Livet.

Först ligger man där i magen. Man behöver inte göra någonting över huvudtaget. Maten kommer t o m automatiskt in i en. Sen ska man ut och då anstränger man sig inte heller särskilt mycket.

Vardag igen.

Inte för det har varit någon helg direkt. Vart kurs hela helgen. Det var faktiskt riktigt intressant. Visst, vi kan ju allt det där redan, men det låg längst bak i hjärnan. Nu kommer man ju tänka mycket mer på det vilka slags personligheter kunden har. Analytiker eller entusiasmerare?

Ja det blev en lång vecka. Och egentligen är det ju lång helg som kommer nu men jag ska ju jobba in dom dagarna jag är ledig för att gå på vissas student(!) så jag ska ju vara på salongen på måndag och onsdag. Men aa, kanske inte är där till kl18.00 iaf. Finns ju inte så mkt att göra ändå...
Dåligt väder idag med. Trist med regn. Men hellre det än att det ska blåsa idiotmycket. Men imorn skulle det bli finare igen. Skönt.. Synd bara att man ska va i skolan hela dagen o eftermiddagen. Men det är lika bra så vi blir klar med projektarbetet nån gång.

Hade dans igår med. Det gick jättebra faktiskt. Äntligen har dom krångliga stegen satt sig. Va lite orolig där ett tag i torsdags faktiskt. Men Ylva tycke iaf att jag var jätteduktig, haha ;D
Och mys igårkväll. Så mysigt...

Imorn drar mamma o pappa till israel. Skönt för dom. Åka ner till Taba o ha det underbart. Mamma ha ju blivit stammis där nu på sistone.

Nej hörni, nu ska jag plocka lite i mitt rum så jag får upp lite värme i kroppen. Helene ska ju jämt ha dörrn öppen så man fryser ihjäl!

Over and out.

Lååååååååång vecka.

Ja ingen sovmorgon den här helgen iaf. Ska vara i skolan 8.15 imorn och på söndag för vi har kurs. Men dte ska bli rätt intressant faktiskt. Men jag är så himla trött. Och på söndaf åker ju mamsen o papsen hem igen. Tråkigt. Blir till balen nästa gång då!
Apropå balen. Fan vad svårt det är o bestämma vad för frilla man ska ha. Gjorde en idag på dockan som jag tror att jag ska göra på mig också. Men jag måste nog testa innan ifall det skulle se helt muppigt ut. Är ju inte den som brukar ha fin frillor direkt. Men är dte bal så är det!
Nu ska jag kissa. Hej!

3/4 av familjen

Idag kom ligan ner. Ett gott skratt som vanligt när man får höra om pappas bravader. Ibland kan mn ju börja undra om vi verkligen är släkt.. ;)
Ja iaf så hade mamma med sig mina skor nu då!
Mina studentskor: 
165947-6

Och conversen:
image10

sen kom ju min älskling också :D
165947-8

Den här helgen har ju verkligen kännts som sommar måste jag säga. Helt underbart. Sprang t o m runt sjön igår (nästan runt hela iaf ). Och det var inte igår. Var bra länge sen jag va där o grejja.
Har ett rum här som behöver storstädas, igen, men jag orkar verkligen inte. Måste duscha först.
Det var så skönt i solen idag. Jag tror jag somnade faktiskt.
Jag är sjukt trött faktiskt...

Hej på er. Over and out.

donkdonkbadonk

Åh vad kul det var på dansen idag. Var skiträtt att det skulle gå piss på raggan eftersom jag inte kunnat va med på jättelänge. Men som tur va så va det andra som inte heller vart det så vi gick igenom allt från början. Så jävla roliga danser. Speciellt den andra. Bara släppa loss o shejka satan med rövva! Man får fram så mkt dold energi så det är stört. Men skitkul.
Bollywooden gick väl mindre bra på första delen efter jag var sjuk sist o inte kunde va med. Men bara jag lär mig stegen ordentligt så går det nog bra. Eller det måste gå bra, jag ska fan stå längst fram med en annan tjej. Sen andra delen var så jävla rolig. Världens härligaste låt. Bara jag sätter stegen på musikalen och popingen också så kommer det bli nonerskanoners!
Biljetterna släpps ju på måndag. Asså det är inte långt kvar. Sen kommer det inte kunna bli mer dans för mig... Känns så grymt ledsamt. Jag kommer verkligen sakna det. Har hållt på i 10 år nu. Och bara sluta sådär.. känns jävligt surt. Men det kommer inte finnas nån tid till det. Det är ju så när man ska flytta o så.. Men livet gå vidare, MEN jag kanske kommer igen. En vacker dag (i drömmarna) står jag där på scenen på wallmanssalonger och är så jävla grym.

Jaja, drömma får man bara man kommer tillbaks till verkligheten sen... Det är ju det som är det kniviga.

Ja idag var det exakt 2 månader kvar till studenten. 12 juni. Kommer gå så fort. Och alla muppungar hemma går ju ut den 8 och då ska jag minsann vara med och fira för den 7 åker jag hem :D
Sen kommer ju då fråga, vad ger man bort i studentpresent? När man är pank?
Får klura ut det där, har knappt 2 månader på mig nu ju.

På lördag bär det av. Växjösjön runt. Kommer bli jobbigt. Kommer bli slitigt. MEN jag ska klara det! Jag måste helt enkelt för det är ju pinsamt o bärja gå efter bara 10 minuter om det är andra i spåret. Jag har ju sprungit runt iaf 2/3 delar en gång. Det är ju där sista biten sen. Aja det ska bli skönt iaf för det sa bli vackert väder. Och vackert väder gillar vi ju.

Godnatt, over and out.