Bloggar du så bloggar jag?

Ja det är fan jobbigt o skriva här. Fast ändå gör man det. Man är bra smart ibland.. Men jag har kommit på att jag är nästan alltid trött när jag skrover så jag orkar ju egentligen inte skriva. Och nu är jag verkligen skittrött. Ska upp o jobba imorn. Och denna jävla hosta går ju aldrig över. Är det nåt som är drygt så är det ju det.
Ja på söndag är det då götet igen. Känns lite jobbigt i och med att det är lov o det skulle va jävligt skönt o få va ledig. Men det är ju bra ändå så man kommer in lite i det innan man börjar sen.

Ne nu lär jag faktiskt sooova.
Over and out

Självaste dagen.

Ja idag har det vart riktigt kaos men funkat ändå. Genrepet gick inte bra kan jag säga men sen gick det jättebra på självaste visningen kl 13.00 och nästa kl. 18.00 kommer bli ännu bättre! Man känner sig lite stolt ändå...
Sitter på palladium nu o orkar verkligen inte skriva just nu. Vet inte varför jag skriver egentligen.

Ha det

Heldag.

Kan man lugnt säga att det var idag. I skolan från 8.00-19.40. Nonstop utan paus. Elr jo en liten kortis blev det ju där vid 12 när det var lunch. Sen har det vart pang pang pang. Är grymt trött nu. Åkte o köpte mcdonalds, smakade bra MEN dock inte som MAX!
Nu börjar topmodel om 15 minuter sen är det fråga olle o sen kommer jag nog däcka i sängen. Skulle inte orka ta ett steg till. Fast det måste jag ju nu kom jag på för cykeln står vid skolan. Fast den skulle iof kunna stå där till imorn med faktiskt.. Den är ju ändå så söndrig..

Ne jag orkar inte skriva mer faktiskt.
Over and out

Dålig dag.

Usch idag har det inte alls vart bra. Och imorn kommer det inteheller va bra. Undrar när det kommer va bra. Jag längtar verkligen till nästa vecka. Då börjar jag med min riktiga terapi, träning! Sk bli så skönt o komma i form igen. Det har man också en inverkan på att det är dåligt. Men det är ju klart det finns en huvudorsak...Helt plötsligt blir det såhär. Helvetes jävla skit! Jag HATAR verkligen o må såhär, det är det värsta som finns. Det gör ont i hela kroppen o man vill bara gråta hela tiden. Vad är det för fel på mig egentligen, va? Ååh... Det brukar ju hjälpa o skriva av sig men nu gör det inte det.
Nu vill jag bara att mamma o pappa ska komma ner.
Jag känner mig så himla instängd just nu...

Jag vill ha vår o sommar så man kan vara ute o gå o rensa hjärnan på en hel del saker. Det ska verkligen bli skönt.

Aja man ska inte vara ledsen. Man ska inte visa sig svag, man ska visa sig stark.

Over and out...

Praktik.

Ja idag har det vart praktik. Haha Kristina är så jävla klockren ju.
- Hörrö brickan
K:
- ne jag fick ingen ballong

- Men ändå.

Ja sen kom eftermiddan. Då blev det fart i stugan kan jag säga. Klippningar, färgning, slingning. Personligen tycker jag inte det är särskilt snyggt när killar gör ljusa slingor, men det är ju bara jag!
Sjukt trött när jag kom hem vid 10 i 7 typ. Håller på o gå o lägga mig nu. Ska upp imorn så jag är pigg till margit kommer. Sen kommer alex så ska vi slänga i färg på hennes utväxt med. Sen blir det party party :D
Det ska bli kul faktiskt. Även om jag inte kommer känna nån annan än lisa jossa o sandi. Och sabba då om hon är frisk. Men men, kanske jag faller för bondelivet? Vem vet...
På torsdag kommer dadi ner! Ska bli kul =) Saknar pappsen, och resten av familjen med såklart. Men mest papi för han är mest ensam. Och så kommer ju min ögonsten ner också. Missy!!
Har ju inte träffat nån av dom sen jul. Tiden går fort.

Idag är det exakt 2 månader tills vi åker! Åh vad kul det ska bli. Bara festa o sola i en hel vecka. Man får väl ta o stödsola nåra gånger nu innan så man inte kommer ner som ett genomskinligt lik. Hade ju inte vart så skoj. Brännan ska ju faktiskt hålla till balen o studenten sen :)

Åh vad jag längtar till nästnästa vecka. Då är projektarbetet över o då får jag tillbaks mitt liv. Det har jag saknat. Jag saknar o va nere på gymmet o springa av mig energin o slå ur mig ilskan. Om jag nu mot förmodan skulle ha nån ;) Eller bara gå hem o lägga sig i sängen o veta att jag inte behöver va tillbaks i skolan vid halv 4 igen. SÅ DJÄULSKT JÄVLA SKÖNT ska det bli.

Åh idag var det vårigt ute. Man blir på så mkt bättr humör när det är fint ute o solen skiner.
Fast ändå kan jag inte låta bli o känna mig lite nere. Vet inte riktigt varför. Elr jo varför vet jag kanske men ändå inte. Det är svårt det där. Känner mig lite ensam kanske när familjen är på alla håll o kanter. Pappa hemma, mamma i israel o johan i oslo. Och så jag här nere då. Men det ska bli kul på studenten för då ska alla va tillsammans =) Kanske t o m att Peter o Ulrika kommer ner. Sen vet jag ju vilka som absolut inte kommer komma. Inte sen när jag kommer hem helller o ska fira. Men det är ju så, vissa glömmer man lättare än andra... Hade ju vart kul o få ett samtal iaf. Men men, jag har det bra ändå =)

Måste leta på min lånebok med. Undrar vart den kan vara...

ha det bra ni som läser, over and out.

Vanlig torsdag.

Var något trött imorse när klockan ringde...
Jaja jag cyklade iaf ner till stan till praktiken på min jättebraiga cykel där växlarna inte funkr, styret sitter löst och stödet har ramlat av. Tur att det fanns ett cykelställ där nere säger jag bara. Hade kanske vart lite pinsamt o lagt ner cykeln på backen mitt i stan liksom.
Jag färgade utväxten idag o toppade mig. Färgen blev jättebra som tur va annars hade jag nog gått under. Viktigt det där med hår ju.
Imorn är dte fredag, så jävka skönt! Jag ska det lugnt hela kvällen, kanske titta på masjävlar för sen på lördag blir det hardcore. Klippa o avfärga margit sen börja ladda till 20års festen ute i braås. Det ska bli intressant har aldrig vart där innan. Men det ligger bara 30 min härifrån ungefär. Så det går ju rätt fort att pallra sig dit.
Jag köpte en tröjja idag, igen. På gina. Jättefin men jag ska inte köpa nå mer för jag har inte pengar till det egentligen. Men nu blev det så. Man kan ju inte bara motstå när man står där o har pengar o träjja i handen. Går liksom inte.
Just ja brillorna o träningsklädcerna hämtade jag igår. Hoppas det blir varmt snart så man kanha det till vardags med.

Käkade hos mormor o morfar idag på lunchen, som alla andra torsdagar o fredagar. Och vad fick vi för mat? Soppa. Vad för soppa? Kycklingsoppa. Jag menar kyckling har jag ju aldrig fått där förr. Bara dom senaste 10 gångerna. Men det är ju gott så varför inte?

Ne nu ska jag till alex o hennes karl o äta lite försenad födelsedagsfika =)

Over and out.

19 år o allt.

Ja jag känner ju mig såklart som en ny människa. Som alla andra år!
Jag har äntligen sett Ice Age 2, dock då jag fortfarande var 18. Inte ika bra som ettan. Men värd att se minst 1 gång till iaf :D
Imorn skola igen. Drygt med samhäll..

Jag har faktiskt inget nytt att berätta.

Får skriva i helgen sen om lördagen.

Over and out

Kylskåp?

Ja jag känner mig som ett kylskåp typ. Lika vig elr så..
Jag får fan bli bättre på o stretcha. Det går inte annars.

Ja på måndag är då MIN dag ;). Min födelsedag iaf =) Fast den ska inte firas. Inte än iaf. Lite på sändag o sen blir det när dadi kommer ner =) Och då ska vi köpa min mobil. Nej inte pappa utan jag, han ska bara skriva på papprena att vi förlänger abonemanget för det är han som står för det.

Annars, nästa fredag ska jag äntligen bli av med min hemska utväxt. Sköööönt.. Ser man lite normal ut igen.

Ja inget nytt att raportera om..

Over and out

Resten kvar.

Japp då va teoridelen avklarad. Var inge svår alls, men man vet ju aldrig. Bara för det blir jag säkert inte godkänd. Med min tur så är ju det ganska troligt.
Pratade med mamma nyss med. Skottlossning idag igen. Tur att det inte va innomhus där dom är som det var förut.

Jag börjar faktist få lite hemlängtan med tanke på att jag inte kommer komma hem på läääääääääääänge. Kanske inte förrän efter studenten.. Jag vill hem till min underbart mjuka och sköna favorit säng och bli ompysslad av pappa lite. Jag är så jävla less på allt som har med skolan att göra.. Elr ja nästan allt. I alla fall projektarbetet. Kom till träningarna nån gång!!!

Hm hm.. Ja vi började på en nys dans idag, från catz. "Tänk stolta kattrövar!" "klös och draaaaaaaaaaa"

blir nog bra det där..

Hej på er