Lite naket.

Och då syftar jag på sanningen.
Jag har inte skrivit så myckt om hur vi 3 tjejer har det här egentligen. Vad vi gör, hur det är att bo 3 tjejer på 76 kvm.
Många frågar om vi bråkar ofta, om det blir några catfights. Många tror nog att det är väldigt "tjejigt" och vi är det med.
Men jag ska brätta för er hur det egentligen ligger till.
Vi klär alltid upp oss, sminkar oss, fixar hårt när vi ska nånstans. Man måst ju visa sin fina sida utåt. Men så fort vi kommer innanför dörren åker kläderna av, nej vi går inte nakna, och skitkläderna (dom sköna klädrna) åker på. Håret åker upp i en slarvig toffs och sminket åker ner i avloppet.
Vi har alltid slut på toapapper. Och dt används inte för att torka av sminkpnslar eller nagelack med. Tro det eller ej, vi skiter lika mycket som vanliga människor, om inte mer. Vi rapar, fiser och äcklar oss.  Vi har aldrig haft en catfight för vi har inget att fighta om. Vi har speglar så det räcker och det är försten till toan som gäller.
När det gäller vår humor så är det oftast väldigt låg men oerhört bra. Vi skrattar varje kväll.
Dn som tog sista toapappret sätter aldrig tillbaks en ny. Vi rött med vitt så det blir rosa. Vi har strumpor gemensamt, oavsiktligt.
När det kommer till kläder så har vi mycket att välja mellan ändå har vi aldrig några snygga kläder (enligt oss själva). Vi har 107 par skor att välja mellan. I sko-fråga är det lite synd om jossa för hon har mindre fötter än mig och lisa så hon kan bara ha sina skor medan jag och lisa kan bada i skor snart.
När vi äter finns det inget stopp. Det är alltid spy-känsla efteråt och då klagar vi på hur "feta" vi blir fast med glimten i ögat. Vi klarar inte av att banta för att vi älskar mat alldeles för mycket, ändå är det bara jossa som lagar maten.
Vi säger alltid efter vi storstädat lägenheten att "nu måste vi skärpa oss med diskningen och börjar plocka undan efter oss".  Ändå ser det lika fördjävligt ut 2 dagar snenare.
Men även om vi ibland kan bada i damm och reta oss på saker och ting så älskar vi varann och jag skulle inte kunnat haft bättre sambos att bo med. Jag tänker redan på den dagen när vi ska flytta ifrån varandra, och det med en klump i halsen och en liten liten tår i ögat
.
image20

Hals hals hals.

Ja som ni vet så är jag sjuk, igen. Skull vart ledig idag på förmiddagen men då var det en som hade bokat in en tid kl 10. Så jag pinade mig upp för jag tänkte att klippa en tjej orkar jag väl. Det går ju fort. På pendeltåget när jag började närma mig lindome så började magen vända sig åt alla möjliga håll. Jag gick med myrsteg från tåget upp till jobbet med kräket upp i halsen typ. Mådde så himla illa. Och när man mår så illa och är så trött så vill man bara hem och så blir man ju ganska känslig. När jag kom till jiobbet så var det ingen klipp. Det var FÄRG! Jag skulle verkligen inte pallat det så jag ringde min kund vid 8.45 för att förklara hur det låg till och jag erbjöd henne en ny tid på måndag. Jag sa ju såklart att det här var ju inte något jag hade planerat. Det är ju inte så att jag går och vill bli sjuk direkt. Det är det väl ingen människa som vill. Men jag hade ju oturen här att det var en sån där riktigt egoistisk människa.
Svaret jag fick när jag förklarat hur det låg till var:
"Jaha? Men jag står ju och väntar på bussen på väg till er nu. Jag vill ju verkligen färga håret innan helgen."
Ja tyvär så är det inte så mkt jag kan göra. Jag kan inte trolla mig frisk även om jag önskar att jag kunde det sa jag till henne. Vill du ha tiden på måndag istället? Eller vill du komma hit ändå med stor risk att bli smittad och med stor risk att det inte blir bra för jag mår verligen dåligt? Det är upp till dig.
"Ja jag vet inte, jag hade ju räknat med att få färga håret nu innan helgen. Min färg är verkligen jätteful!"
Ja som sagt, det är inte så mycket jag kan göra åt det just nu tyvär.
"Ne jag vet inte alls hur jag ska göra nu. Aja, hejdå."
BIIIIIIIIIIIIIIITCH!
Vill inte ena ha såna som dig som kunder?????
Hade du blivit sjuk skulle jag då tvingat dig till att komma hit för att jag verkligen ville färga håret på dig? Dumhuvud.
Man kan inte hjälpa att man blir sjuk. Man vill inte bli sjuk och man vill inte bli behandlad av någon som är sjuk. Det skulle inte jag vilja iaf. Hoppas ingen ville färga håret på henne så hon får gå med sin fula hårfärg under helgen.

Så nu äntligen är jag hemma. Som jag längtat till att få komma hem idag.
Jossa kommer snart hem o vi ska ha myskväll.

puss hej.

Hej förkyldning.

Det är jävligt kul att vara mig den här hösten måste jag säga. Förkyld hela jävla tiden..
Och jag som skulle fått vara ledig imorn på förmiddan.. men så är det en som ringer o bokar in sig kl 10. Varför vill man komma kl 10??????????? Är man ledig vill man väl  stanna hemma o sova???!!!!!
Men nej, sug ur den sista energin jag har kvar bara. Så blir jag riktigt sjuk o go till julafton när det är tänkt att jag ska umgås med min familj och åka skidor. Men nej, jag kan ju ligga i soffan o snora och ha ont i halsen istället. Tänk för all del inte på mig.
Nu ska jag gå o lägga mig och upp 06.15 som vanligt imorn nu. Aldrig nån sovmorgon här inte.
 
God jävla natt.

Kunder.

Kunder finns det gott om. Alla är olika. Av olika slag. Vissa är petiga, andra 'är inte. Vissa är tysta och vissa pratar som om dom aldrig pratat förr. Det finns en uppsjö av kunder. Och det är jättebra att dom kommer och klipper sig.
Sen finns det ju dom som är lite för ärliga. Som min första kund idag. Det första hon kläcker ur sig när hon sätter sig i stolen är:
Åh jag är störtförkyld!!
Tack så hemskt mycket tänkte jag. VAD FAN GÖR DU HÄR? HEM OCH LÄGG DIG, BUMS!
På en gång börjar jag såklart känna efter. Och ja nog rinner näsan lite extra nu och ja det kliar visst lite i halsen. Så om jag blir sjuk nu.. Då är det inte kul att komma och vara en förkyld kund i fortsättningen ska jag säga.

Annars då?
Jo tack, ont i axlarna och trött i ryggen men man ska väl inte klaga. Det finns ju dom som kanske inte har några axlar och inte kan använda sin rygg. Det kan ju iaf jag så man ska väl vara tacksam antar jag.
Fått i håret nu äntligen. Känns skönt. Mörkt och långt. Det är bra. Ja annars har det väl inte hänt så mkt mer i mitt liv. Grannarna är lustiga men snälla ändå. Det är dom under nu alltså. Jag hatar fortfarande ungjävlen ovanför.

Imorn jobbar jag o sandra själva. Det ska bli skönt. Hon ska få tvätta håret på mig. Det ska bli skönt.

Nu mina vänner är jag väldigt hungrig men vad kan man äta, som dessutom ska vara nyttigt? Ingen aning.

Ha en trevlig kväll, tack för mig.

Det är fredagskväll...

... och dans i fokets park. Ja det är dit man ska gå om man vill bli stor och stark för det är vi som är byhålans tuffaste gäng. Med brylkräm och stålkam och gällivarehääääääääääääääääääääng!

Ne men fredagkväll är det och andreas åkte ut. Äntligen säger jag då. Men det trista och jättetråkiga är att jag sitter hmma själv och häckar en fredagkväll. Dom andra är ute och skakar fläsk medans jag inte får göra för ansträngande saker för jag jag ätr stark penicillin. Man brukar ju kunna dricka ndå men jag drack en halvsnaps och jävlar vad det känds i kroppen. Så det var lika bra att jag är hemma. Det är ju inget kul om jag inte får dricka och dessutom inte dansa!

Jag har färg på hela armarna typ och flottigt hår som jag ska gå in o duscha av snart.
Höll på att klippa av pekfingertoppen igår med. Lyckligtvis hann jag hejda mig. Jag känner på mig att det kommer hända nåt snart. Idag klippte jag mig mellan fingrarna pga av den jävla kunden som inte kunde sitta still i 5 minuter.

Det nya temat har inte börjat än men jag ska få hjälp att fixa om av min käraste nea för det har hon lovat :)
Jag ska bara få lite ork när jag har jobbat. Fattar inte att jag är så jävla trött på kvällarna. Hade det vart jobbdag imorn hade jag legat och snarkat flr länge sen... Kul liv man har va?
sova, vakna kl 5, somna om, vakna precis innan klockan ringer 6.10, sminka, klä sig, mata sig, spårisen, pendeln, jobbet, klippa, äta, färga, klippa, pendeln, spårisen, smink av, kläder av, sova, vakna kl 5.... osv.
Men på tisdag ska jag följa med min käraste robin till jobbet och hitta en finfin skidjacka åt mig för det har han lovat :) För på tisdag vet ni, då är jag ledig. Och det ska bli jääääävligt skönt. Jävligt skönt.

Annars, vad händer i mitt liv? Inte mkt för tillfället. Väntar tålmodigt på att mitt hår ska växa ut.

jagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvill
jagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvill