Ljuva semester.

Nu är jag hos mamma o pappa strax utanför kalmar. Fågelsudd heter området. Jättemysigt! Jag älskar det redan.
Körde in till växjö idag o hälsade på Tanios och Monica o lunchade med alex. Skönt att hon har det bra nu!
I måndags var vi på Mamma Mia föresten. elt okej med välsigt simpel handling så den blev lite småfjantig emellanåt. Men man blev glad av den iaf!

Igår åkte vi till Kosta outlet. Hittade inga kläder dock, men skor. Blev 5 par. Det behövdes kan jag säga!

Igårkväll lagade vi mat här hemma och åt en god middag ute i trädgården. Efter det blev det kvällsbad nere i havet och somning framför en film.

Ja just nu känns livet riktigt bra. Det ända som saknas är A men snart är det fixat med, visst? :)

Puss haj!

Maiden och kärlek.

Efter mycket om och men gick på Iron Maiden på Ullevi. Riktigt grymt kan jag ju berätta.




I alla fall var det en bra kväll och den blev bättre. Mötte upp Alex o Nicke och det slutade med att vi tog 2 taxis hem. Tekniken Nicke använde när han pumpade upp luftmadrassen är oslagbar hahaha.

Jag har semester nu och det känns grymt skönt. Fullt upp och det är också skönt. Imorgon går tåget till kalmar. Fernando stiger på tåget i hestra och har med sig lite scrubs och family guy så det inte blir en sån tråkig resa. Blir där till fredag men emellan åker jag en sväng till växjö på onsdag. Sen bär det av mot götet på fredagkväll för att sedan åka vidare till SPANIEN på lördag!
Där stannar jag i 10 underbara dagar och har kvalitets tid med brorsan liz janne maria kalle och emil! Det ska bli så himla skönt o kul o komma ner. Och träffa alla igen framförallt!
Den 12:e åker jag tillbaks till sverige och styr kosan mot falkemberg där jag spenderar några dagar hos alex. Både han och jag åker på fredagen sen. Han vill örebro för att jaga och jag till växjö för att fira lindas 20års dag! På söndagen är det dags att åka tillbaks hem igen och jobbet börjar... Men det gör inget för jag är bara så glad just nu =)


'


Under luggen.

Nu var det längesen igen jag skrev här. Jag är nog ingen bloggare i själen. Jag blir lite rastlös av tanken att sätta mig ner och skriva. Man vet liksom inte vart man ska börja.
Jag kan ju iaf tala om att det vart lite finbesök här på sistone.
Inte helgen som var men förra ändå kom angi thess jansson o ninni. Ninni skulle till sin kille men ändå.
Men det blev ett jäkla spring. Torsdag West Coast Riot. Fredag fest här och jag o thess gick ut på tranquilo. Lördag heldag på Liseberg men fest sen. Blev väl inte riktigt som vi tänkt oss tack vare en sur vakt. Men ja helt okej! Liseberg var ia jävligt kul.
Sen var det dags att rulla hemåt igen för dom på söndagen. Jätteroligt att träffa dom! Men skönt att bli ensam igen, missförstå mig rätt nu :)

Fredagen efter, alltså i fredags kom Mickaela ner!
Hade laddat upp med vin och chips för en riktigt mysig hemmakväll med mkt prat. Så blev det tills vi bestämde att vi går ut ändå! Så vi klädde oss o drog in till stan där vi träffade på milles jobbarkompisar som satt o hängde på Oleary's. Vi tog en sympati-öl där med dom sen sprang vi vidare till Trädgårn. Kajsa stog utanför så vi prata lite med henne sen var det bara raka vägen in. Ibland är det tur att man har kontakter va ;)
Blev en sen men rolig afton!
Lördagen stog klockan på ringning! Efter 5 timmars sömn var det dags att gå upp igen. Så vi stack in till stan och fixade vad som fixas skulle. Varmt så innåt helvete så vi åkte kvickt vidare till salthomlen för ett härligt dopp i dte blå. Elr ja, blå/grön grumliga iaf... Vi blev inte så långvariga utan vi åkte till BK och åt ett härligt mål. Sen var det raka vägen hem och fixa mille i håret och jag skulle duscha. Trött o sliten men vinet hälldes upp ändå. Eftersom det var så himla mkt folk i stan eftersom The Boss spelade på Ullevi orkade vi inte ställa oss nånstans på avenyn för att KANSKE komma in. Så vi tog det säkra kortet igen och gick till Trädgårn. Kajsa stod i kassa igen så det var bara att gå in. Skönt att slippa inträde nån gång. Då känner man sig lite lyxig ;)

Det blev söndag och dags även för mille att rulla hem. Nu är det är lugnt och stilla här och helgen som kommer ska bli lika så.

OBS! detta är ett gammalt inlägg som jag trodde att jag råkat radera.