makeover!

Jag vill göra om det här tråkiga utseendet men jag vet inte hur man gör!
Kan nån vänlig själ som vet det vara snäll och hjälpa mig med det??
SNÄLLA?

Skriva i gåtor och tala i tungor.

Nu kommer nog ingen fatta vad jag menar men det gör inget. Vill skriva av mig lite så jag får det ur huvudet.

Jag fattar inte varför jag är som jag är. Varför jag tänker som jag gör. Just nu t ex. Varför sitter jag och är helt lipig? Eller jag vet det nog. Jag är skadad i huvet. Efter alla dom gånger man fått det upptryckt i ansiktet så har jag väl blivit det. När dte gäller sånna här situationer. Jag vill inte behöva tänka så men min hjärna gör det ändå. Det borde finnas någon slags fjärrkontroll så man bara kan stänga av när man kommer in på vissa spår. Men tyvär så finns inte det än så jag får fortsätta med att vara störd i huvudet. Det är klart det blir som det blir när jag är sån.
Jag vill plocka ut min hjäna och ta ett allvarligt snack med den. Fråga ut den liksom hur fan den tänker ibland. Jag sårar ju mig själv liksom. Skönt för alla andra ändå för jag har ju redan gjort deras jobb.
Jag vet inte varför jag är såhär men jag önskar jag visste så jag kunde ta tag i det och ändra mig.
Dom här 2 dagarna har  jag vart helt lustig. Känt mig helt lipig utan att veta varför. Eller så vet jag, dte är ju det jag inte vet. Vet jag varför eller vet jag inte? Eller är det bara halsflussen som satt sig på hjärnan. Jag vet helt enkelt inte...
Skönt att skriva av sig lite här så man slipper lägga nån "börda" elr nå på nån annan. Hade ju inte vart så jäkla kul för den att sitta och lyssna på nåt sånt här. När jag sitter och diskuterar min hjärna och mig själv med mig själv. Jag kanske börjar bli galen det kanske är det som är grejjen. Nej så långt ska jag inte sträcka mig...

Ne men det är väl kanske därför det alltid blir som det blir och det kanske är på grund av det att jag är som jag är för jag vet hur det kommer att bli.

Nu ska jag tvätta bort sminket och förhoppningsvis tvätta bort lite av den skumma delen av hjärnan också.
Tack för mig.

Tooooooooooooooorsdag.

Inte en tisdag. Det var ju intressant.

Var på Wella color basic 2 igår. Verkligen jättebra var det. Jag har lärt mig tänka på ett helt annat sätt när det gäller färg nu. Jag vill bara sätta igång och färga en massa. Man fick jättemkt inspiration. Så det var verkligen super bra.
Men det tråkiga var att jag på morgonen hade blivit sämre i halsen och förmodligen fått feber. Så jag vaknade 4 på morgonen och kunde inte somna om. Proppade i mig alvedon innan jag gick som en zombie iväg till spårisen. Hittade rätt till wella studion till slut.
Men det blev ju inte bättre under dagen. Knapra alvedon som inte ens hjälpte. När jag till slut kom hem på kvällen hade ju alla alvedon lämnat kroppen och bakterierna kommit ikapp. Fy fan. Jag ringde rådgivningen och åkte till axess akuten för o få penicillin. Satt o sov där i väntrummet i 2 timmar sen geggagde dom runt ed en lång tops och sen fick jag mitt penicillin. Fast bara för igårkväll och imorse och nå starka mirakel smärtpiller. Jag skulle gå ner till apoteket idag för o hämta ut resten. Och det gjorde jag. Det var ju bara den lilla detaljen att som doktor elr sköterska elr vem fan de nu är som skriver och skickar recepten verkligen skickar det också och inte glömmer bort det, som i detta fallet. Jag har samlat kraft hela dan för o gå ner till apoteket men fanns det nåt recept? inte på flera mils avstånd. Så det var ju bara för mig att traska hem igen då och försöka få tag på deras nummer vilket jag fick till slut. Så förhoppningsvis är det skickat nu men jag ska ringa ner dit och kolla för säkerhets skull så jag slipper gå som nån jävla jojjo fram och tillbaks. Känner inte riktigt att jag har ork till det just nu.
Visst är det mänskligt att glömma men inte att skicka recept!!!!!!!!!!

Så nu har jag väl fått ur mig lite agreesioner. Nu ska jag ringa ner till appo o kollat så det verkligen finns där innan jag kravlar mig mer dit igen. Ha en bra dag gott folk.

Tisdag tisdag tisdag...

Känns som att när jag väl skriver här så blir det alltid på en tisdag. Skumt..
Ja jag har vart sjuk, dödsjuk typ känndes det som där en dag. Men jag ska lugna era hjärtan med att jag inte var det.
Jag var i Gävle som sagt och kom hem i måndagskväll igen. Förra veckan alltså. Jag vet faktiskt inte om jag skrivit det här redan men det får väl bli en liten repris då om så är fallet.
Var iaf på visning med Keune på tisdagkvällen efter jobbet. Lite onödigt faktiskt om jag får säga min mening. Visst dom var väl duktiga och så men inget nytt. Inte i klippväg. Visst dom hade fått in nya färger men vi arbetar inte ens med deras färger så det var inget intressant. Och det som störde mig mest var den där jävla luggen till den tekniska klippningen med hårda linjer. Vad var det som var hårt egentligen? Det var lite grann på sidorna där men nacken var mjuk och luggen vet jag inte om den var särskild hård. Hade vart så mkt smyggare om dom hade gjort den 10 ggr så tjock. Nu var den lite sådär mestjock så pannan lös igenom t o m. Det passar inte i en sån klippning tycker jag, men smaken är som röven. Klöven.
Jämför man med visningen vi var på ikväll med Wella/Björn Axén så var det ju mkt mer klass på den måste jag säga. Lite besviken dock över att dom inte förklarade hur dom la färgerna, vilka färger dom använde och vilken väteperoxid. Lite oplanerade ibland men lite inspiration var det allt! Inte som förra med helt vanliga ökande längder. Sånt är ju bara tråkigt. Aja nog om det..

Helgen var grym. Var på Sahara Hotnights i fredag och jag säger bara det GRÖMMA!!! Lite halvtinnitus men det var det värt. Svinbra. Dom är ju så jävla koola.
I lördgas till söndag  falkenberg. Finns inte så mkt mer o säga än att det var Helt sjukt bra :)
Back to reality nu bara, inte lika kul.. Men vi kanske får finbesök på fredag. Hoppas hoppas hoppas...

Jag har ju faktiskt inte skrivit mitt biljettproblem hem till jul. Vart lite deppig över att jag kanske inte skull kunnat åka hem men dte har löst sig nu. Vi ska ju fira i duved och resplanen ser ut på följande sätt:
Götet - Oslo (buss)
Oslo - Trondheim (flyg)
Trondheim - Duved (bil el.tåg)

Rutten hem ser ut på exakt samma sätt fast bakifrån. Nu är det bara att hitta en sjysst skidjacka till mina brallor som kostar gratis i stort sett i och med att jag int ens kommer få ut 5000 den här månaden. Känns riktigt kul... Blir inga fina klappar tyvär famlijen.

Ne nu ska jag natta mig själv eftersom ingen annan tycks göra det. Ska ju faktiskt på färgkurs heeeeeeeeeeeeela dan imorn. Kommer bli jobbigt. Om dte är vad jag tror att det är så blir 3 timmar teori (om inte mer)
 och 3 timmar praktiskt arbete på modeller. Aja återstår och se. Gäller att inte va för trött!

Ha det bra folket!

Gävle.

Yes box jag är i gefle. Åker hem imorn till götet. Men visst har det vart trevligt att va hemma en sväng! Men det ska bli skönt att åka ner igen.
Jag är så himla glad att jag bor med lisa o jossa. Det kunde nog inte vara bättre. Men vem kunde ana det för 3 år sen? Det är som lisa sa, man ser fram emot att åka hem o slippa varandra ett tag men så börjar man ändå sakna dom på en gång. Men det är äkta kärlek kom vi fram till.

Jag håller på att packar o sånt nu. Fy vad det är tråkigt. Jag lär duscha också.

Och jag saknar också en viss person. Jag trodde inte det om jag ska va ärlig men det gör jag. Ganska mycket dessutom.

en sjuk tisdag.

Ja jag mnar det också för jag är faktikskt sjuk. Förhoppningsvis är jag bättre imorn så jag kan gå o jobba. Ja det är sant gott folk jag har fått jobb. På en frisör salong i Lindome! Äntligen...

Annars är det inte så mkt roligt som hänt.Mitt rum ser för jävla illa ut. Ska städa lite idag när jag vart nr o köpt alvedon. Ner till stan o handla 20-års present också. Jag ska koka ihop nåt riktigt bra..

tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst

somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör

Uttdar ur Larswinnerbäck - Tidvis

Ja där har man ju varit. Men skillnaden nu är att det går veckor
ibland när jag inte ens undrar vad du gör.
Och det mina vänner känns så himla bra!