Superfriday!

Hey bloggish, och ni som läser den fantastiska blogg!

Igår var jag på Shu Uemura uppfriskningskurs. Och samma som alltid blir jag så jäkla taggad av att börja jobba mer med det märket men så fort man får nån negativ respons faller entusiasmen sakta av. Men jag ger inte upp. Jag ska försöka igen!

I tisdags var jag hemma hos min käre bror och Liz och vi åt hemmagjorda hamburgare. Var det gott eller? Ja det kan jag nog konstatera.
Jag åt som vanligt för mycket och somnade gaska snabbt in till filmen Moon. Som tur var blev det bara en powernap för sen va jag On the go igen så att säga.

Idag är det fredag och det innebär inte att det är helg. Imorgon ska jag jobba och SEN är det helg. Fantastiskt.
Till nästa vecka ska min energi vara på topp igen. Träningen ska bli nummer 1! Jag har kommit in i en farlig cirkel där jag har vart skitduktig med kost och träning, varannan vecka. Det leder ingenstans om jag ska ha beachbody 2012.
Det gäller att sätta upp en flerårig plan, fungerar inte att stressa heller!

Jag har föresten gjort en liten ändring i frsören, eller själva verket färgen. Kommer säkert bidler på söndag efter morgondagens bravader.

Ses! ♥

Bio <3

Sen jag flyttade till Oslo har jag vart på bio så mycket som aldrig förr. Jag har sett:

Ice Age 3
En skräckfilm (kommer inte ihåg vad den hette)
Anti christ
Hangover
Män som hatar kvinnor
Flickan som lekte med elden
2012
New Moon

Tror det var allt hittills. På söndag blir det nog Saw 6! Yeeeeeeeeeeeeeey!
Jag älskar Saw filmerna. Äckligt, underbara.

I söndags så var ju jag och Kaya på New Moon. Fantastisk film! Jag har ju ännu inte sett Twilight men jag hinner nog, Nu förstår jag äntligen hysterin kring dessa filer. Edward, åååååh. Jacob, åååååååååh!

Jag blir så meddragen i såna där filmer. Jag får sån inlevelse så det är lite jobbigt ibland.

Annars är jag bara så trött. Den här veckan har träningen gått åt helvete och jag har ätit massa onödiga kolhydrater. Jag har noll motivation till allt just nu. Till jobbet, till, livet, till träning, till mat, till hår, till allt!

Men nu är det inte ens en månad kvar tills jag sätter mig på bussen mot svedala. NAJS!

Sängen kallar vilken sekund som helst!


En dag i jobbets tecken.

Jag är trött som få tack vare all aktivitet här inatt. Jag vill bara lägga mig ner och döööööö. Nej det vill jag absolut inte.

Igår hade vi myskväll med nachos hemma hos Kaya. Blev lite prat, blev lite sköldpadda, blev lite X-factor. Sånt tycker vi om!

Idag är det däremot lördag. Det betyder att Richard fick lön igår och det i sig är ju självklart nåt att fira!
Jag har en helvetes dag idag på jobbet, får se om jag kommer överlevande härifrån.

Och angi: Jag kom inte hem fröä vid 22.30 i torsdags, blev längre än jag trodde och ditt nummer finns inte på mobilen eftersom jag har nytt simkort! Jag har helt enkelt glömt bort att söka upp det på gula sidorna. Förlåt, jag är en dålig vän men kanske du har tid på söndag? =)

Nu ska jag rulla!♥




Jag är alltid en nör när jag går till jobbet. Jag vägrar frysa så vinterjackan och mössa är ett måste. Jag vägrar även att bli blöt om fossingarna så stövlarna är ALLTID på!
Tack för mig.


En hyllning!

Denna hyllning går till alla frisörer här i världen.

Jag vet att det är många som ser frisöryrket som ganska fancy och fint men det är egentligen heeeelt fel. Visst, vi jobbar med skönhet och vill alltid få kunden att se bättre ut när han/hon går från oss än när den kom. Alla vill väl se bra ut?

Men det finns ju alltd en baksida med allt. Det är inte dom roligaste tiderna, man får ta mycket skit, man får jobba hårt för att överbevisa kunden om att det är faktiskt jag som kan mest om hår, inte du. Det är jag som är expert. Det är många klädesplagg som blir förstörda så man vill ju helst inte använda sin nyaste, finaste tunika men samtidigt vill man ju se fin ut eftersom vi jobbar ju faktiskt med människor. Vi kan inte komma utan smink i joggingbyxor och tro att kunderna känner sig trygga när dom sätter sig i stolen. Tyvär är det ju faktiskt så.

Men enligt undersökningar om vilka som är lyckligast på jobbet så är vinner frisörer. Just för att man oftast får så mycket feedback med en gång. "Åh, det var precis såhär jag ville ha", "Du är så himla duktig", "Till dig kommer jag definitivt komma tillbaks", m.m.

Enligt mig är frisöryrket det bästa yrket som finns för som sagt, alla vill ju vara fina och håret är ju ändå det viktigaste?!

Nu ska jag bege mig mot salongen och göra folk vackra hela dagen! ♥


Jobbdjungeln.

Ja, vi normala människor måste ju tyvär jobba och slita för att överleva. Och det är precis det jag gör.
Jag är helt slut efter den här dagen. Haft 3 stora färgjobb varav 2 ville ha klipp och kur med massage i tillägg. Det tar tid med dom där jävla folierna över hela huvudet. Särskilt när man är som mig och kan stå och väva ut från samma passé i 1 år bara för den ska bli perfekt.

Jag längtar som en tok till lördag. Veta att jag faktiskt är ledig denna söndagen och bara kan ligga och slappa. Jag tror faktiskt inte jag ska göra ett jävla skit på söndag. Eller KANSKE träna beroende på hur bra jag mår efter lördagen.

Jag har i alla fall precis beställt hem ett par skor eller boots rättare sagt. Jag ska beställa några från Nelly med så det blir verkligen julafton när jag kommer hem på julafton!

Nu ska jag nog tvätta bort spacklet och lägga mig under filten och täcket och sova som törnrosa. Underbart härligt.

Godnatt!♥

Skor!

Tänkte lägga bilder på mina senaste kärleksförklaringar! Titta och njut!








Dom 2 översta köpte jag i london, TopShop och 4Feet. Dom andra 2 är från Nelly! Klacken är mellan 13 och 15 cm.


Tiden rinner.

Jag sitter här i soffan nu. Fastfrusen och orörlig. Jag har kommit fram till att jag förmodligen kommer frysa ihjäl innan jag kommit fram till den varma duschen. Men ibland är ju det smällar man får ta. Och just den här smällen  måste jag verkligen ta. Fan med...

Ibland önskar jag att jag hade folk som gjorde saker åt mig. Gick och duschade för mig, bytta kläder åt mig, kissade åt mig, hängde tvätt åt mig, gjorde allt för mig helt enkelt. När ska världen komma på en sån grej?
Särskilt det där med kissnödighet. I alla fall i en kall lägenhet som denna. Ska man duscha vet man i alla fall att en varm dusch väntar.
Men ska man på toa, då är det för det första kallt att ta av sig filten och gå till toaletten, för det andra är toasitsen nedfrusen så skinkorna blir blå och för det tredje ska man ta sig tillabaka till sin trygga lilla varma håla också.

Jag tror jag ska köpa en sån där filt med ställbar temperatur.

Godnatt igen!♥

Duktig flicka!

Hemkommen för en stund sen från jobb och träning. Och vet ni vad? Idag har jag Zumbat!
Alla som inte har vart en Zumba timme, gå nu! Hur kul som helst och jag var heeelt slut och svettet rann i floder. Underbart. Jag värmde upp innan med 20 min cross trainer.

Jag är helt slut i hela kroppen så min middag blev en smoothie, en banan och nötter. Hade suttit fint med en stor, kladdig Peppes pizza just nu kan jag säga. Men det går ju inte för det är ju vardag!

Den här jobbdagen har gått fint. Jag längtar så till jul!

Jag har föresten bestämt mig för att inte resa utomlands i februari. Jag måste spara dom pengarna men semester måste jag ha. Så den 28 januari säger jag sayonara till oslo och hello sweden!
Det blir först en långweekend i Gefle och sedan styr jag neråt. Kanske vi hinner med en liten tripp till spanien med. Men i alla fall, 2 ½ vecka ska jag bara njuta av ledigheten. Ska bli helt underbart skönt.

Nu är det dags för en helduch och sen ska jag slänga mig ner i sängen. Underbara säng...


Godmorgoninlägg!

Jag lovade ju er sån där Facelook idag. Så titta och njut!


godnattinlägg!

Här kommer en Nattens outfit. Bara för er läsare. Kärlek till er! ♥



Tröja: Gina
Byxor: Cubus
Sockar: Morfars gamla

Jag hoppas att ni inte tar mig seriöst nu haha, för imorgon kommer en sån där Facelook!



Med alla dessa kläder + ett täcke och en tjock filt. Ändå fryser jag på morgonen. Kan ni nu förstå hur jävla kallt det är i den här lägenheten?!


17 november, 2009.

Angi: Ja jag veeeeet. Men jag kan inte hjälpa det! Men nu är jag en fri själv ju! ;) Ja kanske vi kan ta det på torsdag? Fast jag jobbar till 20 och är hemma runt 20.30 lite drygt. Men fredag funkar ju också fint, är inte hemma lika sent då =)

Idag har jobbet flytit på bra. Det var riktigt skönt. Var lite orolig för min färgdesign idag tack vare det som hände förra veckan men det gick ju som en dans så nu är det bara att köra igen!
Har jag sagt att jag är Hårolog nu? Hårologi betyder ju Läran om håret. Så himla intressant. Visste ni föresten att vi kan bara påvera håret till det bättre 20% medan resten kommer innifrån. Det är ju då håret som växer ut såklart.

Annars har jag faktiskt vart o tränat idag! Powerwalk på bandet 30 min och intervaller på crosstrainern 25. Sen lite extra träning på insida lår och stretching. Katching vad tiden gick fort!
Blir nog en sån imorgon med.

Jag vill passa på att hylla Maria Montazino från svenska hollywoodfruar. Vilken stjärna! Hennes citat asså.
"Nu ska jag göra kaffe. Det gör jag varje morgon. Jag lärde mig att göra kaffe för kanske... 1 år sen!"

Nu sitter jag här nydushad, nykurad i håret, nyhängt tvätt, nysatt på tvättmaskin och nyborstad på tänderna. Nu väntar snart sängen efter NCIS! ♥

En halvnaken sanning.

Täntke skriva av mig lite sanning om varför jag är så anti förhållanden och kärlek (utom kärlek till vänner och familj och sånt såklart).

Jag märker ju att mina vänner redan nu börjar "stadga" sig. Flyttar ihop med killen/tjejen, köper lägenhet, har husdjur och faktiskt skaffar barn. Jag känner mig väldigt olik mina vänner eftersom jag inte gör nåt av det där. Jag har aldrig ens haft ett seriöst förhållande.

Alltid när jag pratar om förhållanden så är jag alltid negativ. Jag tycker att det är slöseri med tid och känslor för en vacker dag tar det slut och då står man där som ett fån. Men det är liksom inte därför jag inte vill in i ett förhållande. För visst hade det väl vart mysigt att prova. Men jag känner mig själv. Det är inte det att jag är "rädd för att bli sårad igen" eller att jag har "hemska ärr från kärlek som inte kan läkas",
Det är klart att erfarenheter har gjort mig extra uppmärksam och fått mig att verkligen välja dom jag litar på och inte litar på.
Därför vet jag också att går jag in i ett förhållande blir jag nästa paranoid. Svarar inte min kille när jag ringer så ringer jag igen, och igen, och igen. Och svarar han fortfarande inte väntar jag 5 min och så ringer jag igen. Jag får ju såklart inget svar då heller och då tänker jag att han kanske inte vill svara för när jag har ringt 20ggr så måste han ha hört det.

Det är där min hjärna sätts igång på högvarv. Träffar han nån annan, vågar han inte ta det för han skäms blablablabla. Skickar jag sms förväntar jag mig faktiskt ett svar. Får jag inte det tänker jag att jaha, bryr han sig inte nu eller? Har jag skrivit nåt om känslor eller saknad tänker jag att han inte känner samma sak.

Men värst av allt är hans telefon. När den ringer och han svarar och jag hör att det är en tjej sitter jag och verkligen lyssnar. När han går på toa kollar jag vem det var som ringde och faktist går jag igenom hela telefonen. Samtalslistor, telefonbok, bilder, sms. Och tro mig, jag har ALLTID hittat nåt som har bekräftat min otillit.

Men sånt där är i alla fall jävligt jobbigt och jag vill inte vara sån för man måste få ha ett eget liv även om man är tillsammans med någon. Men jag skulle aldrig klara att lita på min kille. Det är en av anledningarna till varför jag kanske inte vill ha barn heller. Jag tror inte att jag skulle hitta någon jag kan lita på så mycket att jag är villig att skaffa barn med den. Jag tror att alla är otrogna punkt slut.

Jag går alltså och mår dåligt när jag träffar nån jag börjar tycka om och det är inte kul. Så vill jag inte ha det och därför är jag hellre utan.

Så det var nog allt för ikväll! ♥


Money makes the world go around.

Pengar, pengar, pengar... Allt livet handlar om är pengar känns det som.

Jag håller i alla fall på att spara till min nästa resa och det går bra. Jag har sparat 8000 sen augusti och nästa lön är det ju som sagt halvskatt så jag ska lägga undan så mycket jag bara kan. Alla semesterpengar nästa år kommer också åka rätt in på sparkontot och lika med skattepengarna.

Men nu sitter jag här hemma på min lediga måndag och funderar på om jag sa dra ner på stan eller inte. Jag vet ju vad stan innebär. Det innebär påsar för dom som inte visste det. Frivilliga eller ofrivilliga. Men det finns ett par skor som jag gärna vill ha från Din Sko. Jag vet att alla redan har dom men jag tycker dom är sjukt snygga och jag vill ha dom till min "lilla" sko samling.

Det var så skönt att vakna när alarmet ringde kl 0.30 när jag visste att jag bara kunde vända mig och somna om igen. Underbar känsla. Nästa gång den känslan kommer igen är på söndag.

Föresten: Pesto är sjukt jävla gott ♥


Mätt som en plätt.

Varför äter man alltid så att magen står åt alla möjliga håll?
Nu har jag ätit upp det sista av fläskfilén med pesto och kan kan liksom inte slänga kött så jag tröck ner bit för bit. Jag skulle kunna spy vilken sekund som helst för jag är så sjukt mätt.

Idag var det alltså kurs. Ett steg närmre till att jag blir en aktiv hårolog. Imorgon kvar sen så får jag mitt diplom!

Som sagt har jag nyss käkat och sitter i soffan. Och nu när jag äntligen lugnat angående 2012, ja vad får jag reda på då? Att 2029 kommer en komet krossa oss alla!!!!!!!!!!! ;)
Men hellre att det är om 20 år än om 3. Då känns det ändå som att jag kommer hinna med en del.

Åh jag har en sån jävla mensvärk. "Jag har mensvärk!"

Hittade en sjuk rolig reklamfilmhos min kära vän med stort V Lisa! Haha jag dör...


Tur i outer eller otur i turen.

Idag är det i alla fall fredagn den 13 november. Så som min vecka har varit kan jag bara förvänta det värsta.

Man får föresten ha dåliga dagar när man bara kommer hem o grinar i en timme. Det är tillåtet för vi är faktiskt människor med känslor som kan bli sårade. Det brukar oftast kännas lite bättre när man har grinat lite.

Fredag som sagt. Detta innebär ju helg. Min helg kommer på måndag. Det ska bli sååå sköööönt.

Den här veckan har jag lagat at 3 gånger. Inte illa. Korvgryta, köttfärssås och spagetti och fläskfile med pestosås. Det sistnämnda ska jag ha till lunch idag.

Nehe nu ska jag sminka klart mig och klä på mig och sedan bege mig. Igpr skrev jag et ganska långt inlägg med bilder och allt men allt försvann. Det gjrode mig jävligt glad.

Hej hej!♥



Jag och Marinnae på halloween


Hem ljuva hem.

Jag är hemma sen i söndagskväll. Fy fan vad jag inte ska sitta 8 timmar på buss igen. Ska jag långt nån mer gång blir det nåt annat fördmedel. Trångt och jävligt.

Jag har ändrat mina arbetstider litegrann. Nu jobar jag sent på onsdagar och torsdagar och dte är ju bra för hur skönt är det inte att börja 12 ?
Man hinner tvätta håret, städa, stryka, laga mat, sminka sig i lugn och ro och titta lite på teve (som det för övrigt bara är skit på!).

Igår innan jag gick och la mig satt jag och googlade lite på 2012. Jag vet inte hur jag kom in på det men jag har ju hört att det är då Mayaindianernas kalender tar slut för dom har för flera flera tusen år sen räknat ut att 21 dec 2012 kommer jorden "gå under". Då kommer jorden tydligen stå i nån linje med solen och en annan planet som tydligen kommer rubba allt.
Men jag har också läst att bara är början på ett nytt galaxår. Att Mayaindianern hade lite större perspektiv än vi har. Vi räkna ju bara några tusen år bakåt och vise versa. Dom räknade med många miljoner år. Och 2012 har det gått ett galaxår, det vill säga 64 miljoner år.

Jag vet inte vad som stämmer eller om ens något av detta stämmer. Finns det några bevis på detta? Det sägs ju att i flera religioner har man funnit samma årtal, alltså 2012, där det kommer ske något med jorden.

Jag ve som sagt inte vad jag ska tro. Men jag hoppas väl lite att den där teorin med galxår stämmer för vafan. Jag har inte lust att gå under om 3 år?!
Hur ska jag hinna med allt jag vill göra på 3 ynka år??
Nejdu, dt där får jag nog ta en djupare undersökning på.

Nu ska jag snart bege mig till jobbet och jag hoppas att jag har samma energi ikväll efter jobbet så jag kan gå o träna. Men jag vet ju redan nu vilka ursäkter som kommer dyka upp. Jag får bara stålsätta mig helt enkelt!

Ha en fin dag då!


Kära Swebus...

Varför ska jag hamna bakom ett äckligt nyförälskat par som sitter och "gosar" och "pussar" på varandra varannan minut i 8 timmar?

Nej men jag är nog världens sämsta bloggerska. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag ska försöka skärpa mig. Jag tycker ju det är ganska kul egentligen. Det är bara det att jag är så jäkla lat.

Vad har hänt i mitt liv då... Jag har fått lön idag det är väl det som har hänt egentligen.
Alex har blivit mamma! Fast det är ju inte mitt liv utan hennes då. En sockersöt liten babyVanessa. Jag ser fram emot att träffa den söta lilla familjen!

Annars sitter jag som sagt på swebus nu och hungrar ihjäl mig.

Jo Redken har tydligen bestämt sig för att ta bort scalp relief coditioner. Jävligt mycket tack ska ni ha. Där rök halva min försäljing. Nej men skämtosido. Varför? Dom går som smör i solsken i norge och kan tänka mig att det gör det i sverige med. Alla här har torr huvuden och behöver nåt som lugnar ner vår vita hy!
Är det bort med extreme nästa nu eller?

Jag är i Malmö i helgen och jag har med mig kameran. Kan bli korttagning men kan även inte bli.

Hörs!