Gesällhelg.

Ja nu är det över. ÄNTLIGEN! Jag kommer inte skriva så ingående men dom här dagarna alltså. Värsta på länge. Men i slutändan blev det perfekt!
Dom momenten jag gjorde var:
  • Fri form herr
  • Permannt
  • Färg
  • Fri form dam
  • Kort festfrisyr
  • Klassisk dam med formblåsning
  • Långhårsuppsättning
Det känns så sjukt skönt och jag är så himla glad över mina resultat. Särskilt på uppsättningen och klassisk dam. Det trodde jag verkligen inte! Nu har jag tt moment kvar och det är finnish med vågföning. Det sker den 30 juni. Och då ska jag lyckas få tag i en modell.. Ska ringa Gunnar imorn!
MEN över till det här nu då. Jag är så himla glad för att jag fick mvg på min uppsättning så här kommer den igen. Fast exemplaret som exeminatorerna bedömde.

image31

Snart snart...

Jag har inte skrivit så mkt om gesällen. Men det är bara för att jag vill inte att så många ska veta när jag misslyckas..
Men lyckades få min långhårsmodell idag. Testade lite och jag kom fram till hur jag ska göra:

image30

tack o hej för mig.

Nystart i förhållandet.

Nu jävlar hörni har vi flyttat. Slitit som djur har vi gjort och svetten har runnit. Men fint blir det men det drygaste o tråkigaste är kvar. att packa upp allting. Fyyy faaaan.

Men det känns som en nystart i vårt förhållande och jag tror vi kommer trivas bra...

Ne jag får fan skriva mer sen o kanske lägga in nåra bilder på gamla lägenheten och på den nya.

Najt!

Hey ya.

Då var det dags för söndag igen och ingen bakfylla, hör o häpna. Den här veckan har vart konstig. Bara för man var ledig i torsdag. Blir konstig vecka då.

Valborg var den bästa valborgen hittills. Direkt efter jobbet mötta jag upp Lisa på drottningtorget och vi begav oss upp mot avenyn där vi skulle möta jossa på vägen. Det gjorde vi. Vi vandra upp med resten av göteborgs befolkning och vid det här laget hade jag redan fått skavsår. Det är förjävligt.
Vi letade på ett bra ställe att stå och titta på Cortegen och sen drog det igång. Varenda kund har jag pratat om det där jävla Cortegen så man var u liksom tvungen att titta. Men det var ganska kul. Vi behövde inte stå länge innan det drog igång och alla åkte förbi med sina egengjorda vagnar och allt vad det innebar.

När Cortegen var slut (för vår del iaf. Vi orkade inte stå kvar längre) så skulle vi ju bara hitta nåt ställe att sätta oss på. Vi dividerade en lite stund men kom till slut fram till att Chez  är nog det bästa ställt ändå. Eller billigast i alla fall...
Så vi gick dit. Resten av göteborg hade tydligen tänkt samma sak + att dom hade visst reserverat bord och det hade inte vi!
Men vi fick ett ändå fast inne. Ett högt bord som passade oss perfa!
Åt jättegod mat och drack vin. 25 kr glaset så det blev några glas... Men vårt bord var tydligen väldigt attraktivt för det dröjde inte länge förrän folk hade flockat sig runt det. Det var riktigt kul mn jag tänker inte gå in på några detaljer för det orkar jag inte.

Torsdagn blev en bakfylle söndag fast med hålligång. Lisas föräldrar kom och vi åkte o köpte färg och färggrejjer, soffbord och annat kraffs på ikea. Så igår drog vi igång måleriet. Vi har hunnit med vardagsrummet och lisas sovrum. Det blir så jäkla fint! Och vi är så jäkla duktiga!!!
Nu vaknade dom andra 2 nissarna så nu ska vi käka o göra osss i ordninge o åka till lägenheten igen och måla tills färgen tar slut.

Ha en göttigt dag.