Mina hjärtan.

På lördag sprider jag ut mina vingar och flyger hem till mina hjärtan. Mina fina hjärtan.

Jag har blivit lite fast i paradise hotel också. Idag har jag glott på skiten i 3 timmar och tycker faktiskt att det är ganska underhållande. Det är ganska farcinerande att se hur dumma människor faktiskt är.

Sen har jag bestämt att jag nån dag nu i veckan ska hälsa på bror o liz, evigheter sen ju!
Och just ja! Skype date med Angi ikväll!

Nej nu ska jag skifta sängkläder och glo på hollywood fruarna från svedala.


Holabandola!

Jag sitter påklädd på min sjukt härliga säng och ska snart rulla till jobbet, som vanligt. Känns som ett återkommande tema här i bloggen att jag ska till jobbet varje gång jag bloggar. Kanske jag gör det för att inte behöva skriva så mycket.

I alla fall, pratade med flyktingen i australien igår. Avundsjuk? Njääää, vem fan vill ha +33 med sol, blå himmel och hav? Låter förjävligt rent ut sagt... Jag trivs bättre här, där snön faller in på golvet när man öppnar fönstret och fryser ihjäl om man råkar stänga av elementet på rummet innan man går och lägger sig.

Men vi håller värmen här i Oslo faktiskt. Vi har aktiviteter. Idag ska jag till exempel träna och ikväll ska vi ta kort på läggan, nån som vill flytta in med 2 söta, snälla, underbara, fantastiskt roliga och sköna svenskar? För att inte tala om snygga också!

Okej, see you!


Long time no seen.

Ja men nu var det ju ett bra tag sen igen. Det är nytt år, till och med nytt årtionde!
Året har ju faktiskt hittills börjat bra så jag håller tummarna på att det fortsätter så också.

Jag var hemma över julen och det var helt fantastiskt. Hela kroppen stretade emot när jag skulle åka tillbaks till Oslo igen, även om det var skönt när jag väl var hemma i lägenheten igen. Jag har ju faktiskt fått värme på rummet!

Jag ska hålla mig kortfattad för jag ska rulla mot jobbet snart. Träningen sätter igång IDAG, uppskjutet en vecka nu. Jag ska inte sätta upp några krav men dte hade ju vart skoj och se lite förändring i år i alla fall.

Så nu ska jag packa träningsväska och dra mig. Ha en fin dag folkens!