars gamla hus levde. När man gick in i det så släppte inte huset ut en. Det var jätteläskigt. Men i drömmen kom jag kom hur man skulle göra för att bli utsläppt. <jag gick runt och sa hela tiden att jag älskade det huset och att det var det bästa hus man kunde bo i. När jag gjorde så blev allt stilla och bra.
Men de var en kille som fastnade i källaren. Jag vet inte vem det var,  kände inte igen honom.

Ja det var ju ett tag sen dom flyttade från det huset nu. Snart 1 år sen.

Sen fortsatte jag drömma men det är lite mer suddigt. Det va iaf jag o pappa som åkte runt på olika ställen. Jag vet inte vad vi skulle göra elr vart vi var.

Sen var jag i nåt annat hus o skulle på dansträning. Sån pardans och alla var nybörjare. Det var ungfär som en skolklass. Fast min brors var där också. Vi skulle twist o sånt där.

jag skriver bara drömmarna i korta drag för det är för svårt att skriva så detaljerat. Dt går liksom inte.
Sen läste jag på en sida att när man vaknar ur en dröm så ska man ta det lugnt o tänka på det man drömt och inte stressa upp ur sängen. Det gjorde jag faktiskt nu. Så nu ska jag klä mig och gå ut  o gå!

Nytt tema ett litet tag.

Nu har jag inte skrivit här på ett tag. Vart fullt upp med att måla och att fixa med lägenheten.
Jag kommer inte skriva så mkt vad jag har för mig nu. Tänkte föra liten dagbok över mina drömmar. Det kanske får mina hjärna att lugna sig lite eller få mig att förstå varför dte är så här och vad jag kan göra åt det.

Jag har vaknat på morgonen nu en längre tid och varit helt slut och trött i huvudet. Det har berott på att jag under natten drömt SÅ många olika drömmar som är helt snurriga. Jag blir nästan yr bara jag tänker på det.
Imorse när jag vaknade var sdet exakt likadant. Då kände jag bara att jag verkligen inte orkar det här nåt mer. Det är så himla jobbigt o vakna på morgonen och ha huvudet fullproppat med olika konstiga saker. Jag gick ut o gick direkt på morgonen för att rensa hjärnan lite. Det var hur sklönt som helst. Jag gick i skogen och hade ingen musik i öronen. Mn när jag kom hem så försvann den känsaln igen.
Jag har inte orkat gjort någonting idag. Jag har legat i sängen och bara varit ledsen för jag inte förstår varför jag drömmer så mkt och så konstigt.
Under hela våren i år har det varit exakt likadant. Det är aldrig lugn och ro på nätterna.

Igårkväll kom jag på mig själv att jag låg o tänkte på vad som skulle drömmas inatt och att jag egentligen inte ville somna för det är så jobbigt att drömma.
När jag var liten tyckte jag om att drömma. Då låg jag istället och funderade på vad jag ville drömma och att jag ville somna fort så jag kunde börja drömma.

Inatt har jag drömt o en födelsedag som jag inte ville gå på men jag gick ändå. Jag har drömt om en hamster som vi ska köpa och att mamma höll på att flyttstäda och höll på att slänga den här väskan som hamstern låg i.
Sen drömde jag om att angi var här och hon gick ut i köket och sa att hon inte kunde sova för hon hade så ont hela tiden.
Det här här bara i väääääääääldigt väldigt korta drag för allt bara snurrar runt och blandas ihop.

Om det är nån som kan lite om sånt här så är jag väldigt tacksam för hjälp. Det är så himla jobbigt.

Så nu är det ju bara o vänta o se vad som händer inatt...

Göteborgare!

Ja nu sitter jag här i vår lägenhet. Flyttade ner alla grejjer (nästan iaf) i lördags. Och lördagen orkar jag inte skriva om men all otur man kan få fick vi iaf. Till råga på allt känns det som att jag håller på att bli förskyld. Men som en klok vän sa till mig igår när jag släpade min 20 tons väska från spårvagnen i regnet att nu kan det bara bli bättre!
Så jag litar på dom visa orden och tror att nu kan det bara gå uppför.

När jag kom igår så ställde jag in min madrass o det lilla sovrummet. Jag o jossa får trängas där nu för vi håller på att måla i det andra. Sen bädda jag i ordning o sopade golven o tog fram lite ljus och det gjorde det lite allmänt mysigt. Och tror det eller ej men jag gick ner och handlade! Plus att jag lagade mat! Så när jossa kom hem från jobet hade vi lite mysmiddag med vin :)
Sen var det bara att sätta igång att jobba. Vi målade och målade och idag ska vi måla ännu mer. Men det rummet börjar bli klart nu iaf så det känns ju skönt. Då får vi flytta över grejjerna för att börja måla i det här rummet.
Jag ska ner på staden snart och köpa lite behövliga prylar. Ska ringa salongen snart igen också för att höra hur det blir!?
Första natten har väl vart lite sådär. Kunde inte sova så bra så det var lite jobbigt. Hoppas det blir bättre inatt. Jag ska faktiskt köpa kanjang för det brukar hjälpa till lite när man håller på att bli förkyld.

På söndag ska jag o jossa vara med o hjälpa till på en visning. Hennes föredetta jobbarkompis har visst blivit färgtekniker för revlon och då behövde dom lite assistenter. Klart vi ställer upp!
Jag ska färga håret med snart. Vi får väl se vad det blir men jag är så oerhärt trött på mitt hår just nu. Har tagit ut löshåret nu också, eller rättare sagt slitit ut löshåret. Så nu är det kort o jävligt igen men det är bara att stå ut. Nån gång lär det ju växa ut!

Over and out.