Nu ær OS snart slut!

Och vad ska alla norrmæn gøra då? Nær favvoprogramet tar slut? 4 år kvar till norge kan visa framføtterna igen ;).
Jag sitter bredvid en æcklig ristorante pizza och tittar på skiskyting (skidskytte med andra ord). Norge ær såklart øvertygad om guld och jag hånskrattar lika gott varje gång sverige sniker sig førbi.
Igår fick jag høra av en kund att det var viktigt att vi svenskar inte såg norge som ett landskap i sverige utan att vi såg det som utlandet. Ja ær det, det dom vill høra så kan jag væl sæga det men jag tycker ju inte det. Jag tycker inte heller att det kænns som ett landskap i sverige men jag kænner ju inte att jag bor utomlands heller. Mærkligt.
Den hær veckan har det vart mycket jobb och jag har æven fått veta att jag låter mycket nær jag æter. Jag visste att jag tuggade høgt men jag visste inte att jag smackade?! Ær det fler som kænner såhær øver min ætning???
Jaja, nu ska jag se på skidskyttet, en fransman tappade precis staven, HAAAHAA! synd att det inte var norge..... hehehehehe

fucking supermario.

nu har vi suttit här hela dagen och försökt klara den här jävla världen och det går inte. Jag blir så jävla förbannad!

Back on track.

Då är jag tillbaks till Oslo igen och det känns bra. Det är skönt att börja jobba igen och dessutom ska ju jag vara med och fixa frisyrerna till slutfesten på Oslo Fashion week på lördag!!!!!
Det ska bli kul. Flashdance/Vintage tema.

Det är kallt här och det snöar. Jag finner värmen under täcket eller på toaletten.
Vi har haft orenat vatten här i några dagar nu men jag har inte märkt nåt annorlunda med min mage efter jag har druckigt.

Imorgn är det ju fredag och jag min dumma fan har satt upp mig extra länge på jobbet imorn bara för att jag ska vara så snäll mot mina kunder. Dom vet inte hur mycket man faktiskt gör för dom. Nån borde berätta det men jag tror knappast att dom skulle bry sig.

Nu ska jag sova så jag är pigg och glad till en fullspeckad dag imorgon! Godnatt!

Dear Mr. Valentine.

Ja kära vänner och ni andra. Den här dagen går ju i kärlekens tecken. En stooooooooooooooooooooor tanke åt alla på Haiti idag, och alla andra dagar.

Så jag skriver inte så mycket mer just nu. Imorgon är det måndag och måndag är en bra dag!

Tand igen!

Imorse ringde jag till jour tandläkaren här i kalmar och fick en tid klockan 10.00. Så det var ju bara att bege sig in mot staden. Felet med tanden var att hon jag var hos igår hade gjort den för hög och så stack det ut en grej av lagningen som skavde mot tungan.
Så hon jag var hos nu slipade ner tanden till rätt höjd och woala! Nu gör det inte ont ett skit! Ja utom i käken då men det var tydligen från beövningssprutan.

Men en sak är säker. Jag ska aldrig mer gå till hon jag var hos igår på lindsdal. Där med basta!

Snart är det måndag och då ska jag åka hem till kära oslo och träffa en saknad Hanne och Ö!

Vi ses i glittret av mello!

Tand uppdatering.

Ja det har ju knappast blivit bättre snarare tvärtom. Jag har svullnat upp på den sidan nu plus att det känns annorlunda i käken upp mot örat på den sidan jämfört med den andra sidan.

Jävla skittandläkare. Jag ska aldrig mer gå till den tandläkaren igen. ALDRIG.

Det ska väl inte vara såhär???

Tandläkare och musik quiz!

Ja igår gjorde vi Oleary's igen, jag och Lisa. Vi vann inte quiet men vi hade kul ändå!
Lisa vaknade upp med en rastylane läpp och en halväten hotdog låg i vasken. Men det är ju så man ska vakna upp en fredag, eller hur?

Jag skulle vara till tandläkaren kl 9 så det var bara att bita ihop (hehehe) och dra dit. Jag blir räddare för varje gång jag ska dit. Den här gången skulle jag borra och fyyyyyyyyyyyyy faaaaaaaaaaaaaaaan vad ont den där jävla bedövningssprutan gjorde!
Jag hade för mig att man skulle få en kräm på fört så man inte skulle känna sprutan, men så fel jag hade!

Tandläkaren sa att  bedövningsskiten skulle vara över efter 1 ½ timme och här sitter jag nu nästan 4 timmar senare och har förtfarande ingen känsel i hela jäkla kinden. Men tanden, den gör iaf ont så där har jag ju känsel.

Jag är så himla hungrig också så jag kan grina för ingenting men jag vågar inte äta förrän bedövningen har gått bort helt för hon sa att man kunde bita sig rätt rejält och det vill jag inte.

Aja nu ska jag sitta o klaga lite för mig själv o hoppas att jag kan äta snart.

see ya' wouldnt wanna be ya'

En lite körlektion.

Är det nåt som kan få mig på riktigt dåligt humör så är det bilkörning. Och då syftar jag inte på min egna körfärdighet utan mina medtrafikanters. Tänkte bara komma med lite tips så det kan underlätta för mig alla andra frustrerade förare ute i världen:

  • Ligg inte under hastighetsbegränsningen och kör. Det retar gallfeber på mig och slutar med att jag sitter och svär stirrar argt mot den främre förarens backspeglar. Slutar i omkörning och en sur blick.
  • Kör inte om mig för att sedan lägga dig i en lägre hastighet än vad jag ursprungligen hade. Gör du det har du gått över gränsen. Ofta skriker jag nåt fult och pekar fuck you i hopp om den föraren ska se. Jag kör gärna upp i röven på den jävla bilen också, självklar inte så jag nuddar den.
  • Öka inte farten bara för att jag är på väg att köra om. Det kan sluta illa. Jag ökar ju såklart också farten och får tränga mig in framför biljäkeln sen och trycka på bromsen för att vi kommit ifatt en annan bil. Många svordomar och blickar som kan döda kommer i vartfall från mitt håll.
  • När jag får möte och det är mörkt ser jag helst att helljuset är av. När man väl ska slå på det igen så vänta till du PASSERAT mig. Dra inte igång det förbannade ljuset när du precis ska möta mig. Jag blir faktiskt bländad och skriker saker som "DITT JÄVLA ÄCKEL!" "VAD HÅLLER DU PÅ MED DITT DUMMA FANSKAP!" och liknande. Det blir ju lite otrevligt för mina passagerare.
  • Så en liten grej till. Kör inte om mig. Jag ökar garanterat farten om du försöker för jag hatar att ligga bakom andra bilar.
Det ska väl inte vara så svårt att klara av? 5 enkla regler att följa.
Ha en bra kördag!

Happy fucking Valentine är på G.

Ja som alla vet vid det här laget är ju Alla Hjärtans Dag ett stort jippo för affärerna. Förut tyckte jag det var gulligt och man skulle vara extra kärleksfull, men efter mycket om men och diskusioner hit och och så är det ju faktiskt bara löljligt. Varför ska man bara vara extra kärleksfull en dag om året?
Varför ska man inte vara det varje dag?
Ska man bara säga till dom man tycker om att man tycker om dom bara för att det är alla hjärtans dag?

Men visst skulle det vara gulligt om nån tänkte på mig den dagen. Så det här betyder inte att jag inte vill ha alla hjärtans dag sms för jag älskar ju faktiskt såna sms :D.

Jag har just sett sex and the city filmen för säkert 3dje gången nu och ja, jag grinade igen. Det känns verkligen som att det är jag som står där och blir lämnad på självaste dagen. Jag är nästan övertygad att det är så det kommer bli om jag en vacker dag blir friad till och gifter mig. Det kommer väl föresten vara jag som friar för den delen och då kommer det ju aldrig bli av.

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig inför en dag i växjö imorgon. Undrar vad jag ska ha på mig och hur jag ska ha håret. Jag önskar att det kunde bli långt nån gång så jag locka det och fortfarande ha det långt!

Gnatt!

Hemma bra.

Nu är jag i kalmaret igen. Härliga tider. Jag har varit på besök i gävle och där var det helt okej. Jag fick träffa mina fina!

Lördag är en stor dag. Jag ska träffa lisa!!!!!, melodifestivalen börjar (ÄNTLIGEN!!!!!!!) och dessutom drar en viss Ö till Gran Canaria. Riktigt jäkla äckligt om ni fråga mig. Vem vill ligga på en strand i solen med en öl i handen när  man kan ligga i en glittrande snöhög och skaka av uppfriskande kyla?
Inte jag i alla fall!

Jag ska sätta igång min träning nu  när jag är hemma också. Mamma har ju en utomordentlig crosstrainer ståendes här så det är inga bortföklaringa som fungerar nu. Eller, det skulle väl vara den där äckliga lilla spindlen som visade upp sig när jag skulle prova den igår. Go home säger jag.

Annars vad har hänt. Jag har gjort acrylnaglar eftersom jag klippte sönder min egna nagel och finger, typ. Men nu är dom fina. Men heter man Cathrin NORLIN Bernvald så kan man ju räkna med att dom ska hålla. Det hann inte ens gå en vecka förän jag var i farten. Fullt ös ner för hemlingbybacken i en plastpulka och vips var både pulkan och nageln krossade.
Men jag gjorde inte överdrivet långa som det syns inte så väl.

Kan också passa på att jag glömde mina termobrallor, en mobil och ett diadem i Gävle.

Nu ska jag o pappa ut o traska. Kanske hörs vi snart igen, you never know!