Söndag = vilodag.

Igårkväll gjorde jag inpackning och vilken superinpackning. Jättelent och bra. Jag blandade ihop den på jobbet. Fuktighetsregulator och NCA+. Från hårologisåklart. Och jag fick dessutom bort det lila med djuprengöringsshampot!

Jag och Jossa sitter och har käkat frukost. Det helgfrukost är det bästa som finns. Vi gick ner till simmo och köpte bröd, smör, juice (annanas från tropicana annars kan det va) och mjölk. Riktigt najs. Rostat bröd är gooooooott... Vi satt och suktade efter nutella MEN vi vill vara fit till beach-09 så det är lika bra att börja nu. Dessutom vill jag inte va degig i thailandet! Därför ska det bli en lång powerwalk lite senare idag!

Idag ska jag verkligen ta en rejäl städning av rummet. Jag mår fan dåligt av att vara där inne. Då är det illa.
Ha det najs fågelbajs.



Super Cathrin med Super inpackning.


Lördag = ensamdag.

Har jobbat idag och jäklar vad det gick undan. Inte så roliga klippningar men helt okej. Pappa mådde bättre idag så han ska få börja äta lite grann imorgon. Det är skönt.

Idag är det lördag som sagt. A kom hem igår men inte blev jag gladare för det.
Lisa åkte till Kalmar igår morse och jossa ska iväg på nån middag. Så jag ska va ensam ikväll. Visst det ska väl bli skönt men inget jag hade räknat med. Så jag kommer nog bli lite lipig framåt kvällen o jag känner mig själv rätt idag. Och nu har jag inte ens mensen att skylla på. Aja, får väl gå ner till kiosken o köpa mig nåt gott lite senare. Jag ska faktiskt ta ett bad och sitta med inpackning och grejjer. Nu ska det där violett/gråa bort.
Jag gjorde ju ett litet misstag i veckan när jag tvättade håret och använde hårologis silver schampo (som för övrigt är jättebra men kanske inte på ett väldigtväldigt ljust hår) och håret drog åt sig pigmenten som satan!
Jag skulle ju bara använda det lite i botten för det blev lite för guldigt eftersom jag aldrig orkar sitta tillräckligt länge med färgen plus att det gör så jävla ont. Men ja, botten var lika guldig och jag var lila på mellanpartiet på håret. Jävla skit tänkte jag för jag vet att det är ganska svårt att får bort så fort som fan på med inpackning för o försöka dra ur skiten men det blev lvar en del ändå. Så ikväll ska jag tvätta med djuprengörings shampo och sen inpackning, får se om det hjälper!

Annars då? Jag va ner på stan efter jobbet och köpte ett par gråa jeans på HM. Andra paret jeans jag köper på HM nu på en vecka! Koolt.
Köpte mig ett par mjukisbrallor också eftersom åromenaderna ska sätta igång igen med start imorgon!

Nu ska jag sätta på lite volbeat och tjat lite med jossa den lilla stunden hon är hemma. Sen skulle jag behöva ta en rejäl städning på rummet men nu har det gått så långt att jag inte vet vart jag ska börja!
Puss tjah.

Helg.

Pratade med mamma tidigare idag pappa fick åka in till sjukhuset inatt igen. Nu kommer han få va kvar där ett tag och jag tycker så himla synd om honom!
Jag vill ju vara där! Om jag inte var tvungen att jobba i helgen hade jag åkt direkt... Dom ska ju åka till spanien och jag blir verkligen jätteledsen om dom inte kommer iväg för pappas skull. Han kom inte iväg förra året heller när han skull åka ner p.g.a ett sjukingrepp. Det gör verkligen ont i häjrtat om han inte får åka iväg nu som dte är bestämt för han vill ju så mkt. Gaaah!!

Aja.. Det är inte så mkt jag kan göra tyvärr. Ska ringa ikväll igen o prata lite.

Ha en bra kväll.

28/8-2008.

Ligger hemma i soffan nu. Sjukt skönt men jag mår fan inte bra. Ni vet så som man känner sig precis innan en förkyldning bryter ut? Så har jag kännt mig en vecka nu o det är piss. Men pappa är hemma och det känns bra.
Jag var i växjö i tisdags. Jag har känsliga slemhinnor men det var väl inget nytt?

Träffade på mamma sen på stan och köpte ett par skor o ett par jeans med dom värdecheckarna från HM. Första gången jag köper jeans på HM...
Det var mysigt iaf. Jag saknar ibland att vara hemma i värmen o tryggheten.

Vi har pratat lite hur vi ska göra med lägenheten och så. Vi säger väl upp den sista september så vi har den fram till sista december sen blir det inget mer göteborg för min del den här gången. Nu är jag trött på götet och vill göra nåt nytt.
Jag är trött på götet, på lägenheten, på jobbet, på att åka ut dit varenda jävla morgon och på att alltid ha så jävla lite pengar. Men sen ska jag flytta till oslo och då ska det sparas.

Jag har ju blivit jävligt blond den sista tiden. Men det värsta är att nu när jag äntligen blivit blond igen funerar jag på att färga det mörkt.
Ska jag blond eller mörk?



Nu är det måndag igen.

Ringde till pappa idag när jag kom till jobbet. Började inte förrän 11 idag. Han trodde att han mådde lite bättre och det känns skönt. Han kanske får komma hem imorn! Jag tycker så synd om honom att bhöva ligga där helt ensam..
Så jag ringde när jag var på väg hem från jobbet också o pratade lite skit. Min älskade pappa.

Det har helt okej på jobbet idag. Kajsa kom idag, äntligen!
Skitsnygg färg fick hon. Röd/koppar/mahogny med starka kopparslingor på sidorna som jag la i hela diagonala passéer. Assnyggt med hennes lockiga hår. Jag vill också! Men jag ska inte. Nu när jag äntligen fått det blont så ska jag inte, än.

Imorn ska jag till växjö igen. Ska dit på undersökning på lasarettet. Får se om jag blivit allergisk mot nåt.



Det var inte meningen att det där skulle bli så stort. Ibland kommer jag åt massa knappar utan att vta så blir hela texten jättestor. Jag fattar inte hur för jag kan inte förminska den. Det jag måste göra är att ta bort den o skriva om o det orkar jag oftast inte.
Aja. ska till växjö som sagt. Hoppas mamma kan komma med


tja.





.




Min Pappa.

Han fick komma hem igår morse. Det var skönt att höra.Då kunde jag slappna av lite, jag vet ju att det är inget att oroa sig över egentligen men vadå. Vem blir inte orolig när ens pappa ligger på sjukhuset?
Min mage fortsatte att krångla. Jag och lisa åkte in till stan och jag gick in på apoteket o köpte imodium och resorb. Tabletterna verkar fukna bra. Vi skulle ju gå ut igår så jag var ju tvungen o proppa i mig nåt stoppande.

Undertiden vi festade fick pappa åka in till sjukhuset igen. Mamma ringde imorse o sa att han legat där sen igårkväll o dom vet inte hur länge han blir kvar. Det känns sådär kul när jag inte är i närheten o kan hälsa på. Men jag kan ringa och det har jag gjort. Han får inte äta eller dricka någonting. Det ända han får är dropp. Jag hoppas dom hittar vad som är fel så han får åka hem. Jag gillar inte att han ligger där. Sjukhus är inte okej.

MIN MAGE!

Den har krånglat hela dagen... Jag har inte fått behålla nåt jag har ätit så då skiter jag i att äta. Druckigt lite te nu så jag blev lite piggare.
Jag låg i soffan o tyckte synd om mig själv för jobbet, magen, och dig. Tänkte ringa mamma o lipa lite o få lite mammatröst men när hon svarade så sa hon att hon var på väg till sjukhuset med pappa. Där slutade jag tycka synd om mig själv. Jag vill vara i Kalmar nu med mamma och pappa o krama pappas hand. Det är inget allvarligt, det blir så ibland med min pappa men det är lika jobbigt för det. Förhoppningsvis får han komma hem imorn igen. Men mina småproblem är ju ingenting i jämförelse. Därför ska jag inte tycka synd om mig själv mer ikväll för det är inte mig det är synd om!



Pappa! :)


Folk!

Hur orkar folk vara så jävla jobbiga?
Idag har det var en riktigt sucky dag. Börja dåligt o fortsatte i samma takt. Färgningen från igår blev tydligen inte nöjd. Fle och säga det när jag frågar 100 gånger då? Jag tycker det är dåligt när man inte kan komma tillbaks själv och säga vad som är fel. Fläckigt? Om den färgen blev fläckig så är jag svarthårig. Men det gäller ju att veta hur man vill ha det innan man bestämmer sig för att färga håret. Och lyssna när jag förklarar att det inte kommer gå att ljusa upp det så som hon vill.

Omständig.
Nåt annat kan man inte säga. Hur orkar man vara så jävla jobbig? Undrar hur man är hemma då elr om hon spar allt tills hon kommer till frisören. Det spelar ingen roll hur mkt jag än snabbar mig så blir jag likförbannat 15 min sen VARENDA eviga gång! Vare sig det gäller enbart klippning elr klipp och färg.
Alla annat idag har bara vart suddigt för det har vart så tråkigt.

Det är ju första veckan nu efter semestern och jävlar vad trött jag är. Men det har vart mkt att göra också. Fullbokat varje dag. Det är ju skönt på ett sätt för dagarna går ju lite snabbare men det är ju skönt o ha en lucka då och då så man hinner andas ut och hämta nya krafter inför nästa kund.

Jag längtar till på lördag för då är det lördag. Då ska jag och lisa ha tjejdag/kväll. Det ska bli roligt!
Imorn åker A till magaluf. Kul för han, tråkigt för mig. På tisdag åker jag till växjö. Tråkigt för mig. Nästa lördag ska jag jobba. Tråkigt för mig. Det är bara tråkigtförmig-dagar framöver efter helgen.

Ne nu lämnar jag det här för att göra nåt vettigare, titta på teve.... Liv!

Hej!

En kär lek.

Nu ska jag vara ärlig när det gäller kärlek angående mig. Jag har kommit på att jag verkar så hård när jag pratar om kärlek. Eller det känns som det iaf.
Det ska alltid verka som att jag inte bryr mig och att det är skitsamma, att kärlek kan man lika gärna klara sig utan och att man mår ändå bara dåligt av det. Det ska verka som att jag är stark för jag är ensam. En självständig tjej som klarar mig själv.
Men i själva verket vill jag inget hellre än att bara ligga och mysa med någon jag är kär i. Jag är egentligen väldigt kärleksfull och när jag får kärlek besvarat (vilket jag sällan fått så det kanske därför jag är som jag är) så vill jag bara berätta för honom hela tiden hur mycket jag tycker om honom och att jag vill vara med han hela tiden. Jag blir sådär kramig o bara vill ha närhet och vill höra gulliga saker och skicka gulliga sms... Jag blir som en liten kärleksboll.
Men det skulle jag aldrig aldrig erkänna. Även om jag skulle vara JÄTTEKÄR så skulle jag inte erkänna det om någon frågade mig. Jag skulle säga: Kär? Vad fan är kärlek?

Men grejjen är att jag älskar att mysa, jag tycker om känslan i magen när man tycker om någon. Egentligen vill jag ju inget hellre än att få all den kärlek besvarad!
Jag vill inget heller än att kunna dela allt med den jag är kär. Resa, prata, skratta, kramas, mysa, laga mat, ut o gå, gå på bio... Ja ni vet allt sånt där som man gör som jag bara tycker är löjligt utåt. Sånt skulle jag ju aldrig erkänna.

Men nu har ni fått en bekännelse. Skratta åt mig nu när ni har chansen för det här är ända gången jag blottar mig såhär. Jag kommer fortsätta verka "hård" om nån frågar mig nåt om kärlek.

Hej på er.

2/8-2008

Idag är det lördag och idag åker jag till spanien. Haft nåra underbara dagar i fågelsudd, kom hem igårkväll igen. Då åkte boxen fram och jag o lisa hade en härlig kväll ute på balkongen.

Nu ska jag snart resa mig upp o ta något att äta. Sen måste jag börja packa. Bussen går 14.05 och jag har mycket att göra innan dess!

10 dar borta i det underbara! Det ska bli underbart.

Ses sen! PUSS