Nytt liv? JATACK!

Idag kära vänner började mitt nya liv. Att börja sitt nya liv på en måndag är överskattat. Det är en onsdag man ska börja!
Jobbade idag. Fy fan var min första tanke. Jobbiga jävla människor idag IGEN! Dom var inte så jobbiga som tur var. Förutom alla som ringer. Jag hatar våra telefoner. Oljud.
Och snälla människor. Klipp inte er själva om ni inte kan! Jag tycker inte det är roligt att rätta era fel!

Aja men åter till  mitt nya liv. Jag har ätit frukt idag. Det är nyttigt. Och jag har inte ätit supermkt lunch för jag tog en banan lite senae istället. OCH, hör och häpna nu, jag har tränat. Japp, ni läste rätt. På gymmet här i kortedala. Så skönt...
Jag ska köpa gymkort på worldclass...

Aja nog om det tråkiga. Imorn ska vi titta på lägenhet!!!!
En 4a! Äntligen! Vi hoppas på det bästa för vi vill verkligen flytta. Det skulle vara så himla skönt så alla får varsit rum. Nu lider ju inte jag så mkt eftersom jag har ett eget rum men för dom andras skull.
Sn har mästerkocken vart i farten igen. Jag skulle ställa mig vid spisen för första gången på väääääääääldigt länge. Det gick inge bra. Jag glömde bort att jag kokade makaroner så det kokade över o luktade bränt i hela lägeenheten. Och makaronerna.. ja dom blev mjuka iaf. Jäääääävligt mjuka..

Nu har jag precis duschat i vårt badrum där temperaturen står på minus. Men man är väl viking.

Nu ska jag gå o sova. Lisa o grannen kollar fotboll för grannen har ingen el för grannen har glömt att betala elräkning, haha!

godnatt sverige.

Mars.

Nej det är inte mars. Det är midvinter.

Gud, vad hände med våren?

Blogg, va faaaaan.

Egentligen förstår jag inte själva syftet med en blogg. Jag menar, vem är intresserad av vad jag skriver? Är det nån som läser över huvudtaget? Nu är ju inte jag någon bloggare i själen. Kan ju inte kalla mig bloggare direkt. Jag skriver ju inte om nåt speciellt. Inte om mode, inte om hår, musik, dieter, träning, resor, shopping elr nåt annat. För egentligen, vem fan bryr sig om jag var ute i helgen? Hur kan nån tycka det är intressant? Jag tycker själv inte att det är särskilt intressant...

Men ja, jag var såklart ute i i helgen. I Gävle för en gångs skull. Och ja jag hade kul, som vanligt. Jag har tänkte på det att det är sällan jag går ut o inte har kul.

Ikväll körde jag mot rött för första gången! Gud vad dåligt samvete jag fick. Och vad rädd jag blev att nån pålle skulle komma efter mig o ta mitt körkort! Det bara hände. Jag tänkte inte på det. Tur att det inte var nån annan bil i närheten. Då kändes det inte lika hemskt. Men ändå, jag ska aldrig göra om det igen. Förlåt gud.

Nu ska jag fortsätta att titta i min nya bok som heter LEKAR I BILEN FÖR STORA OCH SMÅ.
Hejpa!

stockholm, vår hufvudstad.

Där har jag vart idag och gjort stan farlig för alla användare.
Har jag skrivit att jag lisa o jossa var på magnus betner i tisdags? Om inte så säger jag det nu. Och den vanliga kommentaren blev såklart : "Jaaaa.. man skulle ju inte banga!".
Svingod mat o god dricka. Alltså en superbra kväll. Mindre rolig morgon däremot när klockan ringde kl 06.00 för man ska tillbaks till verkligenheten. Efter 4 glad vin blev man visst ganska trött dagen efter. Det blev alltså världens längsta dag.
Aja sov på tåget iaf...

MEN åter till idag!
Jag vaknade hos peter o ulrika. Dom hade åkt till jobbet fast jag vaknade 07.30. Aja ulrika hade ritat upp en shoppingkarta åt mig som började vid stureplan. Mycket bra. Hon hade även skrivit att jag skulle ta buss 2 utanför dom för att komma dit. Det var bara det att det stog inte åt vilket håll jag skulle åka. Så jag hoppade på 2an. ÅT FEL HÅLL!
Som tur var så åkte inte bussen så långt men när jag klev av kände jag mig lite vilsen. Men i storstan är dte bra för då kommer en ny buss efter 5 minuter.

Sen mina vänner har jag sett en riktigt riktig snygging på H&M idag. Jag tittade på han. Han tittade på mig. Bara på mig hela tiden. Varje gång jag vände mig om så tittade han fortfarande. Man kunde nästan skymta ett litet leende i mungipan på honom. Ja jag blev ju faktiskt lite glad. Synd bara att han var på en på en plansh för en H&M reklam...

Men snart kommer en annan snygging hem :D

Imorn blir det sthlm igen för att gå på WALLMANS!
Och ja, jag shoppade. 2 t-shirts, en kjol, en bok, leggings (åt mamma), 3 trosor, 1 par jeans och nästan 20 par skor (om jag hade vart jätterik). Så ja, jag är nöjd!

Haaaaaa'de!

just another manic monday.

Sitter o glor på 100 höjdare <3
Jag är sjukt trött. Vi var ju ut i lördags. Fick som vanligt bara sova 4 timmar. Den jävliga tröttheten har kommit idag. O inte lär det bli bättre imorn. fy fan....
MEN imorn kära vänner ska vi se på MAGNUS BETNÉR!!

Nu orkar jag fan inte skriva mer. Jag håller fortfarande fast vid att folk är idioter. Jag får det bevisat för mig dag ut och dag in.
HAJ!

satt.

Dagen slutsats: Folk är idioter. Så är det bara.

dagen efter sådär.

igår hoppade vi runt som guutaperkor och idag gör dom små liven det som bor i huvudet, även kallade hjärnceller (om det nu finns några kvar efter gårdagens alkoholkonsumtion.).
Och lisa köpte chips igår när vi skulle åka hem. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Vi åt inte chipsen ur påsen. Chips a'la asfalt.
Men dte var lika gott för det! Vi tackar lisa för den underbara avslutningen.
Vi gick till spårisen i brunnsparken. Det var ju bara det att en onsdag går inte spårvagnarna klockan 3 på natten. Så det blev taxi hem för inte tänkte vi va så hurtiga att gå hem till kortedala i svidande fötter. Vi somnade skönt, den här gången utdan smink och kläder o det va riktigt skönt. Däremot var det inte lika skönt att vakna imorse. Glömde ju självklart stänga av alarmet så den tjöt klockan 06.15 imorse. Riktigt najs. Men jag sov nog när jag stängde av det för jag kommer inte ihåg så mkt av det.
Till frukost har jag ätit fil och musli, grönsaks soppa och muffins. Och typ 50 liter vatten.

SÅ.. nu ska vi snart masa oss iväg mot stan och uträtta några ärenden. Hahaha, köpa mat på burger king med andra ord!
Haaaaaa'de!

Jag.

Jag fyller 20 år imorgon.
Jag bor i kortedala, göteborg med mina 2 älskarinnor jossa o lisa.
Jag jobbar som frisör ute i lindome.
Jag ska göra mitt gesällprov 24-25 maj.
Jag flyttade hemifrån när jag var 16.
Jag har bott i växjö i 3 år.
Jag vill ha långt hår men har kort.
Jag är egentligen blond.
Jag är nu mörkhårig.
Jag ogillar barn.
Jag älskar mat.
Jag har semester i slutet av sommaren.
Jag har en stor säng.
Jag har löshår.
Jag är 171cm lång.
Jag ÄLSKAR skor.
Jag har en katt som bor i gävle.
Jag har 3 storebrorsor.
Jag har jobbat på hemtjänsten 2 somrar i rad.
Jag har spelat fotboll 1 säsong när jag var 6 år.
Jag tycker inte om när en kund bokar tid och inte kommer.
Jag älskar att få lön.
Jag tycker inte om att lägga pengar på mat.
Jag tycker det är okej att diska.
Jag tycker det är mindre okej att diska efter andra.
Jag älskar min säng.
Jag tittar sällan på teve.
Jag är glad att jag äntligen hittat min favoritparfym.
Jag är lite hungrig just nu faktiskt.
Jag vill ha världsfred och jämnställdhet och jag tror inte på gud!

Hardcore!

Fy fan vilken jävla kväll! Missade båda förbanden, Kissade i buskarna utanför Liseberg, 2 GÅNGER, missade första låtarna från hardcore superstar men det gjorde inget för dom spelade dom bästa sist. Och fan så snygg han är! Vi skulle inte banga, på scenen, hahahaha.
Vidare till ritz sen där lisa har sin praktik o drack några drinkar sen vidare till backmans för mellan mat. Jag åt faktiskt inget. Sen vidare till Nivå där vi såklart fick gå in som vip. Helt jävla otroligt trångt i kön för o hänga in jackan. Hysteriskt. Sen var det bara röj och 04.30 kom vi hem. Vaknade strax innan 9 imorse med smink, kläderna från igår och mina tofflor på mig. Härligt. Nu sitter jag på stationen igen o ska dra mig hemåt. Har fortfarande inget internet. Börjar bli jobbigt nu när man ska titta tågbiljetter o sånt.

Sen är jag nog den som är mest dum i huvet som jag känner. Men varför kommer ingen få veta förutom dom som redan vet.
Aja är huvet dumt får kontot lida.

Nu orkar jag inte skriva mer.

Haaaaaaa'de!