2 dagar kvar till lön = systemet ?

Ja idag är det onsdag och vi sitter här i skitlukten. Vi har grillat för första gången i år och jossa sover med en arm i taget.
Det har varit underbart väder i veckan hitintills! Jag har varit ledig igår och det var riktigt skönt. Jag ska presentera min dag för er här och nu:

Jag vaknade av mig själv kl.08.45. Det var jätteskönt. Jag hade ju sagt att jag skulle ringa robin när jag vaknade men jag tänkt att han kunde väl få sova lite till. Så vid 9.30 ringde jag. Sen gjorde jag mig klar och åkte till biblioteket där jag skrev ut några lappar angånde mitt gesäll. Sen gick jag ner längs avnyn och njöt av vårsolen som värmde.
Gick till apple butiken och fixade min iPod som hakat upp sig. Nu är det fixat iaf.
Mötte robin på kungsgatan och vi gick raka vägen och käkade lunch på en uteservering. Pasta med currykyckling och en veckans öl. Solen strålade!
Vi gick till banken och satte in mina pengar sen en sväng inom nordstan. Innan jag tvingade med honom till chalmers för att sätta upp mina lappar tog vi en glass på kungsportsplatsen. Därefter blev det vagnen in mot stan och raka vägen mot Tranquilo där vi avslutade dagen med 2 goda öl i den stekande solen.

image29


the end.

Manic sunday.

Gick upp tidigt som fan igår för att tåget till Kalmar. Mn det var inte det lättaste kan jag säga. 08.02 avgick tåget från göteborg c mot falköping. I falköping bytte jag tåg och åkte till nässjö. Även där var det byte o åkte tåget till alvesta. Sista bytet skedde alltså i alvesta. Där gick jag äntligen på tåget som skulle föra mig till kalmar. 5 timmar senare från avgång i götet var jag framme. Mamma o pappa stod inte o väntade för det hade blivit missförstånd med pappa (vem annars?) men dom kom flygandes ganska snart!
Vi tog svängen in i köpcentrat men det var inte så mycket. 3 par trosor på gina.
Sen blev det mat. Det är aldrig fel. Mycket gott och pappa spillde ut kaffet på bordet (vem annars?).
Jag och mamma lämnade pappa till att gå runt själv medans vi gjorde stan. Det var inte så mycket intressant kan jag tala om för er. Inhandlade 1 t-short och 1 tröja på bik bok. Det var det ända. Sen åkte vi hem till kålboda.

Mamma o pappa kom ju hem från södra karibien i torsdags. Dom hade även spenderat några dagar i florida med att shoppa sola och bada. Pappa höll på att bli haj mat (vem annars?). Under den här helgen har han även hunnit med att:
  • Tappa ett viktigt papper som låg i innerfickan på hans kavaj utanför pressbyrån där han gick in för att köpa tidningen men kom ut md en korv.
  • Hitta det viktiga papper som han tappade när han kom ut från pressbyrån.
  • Tappa korven på skorna som han höll i när han skulle böja sig ner att ta upp pappret som han från början hade tappat.

Jag har nu spenderat tiden sen jag kom hem till att klura ut hur en iPod fungerar. Eller jag vet väl hur den fungerar men det här med att föra över saker och ting är inte helt lätt.
Men ialla fall, här är min nya älskling
image28

God natt folket!




Fredan den nästan 13onde.

Sämsta dagen på länge. Sjukt dåligt humör efter jobbet men där sätter jag punkt. Jag tänker inte sitta här och beklaga mig, det har jag redan gjort inför halva min telefonbok!

Ja det är fredag idag och jag är ledig i helgen. Jag har nyss lagat en god skaldjurs- och fiskgryta. Och nu sitter jag här och proppens och vill bara sova men jag måste först klämma en finne och duscha. Jag fattar inte vart finnen kommer ifrån för dom brukar bara komma när det är dags för mens och det är det inte än! Och jag har inte ätit choklad och fet mat.
Imorn ska jag till kalmar. Ska bli kul att träffa mamma och pappa igen!

Det är talang på 4an och jag har ingen talang. Absolut ingen talang. Jag skulle ju vilja ha en talang men jag vet inte vad bara. Fast dom som sjunger nu har inte heller nån talang...

Just ja, jag har ny hårfärg nu. Orange typ. Jag ska bli blond igen så man får va lite orange där emellan.

image27

gnatt.

Hej och hå cykel tå.

Nu har jag fått penicillin så nu är jag i stort sett frisk förutom att jag alltid är lite sjuk. Men det finns det tyvär inga piller mot.
Hur ska jag summera dom här dagarna då?
I onsdags hade febern gått nd men jag var hemma för halsen var verkligen förjävlig. Men jag sov i stort sett hela dagen för att samla kraft inför torsdagen. Jag var tvungen att jobba var sig jag vill eller inte. Sandra började inte förrän 12 och jag had både mina kunder och solkunder inbokad så jag va tvungen att åka dit och öppna. Ringde och avbokad kunderna o satt och väntade på att sandra skulle komma. Det gjorde hon. Tryckte i mig lite sallad sen lånade jag hennes bil o stack till närakuten i kungsbacka så dom fick gå till botten med min hals. Det gjorde dom och det var halsfluss. Kåvepenin skrevs ut och jag åkte till jobbet igen. Där satt jag mest och tog det lugnt sen tog jag en kund på slutet som ville se ut som en manga figur i håret.

Efter jobbet vill jag ingt hellre än att åka hm o gå o lägga mig med tanke på att jag bara hade sovit 2 timmar den natten. Världen längsta natt kan jag tala om för er.
Men så blev det såklart inte. Vi skulle ju på visning som redan var förbokad och betald på Trägården. Stockholm Noir. Men det var bra faktiskt. Fick ett nytt tips om hur jag ska använda min favorit produkt Exotic Erotic med annan produkt i lockigt hår. Testade det igår och dte blev grymt.
Iaf så när det äntligen var slut DÅ fick jag åka hem. Synd bara att min vagn hlt plötsligt fick fnatt och bara gick till Bellevue. Det om en ersättningsbuss och jag tappade bort mig totalt men det gick bra ändå.

Riktigt skönt var det att lägga sig i sängen inför en dags jobb igen.
Jobbat idag md och det gick fort. Kom hem trött som fan och är det fortfarande. Jag ska slockna i soffan ikväll.
Jag har ett sår i näsan IGEN.

Lyssnar på lite hardcore nu för o få ur mig lite dålig energi.

Sjukgymnask hej.

synd om mig idag igen.

Dag 2 som jag är sjuk. Idag har feberna gått ner men den där jäkla halsen vägrar ge sig. Det gör så sjult ont. Även fast jag inte pratar hostar sväljer eller gäspar! Jag sitter helt still och bara tittar, och ändå gör det jävligt ont.
Och så mkt som jag har sovit den här sjukomgången.. Hlt sjukt. Och ändå är jag fortfarande trött. Sov minst halva dan igår. Sen gick jag o la mig vid 23.00. Vakna först 7 sen somnade jag om, vaknade halv 9 o ringde till jobbet o sa att jag inte kunde komma. Somnade om och vaknade vid 10 igen. Då gick jag upp o slängde i mig 2 alvedon och gurglade i den gröna vätskan Sen satte jag mig i soffan bredvid lisa o väntade på att alvedonen skulle verka. Det tog ett jävla tag och det bleb heller inte som jag trodde. Så efter en liten stund gick jag och hämtade min kudde och somnade i soffan. Vaknade 1 timme senare och gick in till sängen och la mig och somnade. Och nu sitter jag här och skulle mer än gärna gå in och lägga mig igen. När jag sover gör det inte ont iaf. Jag är hungrig men jag vill ändå inte äta för jag kan må illa och det kan göra riktigt ont. Jag känner hur mkt jag gnäller idag mn ibland får man göra det.
Särskilt när mamma o pappa är i underbara karibien.....!
Ne kanske att jag skulle värma lite lasagne ändå.. Jag vill ju ändå ha... Ja så får det bli!

Puss på er.

Föresten så bestämde jag i förrgår att jag inte skulle vara ledsen sen var jag inte det. Dt känns skönt.

fritt jävla fall.

Det känns som att jag har fallit ner från en skyskrapa och landat på asfalten. Så ont gör det just nu.Åh jag vill bara explodera.... Men nu är det kväll och alla har gått och lagt sig så det går inte. Får göra det inombords istället.

Det är just det här jag hatar med mig själv. fan fan fan fan fan....

halleluja, jag är en människa igen.

Men det tog nån timme.

Sitter här i min baota säng nu och bara är hungrig. Jag har sagt till mig själv 1 miljon miljard gånger nu att jag ska gå ner till affärn. en gör jag det? Nej.
Men jag ska snart. Ska bara slänga på lite underlag så folk inte blir rädda. Fast iof. Om dom blir det kanske dom flyttar sig och då blir dte inte så lång kö till kassan.

usch ne jag får uppdatera sen. Jag orkar int skriva ett ord till.

Då var det fredag igen, ja då var det fredag igen.

Ja då var det fredag igen. Imorgon.
Igår färgade jag utväxten på 1 meter typ. Det var ju faktiskt 1 månad sen sist...

Ja idag iaf. Var ju på Truccos visning på bergakungen Det var väldigt bra faktiskt. Självklart köpte jag en mascara direkt fter vi plockat fram vårkollektionen på salongen. Fina grejjer. Jag vill ha babydoll pennan med, fast den är ju från höstkollektionen. Men det gör ju inget för rosa ska det ju tydligen vara i vår hörni!

Nog om mode. Fan vad tråkigt.
Idag var det skitfint väder. Och jag blev på jättebra humör tills jag kom till pendeltåget för det var inställt. Smart som jag var gick o tog bussen istället som tar 41 minuter till korsvägen. Sen 6an därifrån. ISTÄLLET för att vänta 10 minuter på nästa tåg. Men jag är ju Ior så.

Jaha jag försöker ringa men ach nej. Förgäves.

Aja, det är ju frdag imorn ja som jag skrev från början. Najs. Vi gillar fredag speciellt den här fredagen för jag är ledig resten av helgen!


men guuuuuuuuuuuuuuuud.

Nu kära vänner ska ni få höra vad som hänt i mitt liv den senaste veckan.
Vi var ju och tittade på lägenhete. Så nu ska vi flytta dit dn 1 maj. Najsbajs och måla ska vi också göra IGEN. Jaja... det blir väl.. kul.

Sen är det en grej jag vill ta upp här. Jag VET att jag saltar min mat mycket och jag VET att det inte är bra att äta för mycket salt. Men nu är det så att jag är en vuxen männinska, tro det eller ej, och jag väljer ju faktiskt själv hur mycket eller lite jag vill salta min mat. Jag tycker inte att maten smakar någontin om man inte saltar och smakar inte maten något så känns det onödigt att äta den. Så låt mig äta mitt salt så låter jag er äta utan salt om ni nu vill det! Tack för det :)

Nu över till helgen som var. Fredagen hoppar jag över för den var inte så speciell. Men lördagen. Jobbade sen ner till stan och mötte upp Lisa. Nästan raka vägen mot systemet med några småstopp före.
Sen var det några timmar där det inte hände så mycket men vid 5 bestämde vi att nu korkar vi upp! Så det gjorde vi. Och gud vad gott det var. Sen kom jossa hem och lagade mat åt oss. Riktigt gott var det. Godare än vinet till och med.
Aja vi skulle inte gå ut iaf så vi satt och pratade och hade kul som bara vi kan ha. Jossas David kom och då väl jag o lisa kanske tagit nåt glas mer än vad som var tänkt. Mn det var lika kul ändå. När klockan blev 12 så bstämde vi att vi går ut ändå. Trägården har fan öppet till 5! Så vi liftade med jossa o david in till stan och gick in! Och fy fan vad roligt vi hade!
Jag orkar inte skriva om det vi gjorde där inne för batteriet på datorn tar snart slut. Men kul var det och 6 var vi hemma. Dan efter har försvunnit från mitt minne. Ingen rolig dag att komma ihåg.

Ha det gött. Imorn ska jag på Trucco visning. Hoppas man finner lite ny inspiration iaf.
Gnatt.