Kväll.

Har vart på gesällkurs ikväll. Det kändes bra. Johanna blev jättefin men jag ska inte ha henne som modell, alldeles för svår nacke. Håret är helt stumt. Nej, nåt lättare får dte lov o vara !
Gunnar lärde oss ett nytt sätt att föna vågor på. SKITBRA! Jag har aldrig fått så djupa vågor på första föningen nån gång.

Vi har kommit på det. Jossa möglar innuti. Det är därför hon skiter så illa.

Egentligen vill jag int gå o lägga mig. Jag känner mig så ensam då. Fast jag är ju inte ensam egentligen. Jossa o lisa är ju på andra sidan väggen. Men jag vill att nån ska tänka på mig. Jag vill känna att nån bryr sig om mig. Det är klart att folk bryr sig om mig det är inte så jag menar...
Usch, jag hatar att känna mig ensam.

Cheesecake.

Det är ju helt otroligt. Jag inser mer och mer för varje dag som går hur mycket jag inte tycker om barn. Tänk om jag skulle ställa mig mitt i affärn o skrika rakt ut? Vad skulle folk säga då?

Såg reklam för talangjakt nu. Jag o jossa tänkte söka.  Men sen kom vi på att vi har fan ingen talang. Kul att inte vara grym på nåt. Men jag ska nog komma på nåt.. Jag ska bli grym o vinna talang nån gång i livet.

Imorn ska det städas. Och fan vad det ska städas. Så otroligt skitigt är det här nu. Stora dammelefanter i hörnen och massa disk.. massa disk.......
Men imorn ska dte blir fint och lukta mumma!
Vi har luktkulor i dammsugaren som luktar äpple. Så när man dammsuger så luktar det gott!

Nu ska köra upp en bomullspinne för att stoppa en viss blödning. Sen ska jag hoppas lite hopprep. Tur att vi bara har cykelförrådet under oss. Synd att det inte var ungjävlarna.
Föresten, igår tittade jag in i cykelförrådet för o se om nån snäll själ hade ställt in min cykel där. Det hade ingen. Den är verkligen snodd. Men ni som tog den gjorde inget bra kap för växlarna är sönder o styret sitter löst. Även om man skruvar åt det, ha!

Gotten natten!

the end.

Gårdagen började ju som sagt med shopping. Och avslutades med att fyllesvina. Helt okej kväll men även denna gången kom vi inte ut på nån röjdans. Vi bara drack o drack o drack o drack... Det tog ut sin rätt idag. Vaknade vid 9 typ.Kommer inte ihåg om jag tvättade av mig sminket eller ej så jag kände lite försiktigt i ansiktet. Ingen maskara var kvar så då hade jag väl vart duktig. Kände att blåsan var tvungen att tömmas så jag klev upp. Det skulle jag inte gjort. Jag var nog fortfarande lite full. Skymtade mig själv i spegeln. Jag ad inte vart duktigt. Men visst, maskaran var borta. Från ögonfransarna. Den och ögonskuggan satt istället lite överallt i mitt ansikte. Jaha tänkte jag då, då kan jag inte ha borstat tänderna heller då. Fast iof så smakar det lika mkt död i munnen även om man har borstat tänderna.
Vattenkranen i köket jävlades med mig så jag blev sur. Men saften blev god o släckte törsten så länge.
Resten av dagen har spenderats i soffan med att tycka synd om oss själva.
Det jag åstakommit idag är att gå ner till affärn och handla o gå ner till tvättstugan o tvätta.
Nu sitter jag här o huvudvärken har äntligen släppt.
Vi har fläskat med glass, god mat o kladdkaka hela dagen. Men imorn gott folk blir det ändring på det. Tonfisk resten av veckan så man kan ta nya tag till helgen igen.
Nu ska jag sova o hoppas på att morgondagen har lite sol att bjuda på!
Natti!

Nu är det helg!

Idag har jag shippat ska ni veta. Jag är stolt ägare till 4 par nya skor. Jag är lycklig.
Men det var inte bara det som inhandlades.
4 par skor
1 st tunika
2 st rouge
1st ögonskugga
1 st parfym
1 st sjal

Det var nog allt. Eller ja, igår köpte jag en väska och ett läppstift också.
Veckan har vart fattig men nu är lönen inkommen!

Ni ska också vta att det är 6 veckor och 4 dagar kvar till den stora dagen. GÖTT!

Läppstiftet var i alla fall i rosa. Vi har kommit på sen vi såg Sahara Hotnights på grammisgalan att rosa är det nya rött. Så rosa blev det! Och äntligen vann dom priset för årets grupp på rockbjörnen! Som vi har röstat. Världens bästa och koolaste grupp. Varför är inte jag en av dom? Aja, det kommer... jag tänker skriva mer imorn för nu ska jag ringa lisa o tjata lite.
 
Här kommer en bild på ett par av skorna jag köpte som jag kollat på sen i somras! Titta och njut!

image25

Jag är fattig bonddräng..

Dt är sant. Förutom att jag är bonddräng då. 800:- kvar. Och då är det mat för en hel jävla vecka kvar och p-piller för 800 spänn. Dom 800 har jag lagt undan så dom räknas inte med i det andra.
Men fan. Det är jävligt surt att alltid ha så lite pengar. Hur klarade man sig när man gick i skolan? Jo, då hade man ingen hyra, mat, elräkning, månadskort mm. att betala. Det är fördjävligt. Jag hoppas verkligen jag fixar gesälln så jag får mer lön.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag.. Känner mig lite tom. Jag sålde produkter för 1700:-, det gjorde min dag.

Jag längtar som en jävla tok till lönen. På fredag kväll, nästa vecka, ska jag komma hm o ta ett stort glas vin...mmmm...
Jag läste i Amlelia (eller var det i solo eller Se&Hör? skitsamma jag läsr så jävla mkt skvaller tidningar så det går inte att skilja på alla) att vi kvinnor dricker mer och mer. Att man tar ett elr 2 glas vin när man kommer hem från jobbet för att koppla av. Och att dricka 1 gång i veckan inte är så normalt. Och då menar jag kanske 1-2 flaskor vin själv. Jag vet inte. Jag dricker nästan 1 gång i veckan. Och då dricker jag ju 1 liter vin. Det är ju rätt mycket när man tänker på det så. Så blir det oftast alltid 1 drink när man är ute bara för att det ska vara så. Baren är dte första vi går till när vi kommer ut. Om det inte är toaletten då..
Men man är ju inte alkoholist för att man dricker n kväll i veckan? Eller festar 1 kväll i veckan. Och då är det ju på helgen, skulle aldrig kunne festa om jag ska upp o jobba dagen efter. Vem vill klippa sig hos nån som har påsar under ögonn och luktar sprit från gårdagen? Inte jag iaf.
Men dte är ju itne så att jag blir redlöst full och inte kommer ihåg nånting. Jag är ofta inte ens bakis bara trött för att man gick o la sig så sent och vaknar så tidigt. Jag sover sällan länge när jag har vart ute o festat.
Men håller jag mig till vinet så mår jag ju inte illa eller får ont i huvudet. Och oftast hinkar man ju i sig flera liter vatten innan man går och lägger sig så man får gå upp o kissa 5 miljoner gånger. Men vatten är nog det godaste gud har skapat dom gångerna. Det och hamburgaren eller kebaben som man trycker i sig i ett naffs som fyllemat.
En utekväll är ju långt ifrån nyttigt om man heter cathrin bernvald, vilket jag gör.

Så skål gått folk för imorgon blir det helg!
Och på lördag ska jag jobba..

image24

Bäbisar.

Ja vi tittade nyss på I huvudet på Gynning. Det handlade om bäbisar. Dom flesta vet väl vad jag tycker om bäbisar. Jossa o Lisa tror att jag inte kommer skaffa barn. Själv vet jag faktiskt inte. Det är så mycket dom talar emot det. Visst det ska vara underbart och bla bla bla. Men fan. Vad äckligt. Trycka ut en unge. För det första har den legat i min mage i 9 månader. INUTI! Och om nån läkare tror att han/hon ska få lägga nåt som har levt i min mage i 9 månader direkt på mig efter jag tryckt ut den så glöm det. Den ska tvättas först. Jag har nog sett hur slemmiga o äckliga dom är.

Och allt som kan hända under en graviditet. Jag har hört så mycket skräckhistorier så jag ryser bara jag tänker på ordet gravid.
Magmuskler som glider isär. Folk som spricker i musekln när dom klämmer ut ungjäveln. Alla bristningar man får. Slapp hud o hängiga bröst.
Nejdu. Det ska blir ett väldigt långt o genomtänkt övervägande innan jag har bestämt mig.

Snor som rinner. Bajs som sprutar. Spyor. Bananmos överallt. En sak som är säker är att om jag får barn ska dom aldrig få käka banan!
Och dom ska ha långt hår så nån stackars frisör ska slippa klippa dom för jag tänker då inte göra det.

Men det här är ju bara mina tankar om det hela. Alla tycker ju olika och väl är väl det.
Jag hinner kanske ångra mig innan det är färdigt eller så hinner jag skaffa barn innan jag ångrat mig. Man vet ju aldrig. Men jag vet att jag kommer få allt det här uppkört i fejjan den dagen. Så jag får nästan hoppas att den dagen aldrig kommer.

image23

En bild säger ändå mer än 1000 ord.


Sopor.

Dom luktar så jävla illa. Finns det ingen sopspray som tar bort all lukt? Förintar den liksom?
Stank borde vara förbjudet. Varför måste det börja lukta illa när det blir gammal? Varför kan det inte börja lukta gott? Eller sluta lukta alls?
Och mögel? Vad är det nödvändigt för?
Det luktar nästan ännu värre och detssutom ser det så äckligt ut. Ludet o grönt. Ööök!

Och jag har kommit undefund med att jag har flyttat till världens regnigaste stad. Dag ut och dag in det här jävla rgnet. Jag blir så trött och less på sugvädret. Det är ny vecka imorn och över till tonfisken igen. Billigt och nyttigt men snart blir jag själv en tonfisk. Det vorde inte så kul för dom luktar inte så gott och jag gillar ju som sagt inte grejjer som inte luktar gott.

image22







motherfucking weekend.

och det är jävligt skönt!
Vaglarna är borta och jag är ledig, Kan inte bli så mkt bättre än så.
För att summera lite grann sådär på nattkanten så igår var det som ni vet fredag. Det innebär att det blir fredagkväll lite senare på dagen. Kvick som en råtta masade jag mig hem från jobbet, övertid idag igen. Vi skulle ju till jalle (han som jossa hyrde lägenhet av i somras!) på förfest. Jossa o cissi åkte före mig eftersom jag var försenad. Håret höll på o ta livet av mig där ett tag men till slut sket jag i allt o lät det va.
Äbtligen kom jag också iväg och hade vid det här laget börjat få ont i huvet. Tur att jossa vaktade vårt vin med sitt liv för när jag kom dit blev det både vin o annat smått o gått. Vi hade riktigt kul och tiden flög iväg. Helt plötsligt var klockan svart 02.00 och vi kände väl att om vi ska ut lär vi nog gå nu. Sagt o gjort så gick vi. Dom skulle till excet där vi redan visste att jag o jossa inte skulle komma in i o m att det är 25 där o ganska hårda. Så nej vi kom inte in men det gjorde inte dom andra heller som faktiskt hade åldern inne men ansågs för fulla. Vi hånskrattade lite sen gick vi. Vi letade på Tranquilo där jossa kände 2 vakter som vi skulle säga hej till. Och jag gick in där o kissade. Kom på att robin har ju fått jobb där med så vi stötte in i honom.
Sen sket vi i allt o tog en burgare o åkte hem. Tiden flög som sagt iväg och vi var inte hemma förrän vid 04.00. Även fast vi inte hade vart ut. Mn kul hde vi ändå!

Vi vaknade idag, seeent. Åt en lång frukost o åkte sedan in till stan för att jag skulle leta på ett par gummistövlar. Jag hittade inga. Vi fortsatte hem till jalle igen för att hämta jossa tröja, vantar och kamera. Sen var dte bara hem som gällde. Med stopp vid videoaffären och hemköp såklart.

Just i detta tillfälle som jag skriver detta så börjar ungjäveln ovanför oss tjuta. Jag hatar ungar.

Vi hyrde i alla fall 3 filmer. Ciao Bella, På smällen och Bottoms up. Den sistnämnda ska vi se imorn.

Imorn ska vo både städa o tvätta o va nyttiga. Utnyttja söndagen helt enkel. Har ju en hel veckas jobb framför oss.
Godnatt folket!

Vagel jävel!

Jag har fick en härlig vagel i ögonlocket igår. Det är inte skönt, det vet nu som har haft det. Imorse när jag vaknade var jag väldigt trött och det syns mest på mina ögon som då är väldigt svullna. Jag såg ut ungefär som en alien kan man säga. Fick knappt upp mitt vänstra öga. Rött o svullet, USCH!
Under dagen fick den vagln n kompis som satte sig på den nedre fransraden på samma öga. Oerhört trevligt. Det ska verkligen bli en fröjd att vakna imorn...

Nu har årets grammisgala börjat. Och vilka inledde den om inte SAHARA HOTNIGHTS!
Rysning på huden kom och stämmningen var där igen. Men dom var bättre på trädgårn!

Nu ska jag ställa ifrån mig datorn och njuta av grammisgalan.

Puss hej.

Jag ljög.

Jag blir faktiskt ledsen. Det är inte skitsamma.
Jag är så jävla trött på alltid komma i sista hand.
Hur jävla kul är det att gång på gång på gång för höra "men vill inte kasta mig i nåt." "vi får vänta och se" "det märker vi"
Om ni tycker om mig, varför vill ni inte vara med mig då? Varför får jag alltid höra massa ursäkter om att det dykt upp nåt annat? Ska jag alltid bara va den som man vill va med om inget annat dykt upp? Sista handsvalet liksom. Ska det alltid bara va jag som ska offra nåt?
Jag blir faktiskt ledsen. Jag bryr mig. Det känns och gör faktiskt lite ont.
Jag vet inte, jag är kanske känslig då men sån är jag.

Godnatt.

Tell me, tell me!

Is life just a playground?

Sen vill jag säga tack. Tack till dom killar som fått mig att vara sånt sepe som jag är. Tack för att jag alltid känner att jag är i vägen eller stör för att NI inte klarad av att vara ärliga nog att säga som det var. Tack för att jag går och undrar hela tiden om jag duger eller om den jag träffar, om jag träffar nån, verkligen vill träffa mig. Eller om han verkligen tycker om mig. Om han mnar det han säger och inte bara säger det för att det låter bra.

Men ni ska ha tack också just för att jag blivit den jag är. För att jag är mer självständig (det har ju inte bara med er att göra så ta inte åt er äran!), att jag förstår att världen inte går under för att ni inte vill ha mig. Det är egentligen bara tur för ni är inte ens värd mig. Jag har aldrig vart er. Jag blir aldrig nåns. Jag blir bara min. Och det är skönt att veta. Visst kan man gråta ett tag mn herregud. Jag är bara glad att jag inser sen att ni gjorde mig en tjänst. Jag skulle inte slösat en skund mer på er. Jag är så mycket bättre och det är sånt man måste inse för att kunna gå vidare.


Idag har vart en så jäkla skön dag ska ni veta. Vaknade och gick ner o la i tvätten. Jag har inte tvättat nåt av mina klädesplagg sen innan jul så ni kan ju förstå att det var väldigt nödvändigt. Jag hade varkn underkläder eller strumpr kvar!
Aja vi la in n monsterstor tvätt i maskinen och när den va klar la vi andra tvätthögen och hängde upp den första på tork i torkrummet. Det var bara det att den grejjen som sprutar ut varm torr luft för att kläderna ska torka fort har gått sönder. Så vi kunde inte tvätta mer men fick ta med alla kläder upp i lägenheten där ungefär 1 fjärde del fick plats på tvättstället i badrummet. Resten hänger på stolar, krokar, element, dörrknoppar mm. runt om i hla lägenheten. Hoppas det torkat hyffsat till imorn!
Sen hade ju jag bestämt att jag skulle käka kebab igår som bakfyllemat. Men efter jag hade vikt ihop alla kläder som låg högt o lågt i mitt rum var jag inte sugen på det. Så vi åt schnitzel med kokt potatis o bea! MUMS!
Potatis är så jävla gott! Det är inte ofta vi äter potatis. Bor man själv blir det bara inte så. Inte för oss iaf.
Så vi åt i godanrö framför Fucking Åmål. Sen har dte vart deg resten av kvällen. Victoria Secret Show var ju givet!

Nu ligger jag här i sängen och tänker lite. Jag har så mycket kärlek att ge ska ni veta. Jag är ganska kärleksfull faktiskt. Jag avslutar dagens inlägg md att säga godnatt sverige.

Veckoslut.

Ja då var det fredag igen. Jobbet fortsätter som vanligt.

Jag avskyr ungar!!!!!!!
Jag har klippt ungar i parti och minut nu och mer blir det. Fy fan. Det luktar t o m unge i min näsa nu. Usch. När jag startar min egen salong ska jag inte klippa en ungjävel!

Men iaf så har jag idag sett ganska roliga grejjer. Det första skedde på pendeltåget på väg hem från jobbet. Det var tjejen som satt mittemot mig. Hon hade ganska mkt underbett. Inte för att det är nåt särskilt kul med det men hon tuggade tuggummi, med framtänderna! Och har man inte underbett när man gör det så får man ju dte om man bara tuggar med framtänderna. Så då kan ni ju tänka er hur det såg ut när hon gjorde det. Jag tyckte det såg lite kul ut. Men det var nog för jag var lite trött.
Sen den andra grejjen var på centralstationen. Eller kul o kul var det väl kanske inte, mest farcinerande tyckte jag. Jag såg en livs levande albino människa! Vit överallt utom i ögonen o där va han röd. Jag va tvungen o skicka ett sms till lisa o berätta!

Jossa har blivit förkyld o jag hoppas det är min gamla förkyldning så inte jag blir smittad igen. Jag försöker tvinga i henne kanjang.

Grannarna har fest idag igen. Men det gör inget idag för dte är fredag. Bara dom gå ut snart. Jag ska ju upp o jobba imorn..
Dssutom är jag typ pank. 2000:- kvar max på kontot. JAg blir ledsen bara jag tänker på det ju.

Ja ne roligare än så här blir det inte. Nu ska jag sova och hoppas att morgondagen har nåt trevligt att bjuda på!
Godnatt!

Hopp om nytt liv.

O vi börjar med julafton då. Det kunde faktiskt inte bli bättre. Vi gamlisar från förr var samlade:
Mamma, pappa, jag, johan, calle, emil, maira, janne, inge och birgitta. Jag har aldrig haft så roligt en julafton nån gång. Minne för livet. Och det var så kul att få träffa alla igen. Var ju ändå mer än 3 år sedan!
Ja i alla fall så tog julklappsutdelningen i 4 timmar ungefär. Det blev hejjar tjut till varje julklapp tror jag.
Några löd såhär:
"Könstyg!" klapp klapp klapp "könstyg!" Det var när någon fick kalsonger eller trosor.
"Fotsvett!" klapp klapp klapp "Fotsvett!" = Strumpor eller tofflor.
"Appo!" klapp klapp klapp "appo!" = duschcreme från apoteket.
"Erikshjälpen!" hohoho! = mössa o vantar bla. från erikshjälpen

 
Ja så kunde det låta från stugan i duved under julkvällen.
Jag hann med att åka lite skidor också. Första dagen med Nicklas o andra dagen själv.


Ja sen var det roliga över och det var dags att åka hem till götet o jobba. Som tur var så var det bara 2 dagar för att se va ledig i 4!
Alex kom hit på lördan till söndan :D
Sen åkte jag o jossa till lisa i karlshamn på söndan för att fira nyår där med hennes vänner som hyrt folkets hus!
Vi hade verkligen kul och dte är lustigt med nyår. För på nyår kan vem som helst höra av sig. Som man inte ens förväntar sig ska höra av sig.
Men det roliga är att om jag skulle helt plötsligt ringa till någon när jag är full då jävlar är den andre stram. Men när nån annan är full så är det så kul o prata. Varför kan inte jag ringa vem som helst och dte är likadant? Är det bara för att jag är så jävla rolig o prata med och för att jag har sån hög status att ingen vågar prata med mig utom när dom är full? Ja fråga är fri och vem som helst får svara.

Nu är nyår över i alla fall och ett nytt friskt år har börjat. Inga mer sjukdomar för jag har fått omega-3 och vitlöks piller och en bok om mat som stärker mitt immunförsvar!
Hello healthy 2008!

Ja annars då. Jag klippte en snorig äcklig unge idag. Den förföljde mig till köket och sa att den hade ont i näsan. Gå o snora på nån annan och låt mig va!

Annars lugnt idag. Lite terapi arbete med inventering.

Den här inlägget är dedikerat till vän nea för att jag inte skriver så ofta. Jag lovar att skärpa mig nu!

Tack och godnatt!