Resfeber?

Nej det kan man väl inte påstå direkt. Jag blir bara så irriterad över att det alltid ska vara nåt när jag åka iväg. Nu ska det ju bli storm, igen. Så jag kanske lär åka ner till Liljan och Lasse imorgon och sen åka därifrån till kastrup. Varför kan det bara inte gå som det ska...
Det ska bli så skönt att komma iväg. Jag blir så trött och deppig av det här vädret. Tänk om det blir såhär varje vinter? Jag förstår bara inte vart allt regn kommer ifrån? Hur mkt finns det egentligen?
Man får tänka att det inte bara är regn utan att det är änglarna som gråter.
Varför kan man ju undra. Men det kanske inte är så konstigt när man väl tänker efter. Så överdrivet mkt lycka finns det ju inte överallt!

Bio.

Var på bio idag med Helene. Underbara älskade. Den var faktiskt bra men en väldigt tung film. Den var jobbig att se. Att se halva sin familj dö i en bilolycka. Hur går man vidare efter det?
Hur klarar man av dagarna?
Man tror att det aldrig händer en själv. Man tar inte vara på varandra på sättet man egentligen borde.

Men apropå köttfärs. David Bowie är grym!
Jag har aldrig lyssna på han innan men jag laddade ner ett av hans album för dte var en låt jag ville ha. Grym skiva. Inte massa kärlekslåtar o sånt dravel. Vardagliga saker och fantasi.. Det är så musik ska vara.
Man ska inte tänka så mkt. Bara sjunga om det som finns i huvudet för tillfället.. Nu vet ju inte jag hur han gjorde när han skrev musik. Han kanske tänkte jättemkt över det men det låter inte som det iaf.
Jaja bra är det iaf.
David Bowie


Vi hörs!

Galet. Grymt. Skitkul.

Ja nu nu är jag registrerad i boplatsgbg. Tänk att det kanske ska bli en göteborgare av mig!
Det kunde man inte tro va... Det ska bli sjukt kul (om det blir av, vilket jag tror).
3 tjejer som inte vet nåt om gbg. Galet. Grymt. Skitkul.
Jag längtar som en galning till studenten.
Det kommer bli goa gubbar!

Tråkigt och roligt.

Idag fick vi papper från ursula om att det var en salong i kalmar som letade efter en tredjeårs elr en fjärdeårs elev. Jag ska skicka en ansökan ia alla fall.
Men sen har det ju dykt upp ett nytt alternativ. Lisa o Jossa ska ju dra till Gbg efter studenten. Jossa för o göra sitt fjärde år och Lisa ska söka jobb. Jag kanske hänger med dom. Hittar vi en 4 vore ju det jättebra. Vi är ju ändå 3 som delar isf. SKa nog åka dit o kika lite den här terminen! Men för dte är ju inte Kalmar helt ur världen.
Var på hudvårdklass igår. Det var från märket Mary Kay. Det var väldigt intressant. Men jag tycker ju allt som har med hudvård att göra är intressant. Det var lite för dyrt för mig för tillfället bara. Men sen ska jag nog testa på produkterna!
Ja idag ska jag klippa mormor. Tröööööök... Men man kanske får en våffla iaf!

Vi hade läggningsprov idag. Jag förstår inte varför jag tycker dte är så tråkigt. Jag borde ju tycka det är jätteroligt. Men det kanske kommer tillbaks. Det gick bra iaf, tydligen. Jag är inte riktigt nöjd mee frisyren men ursula var visst det så..

Det är nåt sjukt vad jag längtar till studenten. Bli helt fri från skolan. Det kommer kännas så skönt. Just nu har man bara nåt tungt hängande över sig. Då ska jag sticka till Oslo o jobba lite grann. Sen är det ju dags att flytta nåstans. Då blir det äntligen steget ut o flytta själv. Nu under dom här åren har jag ändå bott med helene.
Det bara kryper i mig tills jag får inreda o bestämma i min egna lägenhet.. Det blir bara ett lite dilemma. Vilken säng ska jag ta? Elr i början är det ganska enkelt. Då blir det sängen jag har här för jag måste ju sova i nåt när jag kommer hem. Men sen när mamma o pappa flyttar också måste jag ju välja. Den skönaste elr den största.. det är frågan..

Tillbaka till vardagen.

Nu har skolan satt igång igen efter ett ganska kort lov. Är inte redo för en ny termin. Men eftersom det är sista nu så är det bara att bita ihop.
Var i Oslo de sista dagarna på lovet och hälsade på min käre bror och hans flickvän. Det var kul o komma dfit men med min tur så blev jag ju sjuk första natten och är det fortfarande. Kaosdag när jag skulle åka hem igen. När jag stod där på Oslos flygplats och letade efter mitt lfyg så fanns det inte. Inte den tiden som jag hade skrivit upp iaf. Det gick en timme tidigare!
Ja där fick man ju lite panik och fick springa till säkerhetskontrollen. Och jag har väl aldrig varit med om en segare säkerhetskontroll i hela mitt liv. Det pep inte ens när jag gick igenom den där grejjer men endå skulle dom kolla med den där detektorn elr vad det är för nåt. Det gick i ultrarapid. Så där stod jag och blev genomkollad och klockan var 15.25. 15.30 gick mitt flyg. När jag äntligen var klar, trodde jag iaf, då var jag tvungen att ta av mig skorna också. Meningslöst. Så gjorde dom inte på någon annan men jag som hade skitbråttom fick stå där. När jag kom därifrån fick jag springa som en galning o leta reda på gaten. Jag kom fram till slut och då hade gaten precis stängt. Jippi.. Ja det var ju bara att sätta sig ner och svära över den där jävla säkerhetskontroll killen. Det är nog en av dom värre dagarna i mitt liv. Hur förkyld som helst och springa omkring som en yr höna på en flygplats är väl inte den bästa kombinationen. Dessutom var oslos flygplats den mest röriga flygplatsen jag varit på. konstigt system.
Jaja jag fick köpa en ny biljett vilket inte kändes allt för roligt eftersom jag måste spara mina pengar til Thailand.

Kom hem helt slut och sov bort halva dagen igår. Tack vare att jag sov så länge kunde jag såklart inte somna på kvällen. Jag har nog legat o vridit o vänt på mig halva natten så jag var inte allt för pigg när klockan ringde imorse. Jag hoppade över svenska lektionen, den kändes rätt onödig men jag skulle vara duktig och gå till samhällen men när jag kommer till skolan så säger dom att den tydligen är inställd. Stor mening att  gå till skolan över huvudtaget då. Vi stack till bröderna bloms o käkade bakad potatis.
Äta bör man annars dör man.
Äta gör man ändå dör man.