Ledig = Minus på kontot.

Ja som sagt, ledig var jag idag. Började med att sova uuuuuuuuuut. Sen gick jag upp och såg på top model 8. En säsong jag inte hade sett (?).

Sen dressade jag mig och åkte ner på stan. Det blev lite smått och gott... Inte så mycket gott...

Nej om jag skulle ta o packa ner det sista så det bara är att ta väskan imorn kanske?
Ska ju som bekant upp till Gävle. Konstigt att inte säga hem till Gävle men jag har ju inget hem där längre!

Godnatt iaf!

It's just another manic... onsdag?

"Men vad har du gjort med håret? Har du färgat det grått?"
Ja, blont är så jävla tråkigt och jag var sjukt trött på det.
"Ja det var ju verkligen.... annorlunda."

Ja mina vänner jag är gråhårig. Inte tant-grå utan bara ljust silvergrå. Kändes lite ovant men jag gillar det. Det ljusbruna partiet på vänster sida blev svart/lila. Jag längtar bara tills jag ska färga det rött igen. Det får bli när jag kommer hem från Thailand.

Jag är ruskigt trött och jag är ledig imorn! Halleluja till mig. Kan tyvär inte sova än för Robin är på ingående och då är det dumt om jag sover för då kommer ju han inte in!

Stod föresten med kunden från citatet ovan i säkert en kvart och dividerade hur hon skulle färga håret. Hon är alltså ljusbrun med grå utväxt och det är lite matt på topparna eftersom hon lagt färg på färg på färg... Men inte alls i samma utsträckning som Kajsa igår.
Jag lyckades tillslut övertyga henne om att vi inte skulle avfärga utan färga utväxten i en nyans ljusare och lägga massa ljusare bruna/nougat färgade slingor i hela håret istället. Jag vet att det kommer bli bra och jag vet hur lång tid det kommer ta. Avfärgningen kan däremot vara lite lurig beroende på hur jämt hon lagt färgen. Blir dessutom massa onödigt arbete eftersom hon är inte så sotig som hon själv tror.

Det här är föresten kunden som jag aaaaaaaaaaltid blir försenad med. Hur mycket jag än skyndar mig så tar det ändå 1 timme. Vi har bara 45 minuter, vilket jag tycker är lite för lite för att kunna ge bästa servicen. Jag vill ha en timme så jag kan göra det helt perfekt men det är ju inte jag som är chef.

Jag har föresten ingen bild på håret, kommer kanske till helgen om ni har tur. När ja är i Gävle ;)

Natts!

Att vara snäll.

Idag känner jag mig sjukt snäll. Bara för jag frivillig jobbade över typ 2 timmar för min stamkund behövde färga håret. Avärga, färga och slinga. Det blev jättebra!

Tidigare idag hade jag en kund som bodde på en ungdomsvårdsanstalt. Jag blev lite småskraj när vi pratade om snus och cigaretter och att så många röker och snusar:

Jag: Ja, men det finns ju värre saker...
Han: Ja, som att döda nån.

Vad svarar man på det?

Ja, jo att döda nån är ju värre faktiskt.

Nu är jag så himla trött. Jag har faktiskt jobbat 10 ½ timme idag.

Så godnatt!

Det är mörkt nu.

Jag känner mig stressad över att det blir mörkt tidigare för varje dag som går. Hur ska jag hinna med allt innan jag sticker?
På torsdag är jag ledig så en rejäl städning och packning skulle inte sitta helt fel.

Idag är det den 25 och det innebär lön. Det i sig betyder hyran bort - 2100, internet -100, telefon - 250, p-piller - 800. Jag har inte så höga fasta utgifter varje månad. P-pillerna är ju dessutom bara en gång om året. Det är bra när man inte har så hög lön! Resten blir det mat och julklappar för. Och någonting till mig själv såklart :)

Ha bra lönedag!

Ny lön, nya arbetstider.

Ja nu såhär i Gesäll-tider så ändras ju lönen. Uppåt. Det innebär att jag går in på Katrins tjänst som inte är 100 %. I och med det så blir provitionen mindre också. Men inte gråter jag för det för det kommer iaf inte bli mindre än vad jag har nu. Dessutom slutar jag om mindre än 1 månad.

Imorn har jag min stammis Maria på morgonen. Hon har världens sötaste dotter (jag veeeeeet, men det är nåt speciellt med den ungen). Jag har t o m lekt Titt-ut med henne, hör och häpna...
Det blir påfyllning av färg och lite klippning.

Sen kommer Kajsa. Också lite färg och lite klippning. Det blir att jobba över imorn eftersom hon inte kunde tidigare än 17 och jag slutar egentligen 18. Men man måste vara extra snäll mot sina stammkunder :)

Det känns lite konstigt just nu för jag har ingen sådär som det pirrar lite extra för. Jag har ju alltid haft nån sådär men nu är det tomt. Det känns lite skumt. Känns som att jag saknar det lite grann men jag vill verkligen inte vara i den situationen än på ett braaaaaaaaaa tag. Jag tycker om mig själv helt enkelt och på torsdag ska köpa en present till mig själv bara för jag är så jävla bra.

Ha en bra natt!

Då var det måndag igen.

Och jag ska snart till gynkan. Men sånr där är ju livsnödvändigt.

Sen blir det jobbet. Hoppas på en färgning av min utväxt. Det var längesen det gick såhär långt men nu är det verkligen panik. Jag känner mig så fuuuul i håret!

Ne en låt som passar bra kanske? Vi kör Hardcore Superstar med Standin On The Verge. Varsågod!



Idag skrevs det historia.

Men allt det där vet ni ju redan.

Vi har varit på Liseberg idag. Och vi har ätit, och ätit och ätit. Det är typ det ända man gör på Jul-Liseberg. Och jag hittade Johans julklapp med! Och nej, det är ingen souvenir från Liseberg utan det är en perfekt grej.

Jag är sjukt trött. Alla spänningar har släppt och vi har ätit jättemkt och vart ute i kylan jättelänge. Så det ska bli riktigt jävla skönt att lägga sig i sängen och gosa runt med mina älsklingskuddar och mitt ljuva täcke. Frågan är om jag ska färga utväxten imorn elr på tisdag... Det är bättre om jag gör det imorn eftersom jag ska färga resten av håret på onsdag.

Sen måste jag berätta en sak med. När jag och Jossa satt där och väntade på att få beskedet så kom Lisa och väntade med oss. Hon va lika nervös hon. Och världens gulligaste Lisa hade köpt världens gulligaste presenter åt oss!
Varsin berlock. Jag fick en sax och  kam och Jossa en fön. Hur söta som helst!

Ska försöka få fast det på mitt armband också.

Det ska bli grymt skönt att flytta. Men den vänskapen som vi har utvecklat här är sällsynt. Jag skulle verkligen göra vad som helst för dom här 2.
Så det kommer bli en stor saknad. Men livet går ju vidare och vi med det.

Ska ringa en kille i Oslo nästa vecka så får vi se vart det leder.

Ha en god natt folket!

Nu har domen fallit.

Klockan 11.00 (ungefär) fick jag mitt besked. JAG HAR TAGIT GESÄLLEN! JAG FICK FUCKING MVG PÅ VÅGORNA!

Jag tror inte att det finns någon som inte har gjort gesällen som förstår känslan av att ha klarat allt. Nu har jag nåt ett av mina mål. Nu finns det på papper (snart iaf) att jag är en färdigutbildad, behörig frisör!
Hur jävla gött känns inte det?
Det här som man strävat efter sen man satte sin fot på frisörskolan.

Nu blir det löneförhöjning och lättare att få jobb! Nu har ju jag jobb men jag slutar ju där om mindre än en månad och ska söka i Oslo.

Maria: Cathrin Norlin Bernvald?
Jag: Ja, neej fy. Nej jag tror inte jag vill veta...
Maria: Men du behöver inte oroa dig. Det har gått bra.
Jag: Va?! Har jag klarat det? Har jag klarat av allt nu?!!
Maria: (Skratt) Ja. Du fick MVG på vågorna.
Jag: (Skrik, skratt och hopp. Samtidigt.)VA?! FICK JAG MVG?! SKOJJAR DU? ÄR DET VERKLIGEN SANT? MENAR DU ALLVAR? SHIT!
Maria: (Ännu mer skratt) Ja.

Resten av det hon sa kommer jag inte ihåg. Men jag har tagit gesällen. Fy fan vad jag är bra!

16 timmar kvar.

Om exakt 16 timmar sätter det igång. Och om ungefär 17,5 timmar kommer jag antingen gråta av lycka ellr av  besvikelse.

Jag har int i huvet och jag ska strax rita min struktur teckning...

hejdå

God morgon! Eller?

Känner mig sjukt irriterad på ett visst antal personer för tillfället. Jag hatar att jag låter mig påverkas så mycket.

Annars sitter jag i soffan och stirrar in i en svart teve. Funderar på att slänga i en rad löshår och göra en fläta kanske... Ingen rolig hårdag idag. Ingen rolig dag idag över huvudtaget.

Vi kör en låt på det och idag blir våra kära Beastie Boys med Sabotage.
 

När alla vännerna gått hem.

Usch, idag är en sån där dag då jag känner mig så fruktansvärt ensam. Jag vet inte varför, för jag är ju inte det egentligen.

Jag har det bra. Jag är bara lite trött.
Kan nån tvätta av mig mitt smink och borsta mina tänder och plocka undan allt dom ligger i min säng och sen bäddar ner mig? Jag orkar inte ta ett kliiiiiiv!


Tittar ni på Insider på 3an föresten? Vilka hjärndöda pedofiler....


Sängen nästa!

Kom precis hem från jobbet. Egentligen slutar jag 18.00 när jag börjar 9.00 men min sista kund hade sjukt mkt hår. Började med henne klockan 16.00 och blev klar klockan 19.20.
Ja, det var ju det tåget. Bara o vänta till 19.53 tåget som självklart var försenat. Men jag har ju inget liv efter jobbet så vad gör väl det om jag kommer hem sen? Jag kan ju nästan lika gärna sova kvar på jobbet.

Äh, en gång då och då är skitsamma. Jag har ju som sagt inget liv efter jobbet ändå. Men sur blir jag när man inte kan hjälpas åt. Varför ska jag då som redan är försenad ta det andra, som sopor och städa och telefonerna osv.
Men hädan efter ska inte jag heller ta några sopor. Det var sista gången jag var hjälpsam.

Ne nu ska jag titta lite på teve och vänta på ett telefonsamtal sen väntar boken och sängen med den.

Ha en bra natt!

Lördag mitt i veckan.

För många är det ju lilllödag idag. Jag fattar inte hur man orkar gå ut o festa efter att man jobbat en hel dag och dessutom ska upp tidigt imorn.

Inatt vaknade jag mitt i drömmen. Fan vilken äcklig dröm jag hade. Också i Saw anda. Jag fattar inte vad som rör sig i mitt huvud. Jag ville knappt somna om för jag var rädd att drömmen skulle fortsätta. Och det gjorde den men i en snällare vändning. Som tur var. Det är skitjobbigt att drömma mardrömmar hela tiden.
Nån som har nåt tips på hur man kan bota detta?

Idag är premiären för mina nya skor. Var ju tvungen att lämna tillbaka min älskade skinnstövlar igår för det hade gått hål i dom. Att lämna tillbaks ett par skor utan kvitto är ju också en procedur i sig. Men det går!
Va inne på internetbanken för att se om köpet fortfarande stod med på kontohändelser. Det gjorde det som tur var.
Så jag stack ner till banken och bad dom göra ett kontoutdrag från den 26 augusti i år eftersom jag inte har någon skrivare och behövde det för att få tillbaks pengarna för skorna. Jag möttes av det här:

Hon: Jag tror inte man kan se så långt bak. (med lite föööör snäsig röst)
          Har du internetbank?
Jag: Jag det har jag.
Hon: Då kan du ju gå in att kolla där! (fortfarande med lika snäsig röst)
Jag: Men som jag sa så måste jag ha dte utskrivet för att visa upp på en affär.
Hon: Aah, jag ska kolla om det funkar. Gör det, det så kostar det 25 kr.
Vad van är det som kostar 25kr?! Tiden det tar att skriva ut pappershelvetet elr har dom specialgjorda papper på banken?
Jag: Ja, jag måste ju ha papprena så det får väl kosta det då.
Hon: Vilken tur du hade då... (med besvikelse i rösten)

Jag fick mina papper och kunde lämna tillbaks skorna och få tillbaka pengarna utan problem.
Är det mitt fel att hon har jobbig praktikant bredvid sig hela tiden? Är det mitt fel att hon är bitter på livet?
Fel person på fel plats.

I alla fall så gick jag runt till varenda jävla skoaffär i stan och leta efter stövlar men hittade såklart inga som dög.
Som tur var hade dom kvar likadana stövlar fast i svart. Dom är inte lika snygga men det är samma modell och jag älskade dom andra.
Så igår smörjde jag in dom med svart skokräm och inpregnerade dom så dom blev finare. Och tåligare!
Så nu hoppas jag att dom här håller lite bättre. Annars är det jag som blir bitter...

Här kommer samma låt som från igår, men i en annan version. Nämligen med Jason Mraz. Hörde den hos en kompis första gången och fatnade. Ge den lite tid förhan pratar den första minuten.
Så mina damer och herrar, låt mig presentera Jason Mraz med Blitzkrieg Bop!


Regn och åter regn.

Inatt har jag dröm vidriga drömmar. Äkta Saw anda. Folk sprängdes i bitar och man sydde ihop dom igen. Bröst skars av för att man skulle kunna sätta kniven rakt i hjärtat. Folk dödade hit och dit.
Jag kan inte påstå att jag kände mig lugn och harmonisk när jag vaknade.

Ja men jag gick upp i alla fall. Helgrått och regnetpiskar mot rutan. Känner mig verkligen sugen på att trava runt på stan.
Ska nämligen ner till banken för att skriva ut ett kontoutdrag från den 26 augusti. Sen ska jag vidare till Din Sko på avenyn och slänga upp skorna och kontoutdraget och förhoppningsvis få ett par nya om dom finns i min storlek, vilket jag inte tror.
Men nåt måste göras. Jag betalar inte 800 spänn för ett par skinnstövlar som ska gå sönder efter 2 månader. Ja dom har vart trasiga ett tag.

Så nu har jag hoppat hopprep och ätit frukost och ska snart kasta mig i duschen för att bli lite fresh. I det här v'dret behöver man en upppiggande låt och vad passar då inte bättre än Ramones med Blitzkrieg Bop.



Det blev svart!

Färgade en av våra omständiga kunderna ikväll. Hon är blond och vill alltid alltid alltid bli mörkare. Fast hon i själva verket vill vara blond. Men jag gjorde några slingor på henne på sidorna med en lite mörkare nyans än den hon hade förra gången.
När jag sköljer ur hennes hår frågar hon:

Hon: Oj vad mörkt det blev? (utomhus)
Jag: Ja, det är helt svart.
Hon: Nämen oj!!
Jag: Ja det var ju mörkt redan vid halv 5.
Hon: Nej men jag menar håret!!!

Hon blev verkligen jätterädd för hon hade frågat:

Hon: Blev det mörkt?
Jag: Ja, det är helt svart. Jag förstår att hon fick panik. Vilken blondin vill höra att slingorna är helt svarta? Hahaha....

Idag släpptes bomben by the way! Haha jag njuter...

Spöktimmen.

Igårkväll... Jag säger bara det. Det var längesen jag var så jävla rädd.

Jag satt vid jossas dator och snackade med
Jansson på msn.
Dom flesta som känner mig vet att jag älskar skräckfilmer. När manhar tittat på många skrcäkfilmer så kan fantasin spela en ett spratt då och då. Särskilt om man är ensam hemma.

Så helt plötslig, klockan 23.30, slutet på Ladder 49 så knäpper det till och det blir myrornas krig. På varenda kanal!!!
Och vilken film kommer det ifrån? Jo The Ring. Så jag satt på helspänn och väntade på att telefonen skulle ringa.
Det sista jag skrev till Jansson va "Shit jag tror teven pajjade" (nåt liknande iaf). Sen dog internet. Teven flippade och teve-dosan funkade inte.
Jag slängde igen datorn o stängde av teven. Lustigt nog hann jag släcka överallt innan jag kastade mig i sängen under täcket. Då ringde jag Jansson. Alla möjliga tankar for genom mitt huvud. Jag tyckte jag såg nån i spegeln. Jag låg och väntade på att nåt äckligt skulle komma inrusandes i mitt rum.
Jag är verkligen jätte mörkrädd och särskilt när jag är ensam hemma, vilket jag var igårkväll.
Vi la på occh jag ringde hem till mamma och pappa istället. Efter vi hade lagt på grinade jag en liten stund sen försökte jag sova. Jag var ännu räddare när jag blundade för jag tänkte att det kommer säkert vara nån/nåt där när jag öppnar ögonen igen.

Jag somnade iaf och vaknade vid 3 tiden. Då tog jag av mig kläderna men lät fortfarande lampan vara tänd. Sen har jag drömt konstiga drömmar hela natten.

Men nu är det dag och tryggt och ikväll kommer jag inte vara ensam hemma!

Haha hittade en ful musikvideo på Liza and Louse. Med vilka? NOFX såklart!


Huvudet är tömt.

Jag orkar verkligen inte skriva nåt idag. Blir en liten snutt ut en sång istället.

I can't hold you close, darling when you not near me.
You're somebodies love. You'll never be mine.

Växjö by night.

Sitter uppe hos mormor och morfar nu. Jag vet att man inte får snika på andras nätverk men jag var tvungen att gå in på sj för att köpa en tågbiljett hem till Götet imorn. Och nu när jag ändå gjort något förbjudet kan jag lika gärna vara kvar.

Det ska bli Margit-kväll ikväll :D Ser verkligen fram emot det. Bestämdes sent i veckan. Tyvär har jag ingen kamera med mig fr att dokumentera denna sällsyna händelse men lovar att ge en summering i ord i alla fall. Självklart ka vi på det kära Oléo. Får se om vi stöter på några kända ansikten.

Nu när jag äntligen har fått lite hjälp om hur man länkar och hur man lägger till youtube-klipp (Tack
Linnea!) så tnkte jag bjuda på en låt idag med. Också med Volbeat (Såklart! Hallå?). Det här är även låten som min mobil spelar varje gång den ringer. Vilket inte händer så ofta...

Från deras nya album, låt mig presentera Volbeat med Guitar Gangsters & Cadillac Blood!


Dagen låt.

Denna underbara låt från denna fantastiska grupp tillägnar jag.... Mig själv såklart!



Kvällens klipp.

Måste ses!


Torsdagkväll.

Sitter här i soffan och är så jävla trött. Jag är inte trött för att jag har stressat och haft mycket att göra. Jag vet inte varför jag är så trött. Skulle kunna somna på pricken.

Jag blir lite frustrerad. Det är inte så mycket att göra på salongen för tillfället. Det gör mig frustrerad för jag känner verkligen hur mycket kreativitet jag har just nu. Jag vill jobba och skapa!
Jag har verkkligen världens bästa jobb. Även om det kan vara skit ibland för folk är ju dumma i huvet.

Igår ringde en kärring.
Hon: Jaaaaaa, jag undrar om någon av er har tid att göra slingor på mig?
Jag: Absolut ska vi kunna ordna det. Hur har du det med tider?
Hon: Ja helst så fort som möjligt.
Jag: Det finns en tid kvar imorgon, är det någon speciell frisör du vill gå till?
Hon: Jag var hos Therese sist. Så jag går gärna till henne.
Jag: Jaha, ja tyvär har inte tid för slingor/färg förän måndagen den 24 november. Går det bra med någon annan frisör?
Hon: Njaa, bara om hon har jobbat där ett tag. (med surkärringsröst)

Jag har jobbat där 1 år och Sandra 3 år.

Vid det här tillfället var jag väldigt irriterad.
Jag hade en tid dagen efter men såna kärringar vill jag inte ha med att göra.

Jag: Nej tyvär då finns det ingen tid för dig.
KLICK.

Varför säger man "Har NÅGON av er tid?" när det är en speciell frisör man vill ha?
Och varför säger man ens "bara om hon jobbat där ett tag" ? Vad menar man då? Att man inte ska få en chans att visa vad man går för om man bara jobbat där ett litet tag? Vem är det som säger att en som har jobbat i 10 år har mer erfarenhet och är "duktigare" en den som jobbat i 1 år?

Jag har bara jobbar som frisör 1 år sen jag blev klar med min utbildning. Men jag vet att jag är duktig och jag vet att jag kan. Jag älskar att klippa och jag älskar att färga och jag älskar att skapa.
Jag älskar att visa människor att dom är fina. Jag älskar att lära kunderna små, små knep som kan få frisyren en helt ny form.
Jag blir glad när jag tänker på mitt jobb och jag skulle aldrig kunna tänka mig att jobba med nåt annat.

Kram på er.


Föresten, ska testa länka igen. Har ju inte gått så bra för mig på den fronten :)

Då länkar jag till
Emma som försöker lära mig denna konst.


UTMANING!

Jag har antagit UTMANINGEN av Emma

Regler:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv (som nästan ingen vet), både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

7 saker om mig:

1.
Jag föddes med kolsvart hår och det var mycket av det.
2. Mitt hår under armarna växer väldigt glest.
3. Jag gick och drog in magen från 2an i lågstadiet till 7 i högstadiet för någon kallade mig sumo.
4. Ibland intalar jag mig själv att jag har tränat för att jag inte ska få så dåligt samvete om jag äter nåt onyttigt.
5. Jag får lite panik när andra erbjuder sig att hjälpa mig med mitt hår. T ex. klippa, färga, tvätta.
6. Hundslem är det äckligaste jag vet.
7. Jag har tvångstankar. Snurrar jag åt ena hållet måste jag snurra åt andra hållet. Råkar jag stöta i höger fot, måst jag stöta i vänster fot osv.


Jag utmanar: Nea Linda Margit Petra Jansson

sen kan jag inga fler :D


Jävla valnöt.

Idag har jag ätit en ganska nyttig frukost. Sjukan håller på att ge sig hoppas jag. Gick ner till vår simmo imorse och köpte frukost. Jag åt Keso med vaniljyoughurt med banan o äpple i och valnötter som jag strödde över. Jättegott fast mötterna smakade lite skumt.

Imorn ska jag jobba igen. Hoppas halsen är lite bättre då. Sen ska jag hem och dyka ner i sängen och stanna där. Fan vilken tåkig helg det kommer bli...
Nästa vecka komer nog gå undan för då ska jag ha alla kunder som jag skulle haft dom här 2 dagarna. Och det var redan gansla mycket inbokat nästa vecka. I alla fall med färg...

Nu får det vara (haad rin) nok med komplicerade realtioner.
51 dagar kvar till värmen i paradiset!
Sayonara.

Sjuk och ni är dumma i huvudet.

Legat vaken hela natten o frysit satan.

Men jag var ju tvungen att åka till jobbet ändå idag eftersom jag skulle jobba ensam fram till klockan 12. Fy fan. Det kändes som att jag skulle dö på dit och hemvägen. Plus att det var en tjej som satt och spydde på bussen på väg till jobbet. Nu blir jag väl magsjuk också...

Föresten. Inte alla är dumma i huvudet. Det är inte riktat till er mina kära vänner. Utan det är riktat till er mina kära ex och killar som jag har träffat. Hur det än är så tycker inte jag att man ska igonrera folk och sen helt plötsligt tro att man ska vara snäll?
Och sen får jag höra att Jag är sur och arg?
Vill ni inte prata med mig, SÄG DET DÅ! Skit inte i att svara bara. Sånt gör mig ganska ledsen för jag tycker det är ganska respektlöst.
Därför tycker jag att ni är dumma i huvudet och frågar ni mig så tänker jag fortfarande komma med det svaret.
DUMHUVEN!

Och nej jag är inte arg. Jag blir bara irriterad att jag låter småfolk påverka mig.

Nu ska jag snart koka thé och sen gå och lägga mig!
Gotennatt.


Min älskade dör...

Min dator rider på den sista tråden. Jag måste rädda den!
Jag blir så himla ledsen. Alla bilder! Aja men datorn måste räddas och det är fortare än kvickt
Så nu kommer jag inte kunna blogga så mycket.

Aja... Vi har börjat packa ihop grejjer nu. Idag besiktigade vi  lägenheten också. En sten föll från hjärtat för han hade ingenting att anmärka på. Inte ens märket i golvet!!!!!! Hallelujah moment!

Min kamera har kommit föresten! Men tyvär får ni inte se några bilder eftersom jag inte har någon fungerande dator...

Jag ska lösa det här. Jag måste det. Det är mycket jag måste lösa just nu...

Sjukt jävla trött!

Jävlar vad trött jag är just nu...
Jag har strukturerat upp mig inför morgondagen. Jag har gjort en Sandra och skrivit en attgöralista:

  • Åka till biblioteket för att skriva ut diverse papper
  • Köpa kalender och plastmappar
  • Ringa fastighetsservice
  • Städa
  • Packa ner grejjer i låda
  • Börja med julklappar
  • Mejla hotellet på Koh Pangan igen
  • Boka tågbiljett
Jag ska ställa klockan på 8 imorgon. Det blir ju mörkt så himla tidigt och jag vill hinna göra allt innan det blir mörkt. Och om fastighetsskötaren ska komma hit så vill jag helst att han ska komma på förmiddagen. Men frågan är när biblan öppnar...

Aja nu ska jag sova mig!
GODNATT!

Helgen.

Nyss hemkommen från en helg i Växjö.

Det ända jag har gjort i helgen är att ha klippt och färgat och klippt och färgat. En heelt vit helg med andra ord.
Jag kan inte skriva mer för min dator är ju helt jävla eftr. Fy fan vad arg jag blir.