Nu är verkligen den GLADA julen slut slut slut...

Jag har lekt rik i några dagar och bara shoppat. Med hopp om åtminstone 1000kr kvar på kontot en vecka före lön sjönk min besvikelse djupt ner till närmare bestämt -765kr. Jag har aldrig nånsin haft minus på konto?!!
Detta innebar att jag var tvungen att ta av min älskade spar/respengar för att jämna ut det hela.

Jag får bokstavligen talat leva på vatten i en veckas tid efter nyårsafton. Shopping blir det väl inte förrän om ett år igen.

Jag har i alla fall packat ihop det mesta så jag är redo för avfärd mot grannlandet imorgon. Jag ska be till Gud hela morgondagen att min kunder ger mig dricks på nyårsafton så jag har lite att röra mig med. Ingen som behöver klippa sig annars???????????????????????????????????????

Nästa år kommer bli ett fattigt och tungt år.
Hej så länge!

Vad gör vi nu?

Ja, vad i helvete gör vi nu?

Här sitter jag i Fågelsudd med min minidator i knät och en annan dator på bordet med en film rullandes. Rika vänner heter den. Ka-tjing!
Jag är aningen irriterad just nu. Jag tycker inte om att ge när jag inte får något tillbaks. Är man vänner så är man det på riktigt, jag vill inte ha låtsasvänner.

I alla fall så har julen vart helt perfekt. Jag vill verkligen inte åka tillbaks till oslo igen men jag vill inte vara kvar här mycket längre heller. Jag behöver lite stimulans och träffa andra människor än expiditerna på alla affärer. Jag har shoppat alldeles för mycket men än är jag inte klar.

Jaja nu ska jag väl ägna mig åt filmen och viss person som har fastnat i mina tankar dom senaste dagarna. Märligt det där med vissa människor, bara fastnar.

Heej!


Adjö.

Det här är nog mitt avskedsbrev. J

ag sitter i soffan och överlever jag denna natten är det ett mirakel.
Jag orkade inte åka till classe ohlson för att köpa ett element och bara för det kommer jag frysa ihjäl inatt. Jag känner det. Jag är halvt ihjälfrusen redan och det lär ju inte bli varmare när jag lämnar över mig själv till mitt rum.
-50 grader typ.

Så adjö alla mina trogna läsare. Men förlora inte hoppet, jag ska kämpa till den sista stunden är kommen.
Amen.

Dan före dan före dan före dopparedan!

Åh jag har aldrig längtat så mycket till julafton som jag gör just nu. Varenda liten cell i min kropp vill bara hem till min älskade familj och mysa.

Imorgon ska jag göra allt på min sparenergi och tisdag och onsdag hoppas jag bara glider förbi utan att jag märker det.

Jag har märkt att många inte ser fram emot jul lika mycket som jag. Alla har ju självklart rätt att ha sin åsikt om saker och ting och har man tråkiga erfarenheter av jul så förstår jag att det kanske inte är det man glädjer sig mest åt på året.
Men ändå tycker jag att det är en fantastisk tid. Folk är så kärleksfulla och glada. Vid jul ska man mysa med dom man tycker om, familj, vänner, pojkvän/flickvän. Jag älskar julen för det är då vi träffas allihopa i familjen. Ja, nu har jag ju 2 bröder som jag inte firar jul med men dom har sina egna familjer och traditioner. Det är ju ändå ganska stor åldersskillnad mellan oss.
Jag älskar min familj mer än allt annat på jorden och det hade vart fantastiskt om vi nån gång kunde fira allihop. Med allihop menar jag vi i kalmar, Peter med familj, Tord med familj, Duvdalarna och Liz familj. Vilken jul det hade vart. Kanske nån gång =).

Nu har jag några få julklappar kvar som fixas imorn eller på tisdag.

Jag drömde föresten häromnatten att jag tappade min tänder. Enligt vad jag har läst så står man framför en stor förändring i livet. Man lämnar ett kapitel och börjar på ett nytt.
Men då undrar jag vad det kan vara? Jag har aldrig drömt detta varje gång jag ska flytta eller när jag får jobb? Hmm, detta tål att tänkas på.

Godnatt mina vänner!



Min bästa Mamma! (hade inga bilder på resten av familjen, allt är på den stora datan)

Den stora frågan, är detta en god morgon?

Mitt svar är: Nej.

Jag har sovit pissdåligt inatt och jag vet varför. Utanför är det -10 och i mitt rum -5, nästa i alla fall.
Nej men det drar från fönstret och jämte mig i sängen ligger en kall jävla murvägg. Den här natten har vart den kallaste i mitt rum hittills och det här går inte.
Jag är ju helt tät i halsen och näsan när jag vaknar för 10onde gången och faktiskt måste gå upp.

Idag ska jag försöka få tag på ett sånt där litet värme element som kan flyttas runt. Men så jobbar jag ju till 18 om inte längre så vi får väl se vilka clas ohlsson som har öppet då. Eller Elkjöp kanske...

Nu är motvillig rullning mot jobbet. Jag kan ju erkänna att jag hellre vill ligga i soffan där det i alla fall är hyffsat varmt med täcke och filt och sova  kolla på teve hela dan. Men det går ju såklart inte för jag måste ju tjäna pengar så jag kan leva i detta dyra land!

Ha en fin dag!


Don't let your emotions show.

Ja det är ju det man gör oftast. Men faktiskt har jag lärt mig att det är inte så jäkla farligt. Man kan grina inför folk även om det är lite obehagligt. Och man kan ge varandra en kram för att visa sin uppskattning.

Jag sitter här i mitt rum och jag tror nästan att det är varmare utomhus. Alla som vart i mitt rum den här årstiden vet hur kallt det är. Och just nu är det ännu kallare. Jag funderar fasen på att köpa ett litet element och ställa mitt i rummet. Det är verkligen svinkallt!

Nu är det bara idag, imorgon och lördag. Sen är det paus. Sen är det stenhårt på måndag, tisdag och onsdag och SEN, sen är det julafton och så rullar jag hem!
Och sen väntar en liten överaskning efter nyår. Men det skriver jag om ifall det går bra. Annars kommer det aldrig komma på tal igen haha. Jag kan ara säga att det är inte riktigt mig men ibland måste man göra saker som inte rktigt är jag.

Nu ska jag klä på mig och hälla kokande vatten över min händer så dom vaknar. Jag skriver med tårna just nu...
Hahaha nej det gör jag inte!

Ses då!



Le!

Jag sitter här påklädd och ready to rumble. Nu är det inte långt kvar tills jag säger hejdå till Oslo i en hel vecka. Det ska bli så underbart. Bara umgås med familjen och katterna och några fina vänner.
Det kommer nog kännas lite tomt nu när Olle är borta. Men han har det bättre nu. Nu har han inte ont. Min fina olle...

Men jag vill inte grina för jag känner att jag är fylld med glädje. Ända sen december började. Så nu ska jag sprida min glädje vidare till alla jobbiga kunder.

Vi ses i snön!


Min lilla älskade Olle...

Åh älskade gubben. Jag skulle gjort mycket för att få en sista liten slickpuss på näsan av dig, ett sista litet kurr.
Du är så söt och go och kommer alltid vara min Ollis.

ÄlsklingsOlle.